Mobiele abonnementen
voor je business.

Zakelijke telefoonabonnementen.

Wil je een zakelijk telefoon abonnement om mee te bellen, appen en internetten? Of wil je meer? Kan allemaal. Denk aan een Data Sim voor je laptop of tablet. Handige bundels voor het buitenland. Of nog sneller internet voor je bedrijf. Je blijft altijd flexibel. Je houdt controle over de kosten. En je kan maandelijks bijstellen. Welkom bij Odido.

Alle zakelijke abonnementen.

Prijzen op basis van een 2-jarig abonnement, exclusief btw en Klantvoordeel.

Zakelijk abonnement: dit zijn de voordelen.

Klaar voor de toekomst

Onze zakelijke abonnementen zijn afgestemd op je behoefte. En niet alleen voor nu, maar ook voor later. Zo ben je altijd en overal bereikbaar, op een manier die bij je past.

Flexibel

Stel zelf je zakelijke abonnement samen. Kies bijvoorbeeld voor oneindig veel data met een Unlimited bundel. En wil je een keer wat aanpassen? Dan is dat zo gebeurd.

Meer abonnementen?

Als je meer dan 1 abonnement afneemt, verwacht je korting. Dat snappen we. Daarom krijg je die ook, als je 2 of meer abonnementen bij ons afsluit.

Ontdek Odido Business.

Kies je voor Odido Business, dan ben je verbonden met een netwerk dat bij de wereldtop hoort. Je mag maximale bereikbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit verwachten. En je kan kiezen uit maandelijkse, 1-jarige of meerjarige zakelijke abonnementen. Met of zonder telefoon. Precies wat je wil als ondernemer. We zijn er voor je.

hoge snelheid
Welke snelheid past bij mijn gebruik?

Dat hangt af van hoe je de mobiele internetverbinding voor je werk gebruikt. Deel je data met andere apparaten? Welke apps gebruik je? En hoeveel tegelijkertijd? Voor videobellen in hoge kwaliteit heb je veel snelheid nodig. En ook de omgeving heeft invloed op je netwerkervaring. Weet je niet welke snelheid je nodig hebt? Helpen we je bij. Binnen een paar minuten vind je het abonnement dat bij je past.

man belt
Je abonnement in het buitenland gebruiken.

Hoe uitgebreider je bundel, hoe meer je kan internetten en bellen in en naar de Europese Unie (EU). En goed om te weten: Zwitserland, de Verenigde Staten en Turkije zitten standaard in onze Unlimited Plus en Unlimited Premium bundels.

unlimited samen
Een tweede Unlimited abonnement
€20,00
Samen Unlimited voor ondernemers.

Kies je als ondernemer voor een Unlimited abonnement? Dan kan je daarna hetzelfde abonnement voor je teamleden of collega’s bestellen voor maar € 20 per abonnement per maand. Onbeperkt. Doe er je voordeel mee.

Een tweede Unlimited abonnement
€20,00

Ook voor jouw bedrijf hebben we de juiste oplossing.

Wat voor type ondernemer je ook bent, met ons kom je er altijd uit. Onze zakelijke abonnementen zijn afgestemd op de behoefte van je bedrijf. Zo ben je altijd en overal bereikbaar, op een manier die past bij jou als ondernemer. Niet alleen voor nu, ook in de toekomst. En wil je een keer wat aanpassen? Dan kan dat gewoon. Elke maand.

Zzp

Een zakelijk telefoonabonnement kan voordelig zijn. Je kiest uit verschillende bundels voor je business. En als je even wat meer of minder GB's nodig hebt, stel je gewoon je abonnement bij. Kan elke maand. Zo flexibel zijn we. Net als jij.

Mkb

Of je nu 2 of 200 mensen in dienst hebt, bij ons vind je het abonnement dat past bij je bedrijf. Combineer alles wat je nodig hebt voor je medewerkers, locaties en apparaten. Ons aanbod groeit mee met je behoefte.

Grootzakelijk

Werk je in een organisatie met meer dan 250 medewerkers? Dan wil je meerdere zakelijke abonnementen afsluiten. We denken graag met je mee over een plan van aanpak dat past bij je organisatie.

Veelgestelde vragen over abonnementen.

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Dat krijg je in onze Shops. Kan je ook meteen je nieuwe telefoon ophalen.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app