Connectiviteit

Nu ook in Zwitserland data gebruiken zoals in Nederland.

Heb je een abonnement bij Odido Business? Dan gebruik je vanaf nu je databundel ook in Zwitserland zoals je gewend bent. Fijn. Heb je geen onverwacht hoge facturen na je (zaken)reis of vakantie.

Clock 2 min

Goed nieuws als je een @Work abonnement hebt, en vaak naar of door Zwitserland reist. Vanaf nu kan je je databundel namelijk ook in Zwitserland gebruiken zoals thuis. Ideaal voor ondernemers die graag overal ter wereld werken. 

Tot nu toe was Zwitserland nog geen onderdeel van de EUzone, en dus betaalde je extra kosten voor datagebruik in dit land. Maar vanaf nu betaal je niks extra’s meer. Je gebruikt je databundel dus net als in Nederland, of een ander EUland. Met een Unlimited abonnement, heb je zelfs 20 GB per maand. 

Martijn Teekens, directeur Sales bij Odido Business: De toevoeging van Zwitserland aan onze @Work EU bundel is een hele logische stap voor mensen die overal willen kunnen werken. Dan heb ik het niet alleen over mensen die in de zomer of winter graag op vakantie gaan naar Zwitserland. Zwitserland is voor veel mensen een doorreisland, en het is erg vervelend als je navigatie dan ineens niet meer werkt omdat je je roamingkosten wil beperken. Vanaf nu hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. 

Odido @Work abonnement.

De Zwitserland aanvulling geldt voor iedereen met een  Odido @Work abonnement.  Is je @Work abonnement in of na mei 2018 ingegaan, dan gaat deze wijziging automatisch in. Ook nieuwe @Work abonnementen krijgen de uitbreiding standaard. Heb je een ouder @Work abonnement, van vóór mei 2018? Dan stap je nu gratis over naar een nieuw @Work abonnement zodat je ook gebruik kunt maken van je databundel in Zwitserland.

Bellen van en naar Zwitserland.

Heb je een Unlimited @Work abonnement, dan kan je niet alleen je databundel gewoon gebruiken in Zwitserland. Ook je belbundel is Unlimited in Zwitserland, zegt Teekens. Dat betekent dat je dus niet voor onverwachte kosten komt te staan als je de Zwitserse grens oversteekt terwijl je aan het bellen bent. Heb je geen Unimited abonnement? Dan krijg je maandelijks 180 belminuten van en naar Zwitserland. 

Meer informatie over datagebruik in het buitenland en de verschillende zones, vind je op deze pagina.

Beeld: Shutterstock