Managed Telecom.
Ontzorging van telefoniebeheer zoals jij dat wil.

Digitale veiligheid

Geen omkijken naar telecombeheer. Wel alles goed geregeld.

Het uitbesteden van de service en support van al je mobiele apparaten en simkaarten scheelt je veel tijd. Of je telecombeheer nu gedeeltelijk uitbesteedt of in zijn geheel, het ontzorgt je. Met Managed Telecom bied je medewerkers een uitstekende service en ondersteuning met betrekking tot hun mobiele bereikbaarheid. Jij kiest zelf in welke mate wij het beheer voor jou verzorgen.

Uitstekende service en ondersteuning.

Kortom: operationeel beheer van je telecom, de best mogelijke connectiviteit en geen onnodige kosten. Zodat jij en je medewerkers zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Deze oplossing bieden wij aan samen met onze partner ReleaseTMS.

Daarom kies je voor Managed Telecom.

Ondersteuning

Een professionele telecombeheersorganisatie die je ondersteunt met het helemaal of gedeeltelijk beheren van je mobiele apparaten en simkaarten. En met de operationele en administratieve taken die daarbij horen.

Altijd up-to-date

Optimalisatie van je mobiele apparaten en simkaarten. Zo is je mobiele telecomadministratie altijd overzichtelijk en up-to-date. Je hebt zicht op alle apparaten en abonnementen. En houdt controle over de kosten.

Servicedesk

Een servicedesk voor alle vragen die jij en je medewerkers hebben over de mobiele telecomzaken die we voor je regelen.

Kostenbesparing

Besparingen op eigen supportorganisatie. Voorkomen van onnodige kosten, verlengen van de levensduur van toestellen en controle over de vloot besparen klanten gemiddeld 15 tot 30%​.

Modules

Beheer

Met de module Abonnementsbeheer regel je het beheer, de service en support van je mobiele abonnementen en simkaarten. Deze module heeft een operationeel onderdeel (zoals de uitgifte van simkaarten) en een administratief onderdeel (zoals de administratie van wijzigingen).

DLM

De module Device Lifecycle Management (DLM) regelt het beheer, de service en support van je mobiele apparaten. En verlengt ook de levensduur van je apparaten.​ Deze module heeft een operationeel (zoals voorraadbeheer) en een administratief onderdeel (zoals toesteladministratie).

Webshop

De Webshop module biedt een webshop in een eigen look & feel. Hierin bestellen beheerders of mobiele abonnementhouders mobiele apparaten en accessoires. Deze module heeft een operationeel onderdeel (zoals hardware-advies) en een administratief onderdeel (zoals webshopadministratie).

TEM

De module Telecom Expense Management (TEM) verzorgt alle facetten van het inzichtelijk maken en verwerken van de telecomfacturen van de klant. Met deze module kunnen facturen gecontroleerd en rapportages ingesteld worden. ​Zo krijg je een overzichtelijk totaalbeeld.

Advies van onze experts.

Eric Buckers
Meer weten over deze oplossing?

Eric Buckers is senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit. Hij weet alles over Telecom Beheer, Internet of Things, optimale mobiele bereikbaarheid en Flexibel Mobiel. Laat zijn eigen bereikbaarheid nou net zo flexibel zijn.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Onze kennis.

Artikel

Dit is Hello Business Op Maat.

Met Hello Business Op Maat stel je je eigen zakelijke abonnement samen. Met veel vrijheid en veel flexibiliteit. In dit artikel vertellen we je er alles over.

E-book

Klantcase: TU Delft | Managed Telecom

Uitvraag TU Delft: hoe zorgen we ervoor dat ICT-medewerkers zich kunnen richten op strategische kerntaken en niet opgeslot worden doo dagelijkse beheertaken.

Artikel

MDM: 4 tips voor slim apparaatbeheer.

Als IT-manager beheer je de mobiele apparaten van al je medewerkers. Met MDM doe je dat slim, veilig en gemakkelijk. Lees onze tips.

Combineer Managed Telecom met één van onze andere oplossingen.

mobiele telefoon

Flexibel Mobiel

Home

Bedrijfsnetwerk van de toekomst

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl