Het netwerk voor iedereen.

Odido scoort hoog in netwerktest.

Wist je dat onze netwerken mooie resultaten haalden? Internet van Odido komt als beste uit de test en ons mobiele netwerk staat in de top 3 van de wereld. Tenminste, dat zeggen de onderzoeksexperts van de umlaut netwerktest*. Goed nieuws. Toch kijken we zelf liever vooruit. Hoe het nog beter kan, hoe we heel Nederland Glasvezel kunnen bieden. En dat ook betaalbaar houden. Natuurlijk blijven we ook investeren in ons mobiele netwerk, bijvoorbeeld door onze zendmasten te vernieuwen. Zodat je straks nóg sneller 5G hebt. Fijn hè.

* Benchmarkorganisatie umlaut doet in opdracht van het Duitse Connect Magazine jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit van netwerken in verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië en Spanje. Mobile Network Public Benchmark 2023/2024 + Fixed Broadband Benchmark 2023/2024 – The Netherlands.

Bij Odido zit je goed voor vast én mobiel.

Voor thuis hebben we supersnel en stabiel glasvezelinternet. Tot wel 8 Gbit/s en op ons mobiele mobiele 5G-netwerk haal je snelheden tot wel 1 Gbit/s. Er is altijd een scherp geprijsd abonnement dat bij je past. Precies wat je wil.

lachende man en vrouw op bed
Eindeloze mogelijkheden met 5G.

We hebben een landelijk dekkend 5G-netwerk: 99% van de Nederlanders woont op een plek waar 5G van Odido is. Met dat 5G-netwerk heb je supersnel internet en haal je echt alles uit je telefoon. En dat wordt in de toekomst alleen nog maar leuker en beter. Beloofd.

Glasvezel
Snel, sneller, snelst.
Het snelste Glasvezel tot wel 8 Gbit/s.

We vinden dat Glasvezel er voor iedereen moet zijn. Daarom bieden we Glasvezel aan op zoveel mogelijk adressen in Nederland. Bij ons krijg je nu het snelste stabiele glasvezelinternet tot wel 8 Gbit/s. Up-en downloaden op z’n allersnelst. Met onze internetbundels kan je alle kanten op. Ontdek wat er kan op jouw adres en kies de snelheid die bij je past. Het kan ook zo.

Dit wil je weten over ons netwerk.

We hebben nog veel meer info over ons mobiele netwerk en Glasvezel op een rijtje gezet. Bekijk het hieronder.

Snel landelijk 5G-netwerk.

Bijna heel Nederland kan ons 5G-netwerk al gebruiken. Door het gebruik van de nieuwste technieken in ons netwerk gaat internetten voor jou supersnel. Je kan kiezen uit 7 verschillende mobiele abonnementen, tot 1 Gbit/s als hoogste snelheid.

De meeste masten.

Zelfs als je op drukke plekken bent, is ons netwerk stabiel en heb je een goede internetsnelheid. Want we hebben de meeste masten en mastlocaties in Nederland. Zo kan je meer data versturen en binnenhalen. Wel zo prettig.

Glasvezel is beter en sneller.

Glasvezel is een geweldige vervanger voor de netwerken die we nu voor internet en tv gebruiken. Het is sneller, minder gevoelig voor storingen en verbruikt minder energie. Bovendien is een aansluiting een investering in je huis.

Bijzonder duurzaam.

Glasvezel is duurzamer dan andere netwerken. Want het verbruikt minder energie. En met een glasvezelaansluiting maak je je huis aantrekkelijker. Mooi meegenomen.

man aan tafel in grijs hemd

Glasvezel: duurzamer dan andere netwerken.

5G

Bekijk onze 5G-dekkingskaart.

man met kind op rug

Wat kan je met een mesh-netwerk?

man en vrouw met krullen lachen

Ontdek al onze abonnementen.

Veelgestelde vragen over ons netwerk.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido