man liggend op stoel met tablet
Slimmer werken.

Geef je mensen flexibiliteit en vrijheid.

Slimmer werken willen we allemaal. Makkelijker, handiger, op afstand en tegelijk dichtbij. Met meer inzicht, sneller, hybride. Afhankelijk van de uitdagingen in jouw bedrijf nemen we je graag mee over de mogelijkheden van nu en van de toekomst.

Illustratie meisje op step
Maak je klaar voor de toekomst.

We vinden het belangrijk dat technologie voor je werkt. Nu en in de toekomst. We helpen je graag om slim te digitaliseren. Zodat je klaar bent voor de toekomst.

man aan het bellen
Hoe Van Loon Group mobiele telefonie inzet om slimmer te werken.

Sinds kort verloopt de onboarding op het gebied van mobiele telefonie en IT zonder problemen door de Managed Telecom-oplossing van Odido. Head of IT Jeroen van Dijk is er blij mee: ‘Nieuwe medewerkers krijgen een professionele ontvangst en wij kunnen weer focussen op de groei van Van Loon.’

tablet
Overal bereikbaar.

De wereld digitaliseert. Met onze totaaloplossingen kunnen je medewerkers effectief werken. Hoe blijf je dan toch optimaal communiceren met klanten en leveranciers? Met onze complete communicatie- en samenwerkingsoplossing kunnen je werknemers effectief werken. Thuis, op kantoor of onderweg.

kind met laptop
IoT: Apparaten en processen digitaal verbonden.

Ken je dit al? Een armband die de verpleger een seintje geeft als een patiënt hulp nodig heeft. Of een machine die zelf nieuwe onderdelen bestelt als het nodig is. Handig, toch? Allemaal voorbeelden van Internet of Things (IoT). Met IoT praten apparaten en dingen met elkaar. Zo maken we apparaten slimmer en kunnen we sturen op afstand.

oudere dame in zonlicht
Eenvoud in telecombeheer.

Met Managed Telecom ontzorg je je eigen beheer- en supportorganisatie. Denk aan operationeel beheer van al je mobiele telefonie, altijd alle merken en accessoires beschikbaar voor je medewerkers, optimale connectiviteit en geen onnodige kosten. En je medewerkers kunnen zich 100% op hun kernactiviteiten focussen.

man met telefoon
Hello Business op Maat
Altijd en overal telefonisch bereikbaar.

Het hangt af van wat je nodig hebt, welke mobiele telefonie oplossing je nodig hebt. Wij hebben een passende oplossing voor ieder bedrijf. Onze experts maken samen met jou een inventarisatie van de behoefte.

Onze kennis.

E-book

Hybride werken: Van houtje-touwtje naar futureproof.

Hybride werken raakt alle facetten van een bedrijf: technologie, werkprocessen, mensen en cultuur. In dit verhaal heeft IT een sleutelrol. Hoe duurzaam is jullie huidige beleid?

Case

VISTA college integreert vast en mobiel.

VISTA college biedt meer dan 300 verschillende mbo-opleidingen aan maar liefst 13.780+ studenten. In de 12 vestigingen werken zo’n 1600 medewerkers. En dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee op het gebied van digitalisering.

Case

Van Loon Group professionaliseert mobiele telefonie.

Van Loon is marktleider in duurzame vlees- en convenienceproducten. Er werken 2700 mensen en het groeit verder. Ze gebruiken Managed Telecom van Odido.

Oplossingen voor slimmer werken.

telefoon groene nagellak

Hello Business op Maat

unlimited

Overal bereikbaar.

Cloud Telefonie

Home

Eenvoud in telecombeheer.

Managed Telecom

IT manager

Bekijk alle oplossingen.

Advies van onze experts.

Expert Slimmer Werken

Eric Buckers

is senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit. Hij weet alles over Telecom Beheer, Internet of Things, optimale mobiele bereikbaarheid en Flexibel Mobiel. Laat zijn eigen bereikbaarheid nou net zo flexibel zijn.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Expert Slimmer Werken

Deniz Ulusoy

is business consultant en expert in slimmer werken. Hij kent de markt, de mogelijkheden en ons partnernetwerk. En hij weet hoe onze (internet) telefonie en cloud oplossingen voor je bedrijf en mensen kunnen werken. Geen standaardoplossing, maar een modulaire oplossing die past bij je bedrijf.

Vragen? Stel ze aan Deniz. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Andere uitdagingen.

Uitdagingen

Continuïteit

Iedereen altijd en overal veilig verbonden.

Uitdagingen

Interactie

Slim bereikbaar voor waardevol contact.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl