Omdat goed altijd
beter kan.
Odido scoort hoog in netwerktest.

We hebben goed nieuws. Internet van Odido komt als beste uit de umlaut netwerktest*. En ons mobiele netwerk staat in de top 3 van de wereld. Daar zijn we trots op, maar we kijken ook hoe het nog beter kan. Hoe we heel Nederland betaalbaar Glasvezel kunnen bieden. En hoe we ons mobiele netwerk kunnen verbeteren, zodat je straks nóg sneller 5G hebt. Waar in Nederland je bedrijf ook zit. Fijn hè.

Iets te vieren hebben

* Benchmarkorganisatie umlaut doet in opdracht van het Duitse Connect Magazine jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit van netwerken in verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië en Spanje. Mobile Network Public Benchmark 2023/2024 + Fixed Broadband Benchmark 2023/2024 – The Netherlands.

Dit is het mobiele en glasvezelnetwerk van Odido Business.

Met ons krachtige netwerk kunnen jij en je collega’s bouwen op een razendsnelle, stabiele verbinding. Bij een betrouwbare provider die je verbindt met de mogelijkheden van morgen, via de technologie van nu. Of het nou gaat om supersnel 5G internet voor je eenmanszaak, glasvezel op al je locaties of altijd en overal bereikbaar zijn via ons mobiele netwerk.

vrouw op bank
Supersnel 5G
voor je bedrijf.

5G is supersnel internet. Je kan er veel meer data mee verzenden tussen apparaten onderling dan met 4G. Zelfs op drukke en moeilijk bereikbare plekken. Dat is fijn voor medewerkers die werken vanaf hun mobiele apparaat. Maar wat is nu écht de toegevoegde waarde van dit nieuwe netwerk voor je bedrijf? De toekomst van werk is hybride: deels op kantoor en deels op afstand. Bevroren videocalls? Haperende audio? Downloads die vastlopen? Dankzij de korte reactietijden en enorme stabiliteit van 5G is het allemaal verleden tijd. En je kan de wereld bestormen met het Internet of Things. Met 5G verbind je namelijk nog meer apparaten met elkaar. En ze communiceren onderling ook nog eens sneller. Echt fijn.

Glasvezel
Ons glasvezelnetwerk.

We gebruiken steeds meer data. Met meer mensen en meer apparaten - en allemaal tegelijkertijd. Snel internet is onmisbaar in je bedrijf. Met ons Zakelijk Internet via glasvezel heb je supersnel internet met een up- en downloadsnelheid tot wel 1 Gbit/s. Ook fijn: al onze abonnementen komen standaard met Internet Back-up. We zijn de grootste aanbieder van 100% glasvezelinternet in Nederland. Op veel plekken bieden we al supersnel zakelijk glasvezel aan via de netwerken van onze partners. En we timmeren flink aan de weg met het uitrollen van ons eigen glasvezelnetwerk in Nederland. Onze ambitie is om binnen 5 jaar minimaal 1 miljoen aansluitingen te hebben. Doe onze glasvezelcheck en kom erachter of er al glasvezel is bij je bedrijf of thuiskantoor.

vrouw met telefoon in kas
Ons mobiele netwerk.

Op een netwerk moet je altijd kunnen rekenen. Het moet snel zijn, stabiel en het vooral altijd gewoon doen. Met ons sterke netwerk kan je hele bedrijf bouwen op een supersnelle, stabiele verbinding. Zo verbinden we je met de mogelijkheden van morgen, via de technologie van nu. En ook nog eens op een duurzame manier. Onze hele infrastructuur draait namelijk op groene stroom die wordt opgewekt door hydro-, zonne- en windenergie. Mooi toch?

Onze dekking binnen en buiten Nederland.

Hoe zit het met onze dekking, in Nederland en in het buitenland? Bekijk het zelf.

Check je dekking.

Vul je postcode in voor de maximale snelheden op je locatie.

Is er storing?

Is je bereik niet goed? Kan een storing zijn in ons netwerk.

Bellen buiten NL.

Ga je voor werk naar het buitenland? Even kijken hoe het werkt met roaming en prijzen in het buitenland.

5G

Bekijk 5G-dekkingskaart.

glasvezel

Kies voor Zakelijk Internet.

telefoon groene nagellak

Bekijk onze mobiele abonnementen.

Veelgestelde vragen over ons netwerk.

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Dat krijg je in onze Shops. Kan je ook meteen je nieuwe telefoon ophalen.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app