twee mannen in gesprek roze kamer
ICT oplossingen die passen bij je bedrijf.

De oplossing die bij je past.

Zodat je mensen digitaal vooroplopen.

Samen met ICT Partners.

De experts waar we achter staan.

1 aanspreekpunt.

Voor advies, implementatie, training en beheer.

Technologie die werkt voor iedereen.

Je bedrijf verder helpen door te digitaliseren. Je mensen de beste verbinding geven. Flexibiliteit in een veilige ICT-omgeving. Dat wil je als bedrijf. En dat doe je met een duurzame oplossing die bij jullie past. De juiste combinatie van onze connectiviteit en de expertise van onze ICT partners. Die hebben we voor je. Welkom bij Odido Business.

Wat zijn jouw uitdagingen?

Slimmer werken

Geef je mensen flexibiliteit en vrijheid.

Continuïteit

Iedereen altijd en overal veilig verbonden.

Interactie

Slim bereikbaar voor waardevol contact.

tablet
Bekijk al onze oplossingen.

We zijn er voor je met connectiviteit en technologie. Bekijk met welke mogelijkheden je bedrijf verder komt.

Mid hero-2023_06_B2B_39_G1G4
De veranderende
rol van de IT-manager.

De rol van de IT-manager is door de jaren heen veranderd. Maar wat is de gemene deler anno 2023? Over deze vraag gingen we in gesprek met verschillende IT-managers van grote bedrijven. De conclusie? De IT-manager van nu is een bruggenbouwer die gaat voor standaardisatie en schaalbaarheid. Met gebruiksvriendelijkheid en veiligheid als vereisten.

Advies van onze experts.

Expert Slimmer Werken

Kelvin Anselmo

Sr. Business Consultant, expert in Slimmer Werken. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe Teams Telefonie voor jouw bedrijf en je mensen kan werken. Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Expert Continuïteit

Marco de Bruin

Marco de Bruin, Sr. Business Consultant, expert in Continuïteit. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe Enterprise Mobility Management voor jouw bedrijf en je mensen kan werken. Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Expert Interactie

Rolf Kulk

Rolf Kulk, Business Consultant, expert in Interactie. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe Omnichannel in Contact voor jouw bedrijf en je mensen kan werken. Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Expert Slimmer Werken

Eric Buckers

Eric Buckers, Sr. Business Consultant, expert in Slimmer Werken. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe Flexibel Mobiel voor jouw bedrijf en je mensen kan werken. Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Expert Slimmer Werken

Deniz Ulusoy

Deniz Ulusoy, Business Consultant, expert in Slimmer Werken. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe Cloud Oplossingen voor jouw bedrijf en je mensen kan werken. Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Expert Continuïteit

Ton Geerts

Ton Geerts, Sr. Business Consultant, expert in Continuïteit. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe optimaal verbonden zijn voor jouw bedrijf en je mensen kan werken. Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Uitdagingen van onze klanten.

Technologie

Van Loon Group professionaliseert mobiele telefonie.

De ICT Servicedesk van Van Loon was te veel tijd kwijt aan niet-IT-gerelateerde zaken. Door de uitbesteding van de onboarding van mobiele telefonie en IT is er weer tijd om vraagstukken op te pakken.

Connectiviteit

Snelle groei Bergman Clinics vraagt om netwerk van nieuwe generatie.

Bergman Clinics heeft 130 focusklinieken in Nederland, Scandinavië en Duitsland. Ze gebruiken SD-WAN.

vrouw op bank
Innovatie Hub: kom verder.

Kom samen met je collega's nieuwe ideeën opdoen. Kijk wat de toekomst te bieden heeft en hoe andere bedrijven hun uitdagingen oppakken. Onze experts kennen de markt en de mogelijkheden. Die kennis delen ze graag om ook jouw bedrijf vooruit te helpen. Met concrete voorbeelden die jou en je team inspireren. Wat zijn jouw uitdagingen? En hoe sluiten onze oplossingen daarbij aan? Ontdek het in onze Innovatie Hub.

man
Odido Next
blijf vooroplopen.

Stel je voor: met onze consultants en de stakeholders uit je bedrijf een digitaliseringsplan maken. Met heldere doelen. Zodat je precies weet wat je kan doen om voorop te blijven lopen. Je regelt het met Odido Next.

Hoe werkt het?

We beginnen met een kennismaking. Vrijblijvend. Brengen we je wensen in kaart. De vervolgsessies zijn met stakeholders uit je bedrijf. En met onze experts, die de markt en de mogelijkheden kennen en weten welke oplossingen bij je passen. Daarna maken we een adviesrapport voor je. Een soort digitale roadmap waar je meteen mee aan de slag kan. Benieuwd? 

De meest innovatieve oplossingen.

vrouw oranje pak

Eenvoud in telecom beheer.

vast op mobiel

Overal bereikbaar.

Internet van Odido

Omnichannel in contact.

vrouw met laptop

IoT: Apparaten en processen digitaal verbonden.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl