Odido, trotse partner van TeamNL.

Als partner van de Nederlandse sport nemen we iedereen mee. Van de vereniging om de hoek tot de profs van TeamNL. Van hardlopers tot zwemmers. Van jong tot oud.

TeamNL-Xandra

Samen in beweging komen.

Technologie is prachtig. Vooral de mogelijkheden die het mensen brengt. Maar er is ook die andere kant. Van beeldschermen en weinig bewegen. Als nieuwe provider vinden we dat het anders kan, menselijker.

Ons digitale leven kan soms best een tikje minder. Je mobiel wegleggen. Je laptop dichtklappen. Wat dat oplevert? Meer mensen op het veld en aan de start. Een gezonde leefstijl in een digitale wereld.

Partner van TeamNL. Zijn we echt trots op.

Odido verbindt. Net als topsport. Daar maken we ons sterk voor. Zo halen we het beste in iedereen naar boven. Onze ambitie met dit partnerschap? In 2032 het sportiefste land van de wereld zijn. Daar gaan we voor, met elkaar. Zo ook naar Parijs voor de Olympische Spelen. Sluit je ook aan bij het team, want iedere stap naar voren begint met de mensen achter je.

Dit zijn onze ambassadeurs.

Toewijding, passie en steun. Onlosmakelijk verbonden met topsport. Ga samen met Marrit mee op weg naar Parijs en met Xandra naar Milaan. Dit is hun verhaal.


Van topsport tot breedtesport.

Bij ons doet iedereen mee. Daarom zijn we voor een periode van 4 jaar verbonden aan alle 28 sportbonden, de Olympische en Paralympische zomer- en winterspelen.

TeamNL voordeel speciaal voor jou.

Bij Odido krijg je nu bondskorting. Dat is niet alleen mooie korting voor jou, je steunt ook nog eens je sport. Want bij je bestelling doneert Odido € 20 aan je sportbond. Win-win dus.

Samen achter TeamNL.

Parijs 2024 komt steeds dichterbij. En dus kunnen Sifan, Marrit, Joël, India en de rest van TeamNL alle steun gebruiken. Sluit je aan bij het team zodat je steun meegaat naar Parijs. Zet je naam op de Teamvlag.

Het team achter het team. Elke stap naar voren begint bij de mensen achter je.

Voor topsport is meer nodig dan grenzeloze ambitie. Om op Nederlands topniveau te sporten, heb je support nodig. Mensen die dichtbij je staan. En achter je staan. Alleen dan kan je alles uit jezelf halen. De mooiste prestaties neerzetten. We geven je graag een inkijkje in het team achter het team van diverse sporters.

Marrit Steenbergen, het team achter het team.
'Jezelf overwinnen met behulp van anderen.'
- Marrit Steenbergen

Op haar 15e brak Marrit Steenbergen alle records, maar door fysieke en mentale problemen volgde een terugval. Dankzij haar achterban kwam ze terug. ‘Mijn vader reed gerust ‘even’ naar Eindhoven vanuit Friesland als ik ergens mee zat.’ 

Het pad naar Parijs bewandel je niet in je eentje. Je moet mensen om je heen verzamelen. Alleen samen word je sterker. Kun je jezelf overtreffen. Precies dat hoopt Marrit te doen.

TeamNL en Odido Xandra nieuw
'Shorttrack in de genen. Een onverslaanbare familieband.'
- Xandra Velzeboer

Maar liefst 6 wereldtitels op zak. Hoe Xandra Velzeboer dit heeft bereikt? Door heel hard werken. Veerkracht. Doorzettingsvermogen. En belangrijker nog: het team dat achter haar staat. Trainers. Natuurlijk teamgenoten. En familie. De plek waar shorttrack een gedeelde passie is. 

Haar familie ademt de sport. Tantes Monique en Simone, en vader Marc stonden eerder op de Olympische Spelen. Nu hoopt Xandra op de Winterspelen in Milaan nog meer medailles aan haar naam toe te voegen.

India Sardjoe Breaking Olympische Spelen 2024 Odido
'Ik ga gewoon naar de Olympische Spelen.'
- India Sardjoe

Van Nederlands kampioen naar wereldkampioen naar Europees kampioen. En nu naar de Olympische Spelen. B-girl India Sardjoe leeft haar droom. Dromen die ze bereikt door hard te trainen. Dromen die ze deelt met haar naasten.

