Connectiviteit

De voordelen van vast Zakelijk Internet voor je bedrijf.

Inderdaad, vast Zakelijk Internet is meestal iets duurder dan vast internet dat je thuis hebt. Toch kan het heel interessant zijn voor je bedrijf. In dit artikel vertellen we je waarom Zakelijk Internet interessant kan zijn voor je bedrijf.

Clock 3 min
Artikel delen

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

ai-menselijk-houden-chatgpt-business-blog-web

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Lees meer
Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk een werkende internetverbinding is. Het is de basis voor contact met (potentiële) klanten en toegang tot al je informatiebronnen. Om te kijken of je abonnement voor Zakelijk Internet nog voldoet, is het slim om je huidige abonnement opnieuw te bekijken.

Heel belangrijk voor de toekomst van je bedrijf.

Technologische ontwikkelingen binnen je onderneming zijn ook van invloed op je internetgebruik. De opkomst van clouddiensten maakt dat snelle, goede en betrouwbare verbindingen met de cloud belangrijk zijn voor je bedrijf. Je data heb je waarschijnlijk al verplaatst naar deze digitale opslagplaats. En je communiceert met (potentiële) klanten via systemen zoals Microsoft Teams of Google Docs. Binnen je bedrijf wil je ook dat al je data beveiligd is tegen cybercriminaliteit. Voor de connectiviteit, efficiëntie en groei van je bedrijf is een snelle, veilige en stabiele internetverbinding daarom van groot belang.

De voordelen van Zakelijk Internet.

Zakelijk Internet voor ZZP’ers is een zakelijke internetverbinding die goed werkt met alle functies die hierboven genoemd zijn. Benieuwd naar alle voordelen? We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Een stabiele, betrouwbare verbinding. 

Met Zakelijk Internet ben je altijd online met ons betrouwbare netwerk. Of je nu zzp’er bent of meerdere mensen in dienst hebt. De snelheid kan stijgen tot wel 1 Gbit/s. Deze snelheid leveren we via glasvezel of koper. Benieuwd naar onze abonnementen en weet je niet precies welke snelheid je nu hebt? Doe dan de speedtest 

Aftrekbare zakelijke internetkosten.

Als zzp’er kan je internetkosten aftrekken als zakelijke kosten. Werk je vanuit huis met een privé internetabonnement, dan kan je een deel van de kosten aftrekken en btw terugvragen. Wel alleen als je het internet zakelijk gebruikt. Bij Zakelijk Internet kan je 100% van de kosten en btw terugvragen. Wel alleen als je kan laten zien dat je extra kosten maakt. Kiezen voor Zakelijk Internet biedt voordelen zoals kostenaftrek en makkelijkere administratie.

Een vast IP-adres.

Als je een alarmsysteem, beveiligingscamera’s, pinautomaten, printers of servers gebruikt die via je netwerk lopen, is het de bedoeling dat deze apparatuur altijd herkend wordt door het netwerk. Ook wil je dat jij en je collega’s toegang hebben tot alle documenten en software, ook als je niet op kantoor werkt. Daarom krijg je bij een zakelijk abonnement een vast IP-adres. Dan gaat dit allemaal heel makkelijk.

Internet back-up.

Zakelijk Internet komt standaard met Internet Back-up. Dat ziet eruit als een dongel die in je modem gaat. Mocht je vaste verbinding een keer wegvallen, dan wil je zeker weten dat je bedrijf gewoon door blijft draaien. Met Internet Back-up schakelt je modem automatisch over op ons bekroonde 4G-netwerk als je vaste verbinding even niet werkt. Merk je niets van, want de belangrijkste dingen blijven gewoon online.  

Makkelijk uitbreiden met extra mogelijkheden. 

Onze Zakelijk Internet abonnementen hebben stabiel en betrouwbaar internet met een prima snelheid. Je kan je abonnement makkelijk zelf aanpassen, naar boven en beneden, en je betaalt niet voor extra’s die je toch niet gebruikt. Wil je toch meer? Dan breid je je abonnement gewoon uit met de extra keuzes. Daarvoor betaal je een beetje extra, maar maak je een abonnement die helemaal bij je past. Op dit moment heb je 2 extra keuzes:  

  • Wifi Plus: perfecte wifi, overal op de zaak

Met Wifi Plus heb je signaal in je hele gebouw. Op volle snelheid. De slimme wifi-punten vormen een zelflerend mesh-netwerk dat het signaal steeds optimaliseert. Ook fijn: deze extra mogelijkheid komt met moderne beveiliging en een app waarmee je alles zelf beheert.  

  • Pin Veilig: een betrouwbare pinverbinding 

Je klanten soepel laten pinnen, zelfs met topdrukte? Met Pin Veilig gaan al je pinbetalingen over onze eigen pinverbinding. Die is veilig en je hebt minder last van storing, doordat we een directe verbinding hebben met de verwerkers van pintransacties.  

Klantvoordeel: elke maand korting op je factuur. 

Combineer je Zakelijk Internet met een @Work mobiel abonnement of een Hello Business abonnement? Dan krijg je elke maand korting op Zakelijk Internet. En op je mobiele abonnement. Noemen we Klantvoordeel. Ook krijg je een duidelijke factuur met alle zakelijke abonnementen op een rij. Echt handig.

Internet van Odido.

Met Zakelijk Internet bieden we je een betrouwbare internetaansluiting. Deze internetverbinding heeft een vast IP-adres, modem en router met wifi. Zo heb je altijd een veilige en goede verbinding. Naast het leveren van Zakelijk Internet installeren we alle apparaten voor je. We hebben 3 abonnementen met verschillende snelheden op basis van VDSL (koper) of FTTH (Glasvezel) aan. Tip: onze glasvezelpakketten hebben dezelfde prijs als de koperpakketten! Meer weten? Ga dan nu naar Zakelijk Internet. Benieuwd hoe snel je internet op dit moment is? Doe dan onze zakelijke speedtest.

Overstappen? Minder moeilijk dan je denkt.

Met een KvK-inschrijving kan je een zakelijk abonnement afsluiten. Dat kan gewoon online. Geen zorgen over de installatie: dat hoef je niet zelf te doen. Zakelijk Internet, met Internet Back-up, wordt professioneel geïnstalleerd door onze monteur. Die zorgt ervoor dat je geen moment offline bent, bijvoorbeeld door je nieuwe verbinding aan te sluiten terwijl je oude verbinding nog gewoon werkt. Het enige wat je even moet doen, is je het contract dat je al had opzeggen nadat onze monteur alles heeft geïnstalleerd. Heb je een Odido contract en wil je graag overstappen op een zakelijk product? Bel ons op 0800 – 0092. We zijn er voor je.  

ai-menselijk-houden-chatgpt-business-blog-web

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Lees meer
Artikel delen
Beeld: Shutterstock