Service van
Odido Business.

Aandacht en service.

We zijn Odido en we zijn er voor je. Met persoonlijke aandacht en service die bij je past. Of je nu ZZP’er bent, een MKB-bedrijf hebt of werkzaam bent in een grote corporate.

Service voor kleinzakelijke bedrijven.

Je verdient persoonlijke aandacht. Daarom staan onze collega’s elke dag klaar om je te helpen. Telefonisch, via de chat of in onze Shops. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar via onze chatbot Izzi.

  • Persoonlijke Service tot ver buiten kantooruren.

  • Er is altijd een Odido Shop bij je in de buurt.

  • Ook online en in onze app staan we voor je klaar.

  • Maar bellen kan natuurlijk ook.

We zijn er voor je.

klantenservice

Chat met Izzi

Vragen? Vragen! Onze chatbot Izzi staat 24/7 voor je klaar.

app verbruik

Odido App

Kelvin Anselmo

Odido Business Experts

service

SLA’s

Service voor grootzakelijke bedrijven.

We zijn er om je bedrijf verder te helpen. Door te digitaliseren maken we je klaar voor de toekomst. We zorgen voor de beste verbinding en voor flexibiliteit in een veilige ICT-omgeving. Samen zoeken we een duurzame oplossing die past bij je bedrijf.

We zijn er voor je. Met de juiste combinatie van onze connectiviteit en de expertise van onze ICT-partners. Dat is de kracht van Odido Business.

Mid hero-2023_06_B2B_39_G1G4
We bieden de oplossing die bij je past.

We geloven niet in 1 oplossing voor iedereen, daarom is de opzet van onze diensten modulair. Dat biedt flexibiliteit. We luisteren naar je wensen en zoeken samen naar de combinatie van diensten die het beste past bij de behoeftes binnen je bedrijf. Onze experts kennen de markt en de mogelijkheden. Ze denken graag met je mee over de juiste ICT-oplossing.

zakenvrouw en -man
Samen met onze partners.

Samen kunnen we meer. Meer doen en meer bereiken. Daar zijn we van overtuigd. Daarom werkt Odido samen met verschillende ICT partners. Vakmensen, die samen met ons zoeken naar de juiste oplossing voor je bedrijf. Wat je wens ook is. Soms implementeren we de oplossing zelf, met hulp van onze partner. Soms implementeert de partner de oplossing en levert Odido de connectiviteit. Wat je uitdaging ook is, we zijn er voor je. Samen met onze partners.

Rolf Kulk
1 aanspreekpunt.

In je bedrijf draait het om mensen. En om het plezier dat ze ervaren bij het gebruiken van onze oplossing. Samen met onze partners helpen we je medewerkers op weg. Elke oplossing heeft een vast team, noemen we ook wel ons powerteam. Voelt zich niet alleen verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de oplossing, maar regelt het ook. Van advies tot implementatie, en van training tot beheer. Het powerteam geeft inzicht en overzicht, en bespreekt risico’s. Alles om de overstap zo soepel mogelijk te maken. Ook als het om oplossingen van onze partners gaat. Zo heb je de voordelen van werken met de beste oplossingen, zonder gedoe. Echt fijn.

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Dat krijg je in onze Shops. Kan je ook meteen je nieuwe telefoon ophalen.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app