SD-WAN
Bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Hoe zorg je ervoor dat de digitale infrastructuur van je bedrijf klaar is voor de toekomst? Door een stabiel, innovatief bedrijfsnetwerk te hebben dat met je meegroeit. Een infrastructuur die flexibel en schaalbaar is, zodat het zich aanpast aan alles wat nog komen gaat. 

Wat is SD-WAN?

Met SD-WAN heb je een software-gedreven netwerk dat samenwerkt met bestaande én nieuwe applicaties, technieken en data. Als beheerder krijg je inzicht in netwerkconfiguratie, security policies en prestaties. Het is een cloudsysteem, dus wijzigingen zijn snel door te voeren en nieuwe functies eenvoudig toe te voegen. Ook is de internetbeveiliging altijd up-to-date. Nieuwe bedrijfslocaties sluit je makkelijk aan, zodat medewerkers overal toegang hebben tot hetzelfde netwerk. De digitale transformatie is zo geregeld. 

Daarom kies je voor SD-WAN.

Geïntegreerde netwerkoplossing.

Met de geavanceerde Software Defined technologie creëer je met SD-WAN een bedrijfsnetwerk met veilig internet op alle locaties en in al je cloudssystemen.

De fijnste gebruikerservaring.

Door slimme functies in het netwerk zijn applicaties altijd beschikbaar, heb je de beste verbinding én gebruikservaring.

In- en overzichtelijk.

De netwerk- en securitypolicies zijn gecentraliseerd voor het beste inzicht. Ook hou je makkelijk de prestaties in de gaten in de gebruiksvriendelijke portal.

Klaar voor de toekomst.

SD-WAN heeft een infrastructuur waar steeds aanvullende software-gedreven functies aan worden toegevoegd. Zo is het netwerk voorbereid op innovatie en op de groei van je bedrijf.

SD-WAN Maak je bestaande netwerk klaar voor de toekomst.

Upgrade je huidige netwerk met SD-WAN van Odido. Ben je nog niet helemaal vertrouwd met alle mogelijkheden? Geen probleem. Onze experts bekijken samen met jou hoe SD-WAN het beste voor je werkt en zorgen voor een soepele implementatie.

Wij zorgen voor een soepele implementatie

  • Op – en afschalen van bandbreedte wanneer jij wil.

  • Locatie erbij? Deze voeg je toe vanuit het SD-WAN platform.

  • Het SD-WAN platform is in beheer van Odido, dus alle data blijft in Nederland. Wel zo handig in verband met regelgevingen en richtlijnen. 

  • Je huidige IP-VPN omzetten naar SD-WAN? Dit kan. Dankzij de MPLS gateway is de transitie makkelijk. 

tablet
Een innovatief
bedrijfsnetwerk.

Voor een prettige online werkomgeving.

In deze tijd kan je niet anders dan een werkomgeving creëren met een flexibel bedrijfsnetwerk. Want je werknemers hebben toegang nodig tot allerlei systemen en applicaties om hun werk goed te doen. Thuis, onderweg en op kantoor moeten ze hun werk op dezelfde manier kunnen doen. Met dezelfde hardware, op hetzelfde netwerk. De makkelijkste manier om dit te regelen is om over te stappen op een betrouwbaar en toekomstbestendig netwerk: SD-WAN is alles wat je nodig hebt.

man met bril
Altijd inzicht
in je netwerk.

Met de SD-WAN portal heb je altijd zelf inzicht in je netwerk op 1 plek:

  • Bekijk de configuratie van je SD-WAN en security policies. 

  • Krijg real-time inzicht in de performance van je netwerk. 

  • Gebruik handige troubleshooting-tools. 

  • Neem inzichtelijke, gedetailleerde gebruiksstatistieken tot op applicatieniveau mee voor trendanalyses over netwerkgebruik. 

Next Gen Firewall

digitale veiligheid
Bescherm je bedrijfsnetwerk.

Je wil je systemen, netwerken, apparaten en data beschermen tegen cyberaanvallen. Met Next Gen Firewall heb je een compleet internetsecuritypakket om je bedrijfsnetwerk te beschermen tegen cybersecuritydreigingen.

Maximale bescherming tegen security dreigingen door continue online actualisatie van security definities. Na configuratie kan in de SD-WAN portal naast het SD-WAN verkeer/gebruik bekijken welke security dreigingen er zijn geweest en hoe die zijn gemitigeerd.

Daarom kies je voor Next Gen Firewall.

Security dienstverlening

Volledig gemanaged security dienstverlening, incl. updates van security software.

Overzichtelijke configuratie

Overzichtelijke keuze voor configuratie van security functies op basis van best practice templates.

Kostenefficiënt

Kostenefficiënte oplossing door integratie op de SD-WAN router op klantlocatie.

Optimale prestaties

Door combinatie van verschillende security features in één oplossing (One-pass Architecture).

Advies van onze experts.

Ton Geerts
Meer weten over deze oplossing?

Ton Geerts is senior business consultant en expert in continuïteit. Hij weet hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst voor je bedrijf en je mensen kan werken. En hoe je veilig en optimaal verbonden blijft. Ton gaat samen met jou op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Vragen? Stel ze aan Ton. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Combineer SD-WAN met 1 van onze andere oplossingen.

man in kantoor

Cloud Telefonie

wifiplus

Corporate Internet

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl