laptop en telefoon op een tafel
Continuïteit

Iedereen altijd en overal veilig verbonden.

Continuïteit van ICT is de ruggengraat van de meeste bedrijven. Toch is het niet vanzelfsprekend dat alles altijd overal werkt. Dat iedereen altijd is verbonden. Of dat je netwerk veilig is. Wij zetten de belangrijkste oplossingen voor je op een rijtje.

Twee verpleegkundige bekijken hun agenda op de laptop
Snelle groei Bergman Clinics vraagt om netwerk van nieuwe generatie.

Bergman Clinics begon ruim 30 jaar geleden als kliniek voor cosmetische chirurgie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg met 70 klinieken in Nederland, 40 in Scandinavië en een stuk of 20 in Duitsland. Manager ICT Arjan van Kekem: ‘Met die snelle groei hebben we behoefte aan dezelfde ICT-kwaliteitsstandaard in al onze klinieken.’

man met laptop
Kantoor altijd verbonden.

Continuïteit op je bedrijfslocaties met supersnel glasvezelinternet. Kritische applicaties en websites draaien in datacenters met back-up. Maar wat als je netwerk compleet wordt platgelegd door een DDoS-aanval.

kind met laptop
Medewerker optimaal verbonden.

Je wilt dat medewerkers verbonden zijn met systemen, hun collega’s en hun klanten. Dat kan met onze dataverbinding. Maar soms moeten we schakelen naar een alternatief mobiel netwerk. Bijvoorbeeld in lastig bereikbare gebieden of tijdens storingen. Dat doen we met Back-up sim. Zo blijf je toch verbonden.

vrouw met laptop
Veilig apparaatbeheer voor medewerkers.

Met Device Lifecycle Management regel je het beheer, de service, levensduur en support van je mobiele apparaten. Met additionele modules als voorraadbeheer toesteladministratie.

lachende man in kantoor
Bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Hoe zorg je ervoor dat de digitale infrastructuur van jouw bedrijf klaar is voor de toekomst? Door een stabiel, innovatie en veilig bedrijfsnetwerk te hebben dat met je meegroeit.

Onze kennis.

Business Blog

Veranderende rol van de IT-manager.

Hoe zorg je er als IT-manager voor dat iedereen altijd en overal makkelijk en veilig kan werken? 

Business Blog

App voor veiliger gebruik van e-bikes.

De groeiende populariteit van e-bikes zorgt voor meer onveiligheid en ongelukken in de stad. We sloegen de handen ineen voor een oplossing.

Case

Bergman Clinics.

Bergman Clinics groeit door zelf nieuwe klinieken te starten, maar ook door andere bedrijven over te nemen. Om die groeisnelheid vast te houden moet een nieuwe kliniek zo snel mogelijk up and running zijn. Daar is een goede verbinding met het bedrijfsnetwerk voor nodig.

Oplossingen voor continuïteit.

zakenman met telefoon

Flexibel Mobiel

Internet van Elloh

Bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Home

Kantoor altijd verbonden.

samenwerken

Bekijk alle oplossingen.

Advies van onze experts.

Expert Continuïteit

Marco de Bruin

Marco de Bruin, Sr. Business Consultant, expert in Continuïteit. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe veilig Device Beheer voor jouw bedrijf en je mensen kan werken.

Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail

Expert Continuïteit

Eric Buckers

Eric Buckers, Sr. Business Consultant, expert in Continuïteit. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe optimale (mobiele) bereikbaarheid voor jouw bedrijf en je mensen kan werken.

Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Andere uitdagingen.

Uitdagingen

Slimmer werken

Geef je mensen flexibiliteit en vrijheid.

Uitdagingen

Interactie

Slim bereikbaar voor waardevol contact.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl