vrouw met wit pak in stoel
Continuïteit

Continuïteit van je bedrijf.

Continuïteit van ICT is de kracht achter de meeste bedrijven. Toch is het niet vanzelfsprekend dat alles altijd overal werkt. Dat iedereen altijd is verbonden. Of dat je netwerk veilig is. Helpen we je bij. Met oplossingen die zorgen voor continuïteit van je bedrijf. Zo weet je zeker dat alles gewoon door draait. We zetten de belangrijkste oplossingen voor je op een rij.

Illustratie meisje op step
Maak je klaar voor de toekomst.

We vinden het belangrijk dat technologie voor je werkt. Nu en in de toekomst. We helpen je graag om slim te digitaliseren. Zodat je klaar bent voor de toekomst.

Twee verpleegkundige bekijken hun agenda op de laptop
Snelle groei Bergman Clinics vraagt om netwerk van nieuwe generatie.

Bergman Clinics begon ruim 30 jaar geleden als kliniek voor cosmetische chirurgie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg met 70 klinieken in Nederland, 40 in Scandinavië en een stuk of 20 in Duitsland. Manager ICT Arjan van Kekem: ‘Met die snelle groei hebben we behoefte aan dezelfde ICT-kwaliteitsstandaard in al onze klinieken en continuïteit in de zorg.’

man met laptop
Je kantoor altijd verbonden.

Continuïteit op je bedrijfslocaties met supersnel glasvezelinternet. Kritische applicaties en websites draaien in datacenters met back-up. Maar wat als je netwerk compleet wordt platgelegd door een DDoS-aanval?

kind met laptop
Medewerkers optimaal verbonden.

Je wil dat medewerkers verbonden zijn met systemen, collega’s en klanten. Dat kan met onze dataverbinding. Maar soms moeten we schakelen naar een ander mobiel netwerk om te zorgen voor continuïteit. Bijvoorbeeld in lastig bereikbare gebieden of tijdens storingen. Dat doen we met Back-up sim. Zo blijf je gewoon verbonden.

vrouw met laptop
Veilig apparaatbeheer voor medewerkers.

Met Device Lifecycle Management regel je het beheer, de service, levensduur en support van je mobiele apparaten. Met verschillende onderdelen zoals voorraadbeheer en toesteladministratie.

lachende man in kantoor
Bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Hoe zorg je ervoor dat de digitale infrastructuur van je bedrijf klaar is voor de toekomst? Door een stabiel, innovatief en veilig bedrijfsnetwerk te hebben dat met je meegroeit.

Onze kennis.

Business Blog

Veranderende rol van de IT-manager.

Hoe zorg je er als IT-manager voor dat iedereen altijd en overal makkelijk en veilig kan werken? We praten erover met verschillende IT-managers van grote bedrijven.

Business Blog

App voor veiliger gebruik van e-bikes.

De groeiende populariteit van e-bikes zorgt voor meer onveiligheid en ongelukken in de stad. We sloegen de handen ineen voor een oplossing. Samen met kennisinstituut Townmaking zochten we naar een oplossing.

Case

Bergman Clinics.

Bergman Clinics groeit door zelf nieuwe klinieken te starten, maar ook door andere bedrijven over te nemen. Om die groeisnelheid vast te houden moet een nieuwe kliniek zo snel mogelijk up and running zijn. Daar is een goede verbinding met het bedrijfsnetwerk voor nodig. Met SD-WAN van Odido hebben alle Bergman klinieken dezelfde ICT-kwaliteitsstandaard. Dat zorgt voor continuïteit in de zorg.

Oplossingen voor continuïteit.

telefoon groene nagellak

Flexibel Mobiel

Internet van Elloh

Bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Home

Kantoor altijd verbonden.

samenwerken

Bekijk alle oplossingen.

Advies van onze experts.

Expert Continuïteit

Marco de Bruin

Is senior business consultant en expert in continuïteit. Hij weet alles over Managed Telecom.

Vragen? Stel ze aan Marco. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Expert Slimmer Werken

Eric Buckers

Is senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit. Hij weet alles over Telecom Beheer, Internet of Things en Flexibel Mobiel.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Andere uitdagingen.

Uitdagingen

Slimmer werken

Geef je mensen flexibiliteit en vrijheid.

Uitdagingen

Interactie

Slim bereikbaar voor waardevol contact.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl