Samen ondernemen
met onze partners.
zakenman en -vrouw in gesprek

Hoe doen we dat?

Odido Business, dat is samen ondernemen! Hoe? Onze partners helpen ons om ondernemend Nederland te verbinden met de mogelijkheden van nu.

Samen met onze partners bieden we totaaloplossingen.

Of het nu gaat om het verbinden van mensen, apparaten of locaties: wij regelen het. Samen met onze partners bieden we totaaloplossingen waardoor ondernemers en organisaties hun digitale transformatie kunnen beginnen of nog verder uitbreiden. Door ons bekroonde netwerk te combineren met de specialisaties van onze partners hebben we een krachtige succesformule.

Ook in de samenwerking met onze partners zorgen we voor verbinding. Want alleen samen maken we met gerichte zorg en durf het verschil. En omdat samen ondernemen naast succesvol ook gewoon leuk moet zijn, organiseren we ieder jaar verschillende evenementen om bij elkaar te komen en elkaar uit te dagen. Wat dacht je van sportevenementen, zakenreizen én natuurlijk een feestje? Het Odido Business Partner kanaal bestaat uit vier verschillende typen partners. Ieder partnership biedt de kennis, service, integratie en begeleiding die nodig is om naadloos aan te sluiten bij de behoeften van onze partners en de markt.

man
Business partners.

Onze business partners zitten door heel het land en zijn als het ware een verlengstuk van Odido. En juist doordat je ze in heel Nederland vindt, heb je er altijd wel een in de buurt. Business partners bedienen en ontzorgen klanten met ons onbeperkte connectiviteits-portfolio, vaak nog aangevuld met hun eigen oplossingen, en natuurlijk met veel kennis, aftersales en service. Samenwerken met onze business partners is nodig in de digitale transformatie van organisaties. Want of het nou gaat om complexe netwerken, het zorgen voor hybride werkplekken of het regelen van de bereikbaarheid van organisaties: onze business partners weten hier alles van.

oudere man en tuinvrouw
Distributiepartners.

Binnen de soms complexe partnermarkt hebben we ervoor gekozen om te werken met distributiepartners. Deze partners kennen de markt uitstekend en kunnen daardoor veel verschillende typen partners bedienen en ontzorgen. Dat doen ze met hun eigen oplossingen, aangevuld met de oplossingen van Odido of alleen met de oplossingen van Odido. Dankzij onze distributiepartners werken we samen met veel ICT-partners door het hele land. Zo zorgen we er samen voor dat ondernemend Nederland optimaal gebruik kan maken van ons onbeperkte connectiviteits-portfolio.

twee mannen in gesprek
IT solution partners.

Samenwerken met onze IT solution partners is heel belangrijk in de digitale transformatie van organisaties. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in bijvoorbeeld complexe netwerken, het zorgen voor hybride werkplekken of het regelen van de bereikbaarheid van organisaties. Met onze IT solution partners ontwikkelen we een onbeperkt connectiviteits-portfolio dat klanten helpt bij uitdagingen in hun digitale transformatie. Met onze specialistische kennis en daarnaast ondersteuning via één aanspreekpunt zijn zij klaar voor de toekomst.

Iot
IoT partners.

Internet of Things (IoT) connectiviteit is een van onze expertises die we samen met geselecteerde partners in de markt zetten. Elke partner heeft hier een ander specialisme in, waardoor we onze eindklanten veel oplossingen kunnen bieden. Bij die IoT-oplossingen komen veel verschillende onderdelen samen, zoals hardware, software, facturatie en support. Zo hebben we een totaaloplossing, samen met onze partners.

Veerle Erven Partnermanager
Word je onze nieuwe partner?

Digitaliseren doen we samen. Met ZZP’ers, MKB'ers en IT-managers.  Met ons partnernetwerk, en misschien ook wel met jou. Wil je samen met ons het verschil maken in de markt? En sluit je oplossing aan op de uitdagingen van onze digitale wereld? Neem dan contact op met onze Partner Success Manager Veerle Erven. We gaan graag met je in gesprek.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl