Zakelijk abonnement
met eSIM van Odido.

Bij onze abonnementen met eSIM kan je nu kiezen voor een telefoon met dual-sim als werktelefoon. En dat wil je, want dan kan je 2 verschillende abonnementen gebruiken op 1 telefoon. Zo hou je zakelijk en privé makkelijk gescheiden. Fijn, toch? 

Wat is dual-sim met eSIM? En wat kan ik ermee?

eSIM staat voor 'embedded SIM'. Dit is een chip die door de fabrikant wordt ingebouwd in de smartphone. eSIM is de nieuwste soort sim en vervangt de fysieke, plastic simkaarten. Je downloadt als gebruiker het profiel van je abonnement, jouw eSIM-profiel. Meer informatie vind je in de veelgestelde vragen over eSIM.

Wat is dual sim met eSIM?

Met een dual-simtelefoon gebruik je 2 simkaarten, met 2 abonnementen, op 1 telefoon. Kan je privé en zakelijk makkelijk scheiden. Of je Nederlandse én buitenlandse abonnement gebruiken op zakenreis, zonder 2 telefoons mee te nemen. Dual-sim kan nu zelfs zonder plastic simkaarten. Noemen we eSIM. Daardoor heb je geen speciale dual-simtelefoon meer nodig, maar kan je ook kiezen voor dual-sim op een andere telefoon. De nieuwe zakelijke Samsung Galaxy S24 bijvoorbeeld, of de iPhone 15 Serie 

Voordelen van dual-sim.

Dual-sim kan handig zijn als je een zakelijk én een privénummer hebt, of als je vaak naar het buitenland gaat. Of als je voor bellen en internet een apart abonnement wil. 

2 soorten dual-simtelefoons.

Er zijn 2 soorten dual-simtelefoons. De bekendste soort is een dual-simtelefoon waar je 2 kleine simkaartjes in doet. Met eSIM zijn er nu ook dual-simtelefoons waar je geen plastic simkaarten meer voor nodig hebt.

Voordelen van eSIM.

Privé en zakelijk gescheiden

Gebruik WhatsApp for Business op je tweede nummer

Nederlandse én buitenlandse SIM

Met tweede sim bellen tegen lokaal tarief in het buitenland

Met of zonder telefoon

eSIM met een zakelijk abonnement of Sim Only

Klaar voor de toekomst met eSIM.

De komende tijd gaan steeds meer telefoons en andere apparaten eSIM gebruiken. Je smartwatch, laptop, tablet en koptelefoon om maar wat te noemen. Kan je straks met alleen je smartwatch de deur uit. Geen telefoon meer voor nodig. We gaan mee met de laatste vernieuwingen en maken ons klaar voor de toekomst. Sluit een zakelijk Odido abonnement met eSIM af. Of wissel je simkaart voor een eSIM.

Veelgestelde vragen over eSIM.

Veelgestelde vragen over eSIM Quick Transfer.

Met Quick Transfer van Apple zet je makkelijk alles over. Van je oude naar je nieuwe iPhone. Vanaf juni 2024 kan je ook je eSIM overzetten! En dat zonder onze hulp. Wil je weten hoe dat werkt? Hieronder vind je antwoorden op de meeste vragen. Het kan ook zo.

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Dat krijg je in onze Shops. Kan je ook meteen je nieuwe telefoon ophalen.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app