Van opa en oma die alle wedstrijden van India via livestreams volgen. Haar ouders die meegaan naar battles. Vriendinnen die haar in Parijs zullen aanmoedigen.

TeamNL
'Ik leef nu mijn Paralympische droom.'
- Joël de Jong

Waar lopen vlak na zijn amputatie als gevolg van botkanker niet voor hem leek weggelegd, leeft topsporter Joël de Jong nu zijn paralympische droom.

Dat je als topsporter niet zonder het team achter je kan, weet Joël de Jong alles van. Van mensen dichtbij, zoals familie en teamgenoten. Maar ook wildvreemden. De topsporter kreeg door donaties van totaal onbekenden een nieuwe prothese.

Sifan Hassan FBK Games Odido
'Steun krijgen. Als topatleet en als mens.'
- Sifan Hassan

Het onmogelijke mogelijk maken. Sifan Hassan is Nederlands trots op de lange afstanden. De 1.500 meter, de 5.000 meter, de marathon. Een alleskunner. Dankzij haar indrukwekkend talent. En dankzij het team achter haar. 

Collega-sporters. Coach Tim Rowberry. Familie. Vrienden en vriendinnen. Daar krijgt ze de nodige steun van. Als topsporter en als mens.

Maatschappelijke betrokkenheid.

Met deze samenwerking ondersteunen we niet alleen de topsporters, maar dragen we ook bij aan de missie om Nederland in 2032 het sportiefste land ter wereld te maken. Hoe? Door maatschappelijke projecten te steunen die sportdeelname en beweging aanmoedigen. Want sport verbindt.

Nationale Schermvrij-dag.

Meer sport, minder schermtijd. Tijdens de Nationale Sportweek geven we kinderen op basisscholen een boost om samen in beweging te komen. Maak kennis met de Nationale Schermvrij-dag.

Jouw abonnement. Onze steun.

Bij Odido krijg je nu bondskorting. Dat is niet alleen mooie korting voor jou, je steunt ook nog eens je sport. Want bij je bestelling doneert Odido € 20 aan je sportbond. Win-win dus.

Ben jij ook onderdeel van TeamNL?

Sta jij ook achter Sifan, Marrit, India en Joel?

We hebben wat leuks. Je kunt nu met een berichtje Sifan, Marrit, India, Joel en alle andere sporters van TeamNL succes wensen op de Olympische spelen. Dan komt je naam komt ook nog eens op de teamvlag.

Sluit je nu aan bij het team zodat jouw support meegaat naar de Olympische Spelen in Parijs.​ Want, elke stap naar voren, ​begint bij de mensen achter je. 

Reda TeamNL en Odido
TeamNL voordeel: korting tot
€2,50
Sportieve korting bij Odido.

Lid van een sportbond? Dan kan je deze kortingen op je mobiele abonnement krijgen:

  • Elke maand tot € 2,50 korting.

  • Gratis aansluiten met een waarde van € 25.

  • En we doneren bij je bestelling € 20 aan je sportbond. Fijn, toch.

  • Bestel nu

De verschillende sportbonden.

De sportwereld kan niet zonder sportbonden. Ze organiseren competities, adviseren verenigingen en ondersteunen sporters op alle niveaus. Dit is waar Marrit, Sifan, Joël, Xandra en India ooit begonnen zijn. De plek waar topsport tot leven komt.

Olympische Spelen Parijs 2024.

Precies 100 jaar geleden gebeurde het al eens: de Olympische Spelen in Parijs. Dit jaar keren de beste sporters ter wereld terug naar de Franse hoofdstad. Er zijn 32 sporten onderdeel van de Spelen, van zwemmen tot breakdance. Volg TeamNL op weg naar succes.

Paralympische Spelen Parijs 2024.

Net na de Olympische Spelen vinden de Paralympische Spelen plaats. Van 28 augustus tot en met 8 september 2024 komen zo’n 4.400 sporters uit 182 landen in actie op het grootste evenement voor atleten met een beperking.

Veelgestelde vragen over TeamNL.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido