DDoS Protection
Bescherm je bedrijfsnetwerk tegen DDoS-aanvallen.

DDoS Protection van Odido.

Op je bedrijfslocaties gebruik je snel glasvezelinternet. Kritische applicaties en websites draaien in datacenters met back-up. Je bent zakelijk afhankelijk van internet. Snelheid, bereikbaarheid en betrouwbaarheid heb je allemaal goed geregeld. Maar kan je bedrijf een DDoS-aanval aan, dat je netwerk compleet platlegt? 

Met Odido DDoS Protection ben je beschermd.

Bij een Distributed Denial of Service (DDoS) aanval proberen cybercriminelen met een enorme hoeveelheid dataverkeer je internetverbinding onderuit te halen. En dat doen hackers niet alleen bij bedrijven met een maatschappelijk belangrijke rol. Tegenwoordig kan elk bedrijf het doelwit zijn. Met Odido DDoS Protection ben je beschermd tegen allerlei soorten DDoS-aanvallen binnen je bedrijf. 

man achter laptop
De beste bescherming van je systemen.

Met onze DDoS Protection bescherm je permanent je systemen, applicaties en internetaansluiting tegen DDoS-aanvallen. Ons platform signaleert deze aanvallen en komt automatisch in actie om ze te neutraliseren. Zo verzeker je de beschikbaarheid van je website, uptime van je netwerk én de vertrouwelijkheid van informatie.  

zakenvrouw en -man
Alle voordelen op een rij.
  • Permanente bewaking van je internetverbinding om DDoS-aanvallen te herkennen.

  • Automatische filtering van je internetverkeer bij een DDoS-aanval, voordat dit je netwerk of website bereikt. 

  • Normaal internetverkeer blijft mogelijk tijdens een DDoS-aanval binnen je bedrijf.

  • Proactieve alarmering bij een DDoS-aanval en online inzicht in het internetverkeer naar je website of bedrijfsnetwerk voor, tijdens en na een DDoS-aanval. 

  • Professionele ondersteuning door onze zakelijke helpdesk.

tablet
Daarom wil je DDoS-bescherming.

Bij een DDoS-aanval is je website niet meer bereikbaar. Klanten kunnen bijvoorbeeld geen bestellingen meer plaatsen. Of patiënten van een zorginstelling kunnen geen afspraak meer maken.  

Zo’n DDoS-aanval kan ook de beveiligingssystemen onderuithalen. Die beschermen normaal gesproken het internet van je bedrijfslocaties. Zo krijgen hackers toegang tot je bedrijfsnetwerk en kunnen ze ransomware installeren. Om op een later moment je data te gijzelen. Kan je bedrijf niet zonder een goedwerkende internetverbinding? Dan is het slim om anti-DDoS in te zetten. Zo zorg je voor continuïteit van je bedrijf. 

Advies van onze experts.

Ton Geerts
Meer weten over deze oplossing?

Ton Geerts is senior business consultant en expert in continuïteit. Hij weet hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst voor je bedrijf en je mensen kan werken. En hoe je veilig en optimaal verbonden blijft. Ton gaat samen met jou op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Vragen? Stel ze aan Ton. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Combineer DDOS Protection met 1 van onze andere oplossingen.

IT manager

Vast Internet

Mid hero-2023_06_B2B_39_G1G4

Cloudtelefonie

Veelgestelde vragen over DDOS Protection.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl