man liggend op stoel met tablet
Slimmer werken.

Geef je mensen flexibiliteit en vrijheid.

Slimmer werken willen we allemaal. Makkelijker, handiger, op afstand en tegelijk dichtbij. Met meer inzicht, sneller, hybride. Afhankelijk van de uitdagingen in jouw bedrijf nemen we je graag mee over de mogelijkheden van nu en van de toekomst.

man aan het bellen
Hoe Van Loon Group mobiele telefonie inzet om slimmer te werken.

Sinds kort verloopt de onboarding op het gebied van mobiele telefonie en IT zonder problemen door de Managed Telecom-oplossing van Odido. Head of IT Jeroen van Dijk is er blij mee: ‘Nieuwe medewerkers krijgen een professionele ontvangst en wij kunnen weer focussen op de groei van Van Loon.’

tablet
Overal bereikbaar.

De wereld digitaliseert. Met onze totaaloplossingen kunnen je medewerkers effectief werken. Hoe blijf je dan toch optimaal communiceren met klanten en leveranciers? Met onze complete communicatie- en samenwerkingsoplossing kunnen je werknemers effectief werken. Thuis, op kantoor of onderweg.

kind met laptop
IoT: Apparaten en processen digitaal verbonden.

Ken je dit al? Een armband die de verpleger een seintje geeft als een patiënt hulp nodig heeft. Of een machine die zelf nieuwe onderdelen bestelt als het nodig is. Handig, toch? Allemaal voorbeelden van Internet of Things (IoT). Met IoT praten apparaten en dingen met elkaar. Zo maken we apparaten slimmer en kunnen we sturen op afstand.

oudere dame in zonlicht
Eenvoud in telecombeheer.

Met Managed Telecom ontzorg je je eigen beheer- en supportorganisatie. Denk aan operationeel beheer van al je mobiele telefonie, altijd alle merken en accessoires beschikbaar voor je medewerkers, optimale connectiviteit en geen onnodige kosten. En je medewerkers kunnen zich 100% op hun kernactiviteiten focussen.

man met telefoon
Flexibel Mobiel
Altijd en overal telefonisch bereikbaar.

Het hangt af van wat je nodig hebt, welke mobiele telefonie oplossing je nodig hebt. Wij hebben een passende oplossing voor ieder bedrijf. Onze experts maken samen met jou een inventarisatie van de behoefte.

Onze kennis.

Case

Van Loon Group professionaliseert mobiele telefonie.

Van Loon is marktleider in duurzame vlees- en convenienceproducten. Er werken 2700 mensen en het groeit verder. Ze gebruiken Managed Telecom van Odido.

Business Blog

Veranderende rol van de IT-manager.

De rol van de IT-manager is door de jaren heen veranderd. Maar wat is de gemene deler anno 2023? Lees het in dit Business Blog artikel.

Business Blog

5 Microsoft Teams tips.

Wil jij met Microsoft Teams productiever met je team kunnen samenwerken? Deze 5 hacks gaan je daar zeker bij helpen.

Oplossingen voor slimmer werken.

zakenman met telefoon

Flexibel Mobiel

unlimited

Overal bereikbaar.

Cloud Telefonie

Home

Eenvoud in telecombeheer.

Managed Telecom

vrouw op step met smartwatch

Bekijk alle oplossingen.

Advies van onze experts.

Expert Slimmer Werken

Eric Buckers

Eric Buckers, Sr. Business Consultant, expert in Slimmer Werken. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe onze oplossingen voor jouw bedrijf en je mensen kunnen werken.

Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail

Expert Slimmer Werken

Deniz Ulusoy

Deniz Ulusoy, Business Consultant, expert in Slimmer Werken. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe onze oplossingen voor jouw bedrijf en je mensen kunnen werken.

Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Andere uitdagingen.

Uitdagingen

Continuïteit

Iedereen altijd en overal veilig verbonden.

Uitdagingen

Interactie

Slim bereikbaar voor waardevol contact.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl