Connectiviteit

Meer vrijheid en meer flexibiliteit: dit is Hello Business Op Maat.

Op 25 maart introduceert Odido Hello Business Op Maat. Een nieuwe variant van onze zakelijke mobiele abonnementen, speciaal voor bedrijven die maatwerk nodig hebben. Met Hello Business Op Maat heb je veel flexibiliteit en zekerheid. Je kiest zelf de looptijd van je contract, hoeveel data je nodig hebt voor je medewerkers, en welke slimme IT-oplossingen je wil integreren in je abonnement. Maar er is meer. Benieuwd naar wat er allemaal kan? Vertellen we je in dit artikel.

Clock 3 min

Hello Business Op Maat

Meer vrijheid en meer flexibiliteit: dit is Hello Business Op Maat.

Lees meer
Precies wat je nodig hebt voor je bedrijf.

Of het nu de krapte op de arbeidsmarkt is, en de wens van (nieuw) personeel om altijd en overal te kunnen werken. Of die lucratieve, nieuwe opdracht waar je medewerkers tot in de kleine uurtjes voor moeten overleggen. Zowel via Microsoft Teams als telefonisch. De markt is altijd in beweging. En daar wil je altijd op in kunnen spelen. Daarom is er nu Hello Business Op Maat. Een nieuwe zakelijke abonnementsvorm voor bedrijven die maatwerk nodig hebben. Hiermee kies je zelf hoeveel data je medewerkers nodig hebben. En heb je geen belbundel nodig? Dan kan een Data Only abonnement ook gewoon. Met Hello Business Op Maat is je abonnement net zo flexibel als je bedrijf. Je hebt veel keuze in de looptijd van je contract, krijgt toegang tot onze 24/7 high-end online self-service portal en krijgt een vaste contactpersoon die met je meedenkt. Je kan kiezen voor 1 einddatum voor al je contracten. En als er iets verandert in je bedrijf kan je je contract makkelijk op- en afschalen.

Heel veel datavrijheid en meer landen in je bundel.

Kies zelf hoeveel data jij en je medewerkers nodig hebben. Onbeperkt of tussen de 0 en 25 GB. Met tussenstappen van 1 GB. Dat hoeft niet voor iedereen hetzelfde te zijn. Want je kan per medewerker de bundelgrootte bepalen. Zo zit je altijd goed. Onbeperkt bellen is bij ons de standaard, in Nederland en in de EU. Doe je veel zaken met Zwitserland, Turkije of de Verenigde Staten? Kies dan voor een Unlimited Plus of Premium bundel. Dan krijg je die landen er ook bij. Je kiest zelf op welke snelheid je gebruik maakt van ons mobiele netwerk. Van 10 Mbit/s tot supersnel 5G van 1Gbit/s. En je kan kiezen uit 6 verschillende contracttermijnen, van 1 tot 60 maanden. Heb je toch iets anders nodig? Dan kan je je bundel gewoon aanpassen. Naar boven en naar benden. Dat kan elke maand en kost je niks extra’s. Echt fijn.

Persoonlijke service en oplossingen op maat.

We houden van mensen. Daarom krijg je een vaste contactpersoon als je kiest voor een Hello Business Op Maat abonnement. Een expert die je bedrijf goed kent, en met je meedenkt over de best mogelijke oplossingen. Dat kan een bestaande IT-oplossing zijn, zoals de integratie van Teams Telefonie, een telefooncentrale in de cloud of Managed Telecom. Maar ook een volledige maatwerk oplossing. Want we geloven niet in 1 oplossing voor iedereen. En denken altijd met je mee over de oplossing die het beste past bij je bedrijf. Of het nu gaat om slimmer werken, continuïteit of interactie. Zo is je bedrijf klaar voor de toekomst.

Regel het zelf in de online portal.

Regel je dingen liever zelf? Kan ook gewoon. We geven je toegang tot onze 24/7 high-end online self-service portal, waarin je veel dingen zelf regelt op het moment dat het je uitkomt. Bekijken en betaal facturen, (de)activeer sims, pas je abonnementen elke maand aan en nog veel meer. Echt handig.

Het kan ook zo.

Bij Odido laten we graag zien dat het anders kan. Martijn Teekens, Chief Commercial Officer Enterprise bij Odido, vertelt over Hello Business Op Maat: ‘Als ondernemer wil je dat al je medewerkers altijd goed bereikbaar zijn en hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je wil dat iedereen altijd voldoende data heeft, maar geen onnodige kosten maken. En je wil flexibiliteit. Want als je bedrijfssituatie verandert, wil je je abonnement daar meteen op aan kunnen passen. Bij Odido begrijpen we als geen ander de dynamische aard van het bedrijfsleven en laten we met deze op maat gemaakte abonnementen opnieuw zien dat het ook anders kan.’

Hello Business Op Maat.

Benieuwd geworden? Bekijk dan snel onze pagina over Hello Business Op Maat. Daar vertellen we je alles over deze nieuwe abonnementsvorm.

Hello Business Op Maat

Meer vrijheid en meer flexibiliteit: dit is Hello Business Op Maat.

Lees meer
Beeld: Odido