Flexibel Mobiel.
Altijd en overal telefonisch bereikbaar voor je klanten.

Flexibel mobiel.

Onbeperkt bellen, snel op- en afschakelen van nummers, internationale zonering: voor elk complex en minder complex vraagstuk over mobiele telefonie hebben we een oplossing.
Onze experts maken samen met jou een inventarisatie van de behoefte. Samen vinden we de mobiele telefonie oplossing die het beste past bij je organisatie.

Daarom Flexibel Mobiel.

Op ons netwerk kan je rekenen.

Ons mobiele netwerk is 1 van de best presterende netwerken ter wereld. Door umlaut zijn we uitgeroepen tot 'uitmuntend netwerk', Opensignal bekroonde ons tot wereldwijde winnaar in de categorie mobiele video-ervaring. En volgens Tutela bieden we de beste mobiele ervaring in Nederland.

Overal online bereikbaar.

Met onze landelijke 4G/5G-dekking kan je overal in Nederland online werken of gebeld worden op je mobiel, tablet of laptop. Is vaak sneller en veiliger dan wifi. Zo ben je in de Randstad, maar ook daarbuiten en onderweg beter bereikbaar. Dit is vaak sneller en veiliger dan wifi.

Onbeperkt bellen.

Overal in Nederland onbeperkt bellen met ons zakelijke sim-only abonnement. Maar ook van en naar alle landen in de EU en in de VS (let op: er zijn uitzonderingen).

Flexibele abonnementen.

Kies een abonnement voor een maand, 1 of 2 jaar. Onze zakelijke abonnementen komen in verschillende vormen. Net wat er nodig is.

telefoon
Flexibel Mobiel.

Overzicht en controle over het dataverbruik van je bedrijf zorgt voor rust. Het geeft je de mogelijkheid om op je dataverbruik te sturen. En zo grip te houden op de kosten. De mobiele telefonie oplossingen van Odido Business zijn ervoor gemaakt om precies te bieden wat er nodig is voor je bedrijf.

Daarom een gedeelde databundel.

Vrijheid door data delen.

Een grote gedeelde databundel waar alle medewerkers data uit gebruiken. Het individuele dataverbruik wordt verdeeld op groepsniveau.

Realtime verbruiksinzichten.

Actueel inzicht in het dataverbruik, op individueel en groepsniveau.

Flexibele grootte.

De gedeelde databundel groeit mee met het aantal medewerkers (sims). Zo is er nooit te veel of te weinig data beschikbaar.

Individueel gebruik instellen.

Met flexcaps is per gebruiker de datalimiet per zone in te stellen. Met de sanctie als de limiet bereikt is.

simkaart
Back-up sim

Mobiele connectiviteit is essentieel voor de continuïteit van je bedrijf. Want je mensen moeten verbonden zijn met systemen, hun collega’s en de klanten. Ze zoeken gegevens op, geven informatie door en natuurlijk wordt er ook gebeld. Daar heb je een goede dataverbinding voor nodig.

De diensten van Odido werken via het Odido netwerk. Maar soms moeten we schakelen naar een alternatief mobiel netwerk. Bijvoorbeeld in lastig bereikbare gebieden of tijdens storingen. Dat doen we met Back-up sim.

Deze oplossing bieden wij aan samen met onze partner Lyfo.

Daarom Back-up sim.

Optimale bereikbaarheid.

Als gebruiker blijf je bereikbaar via de native dialer. Je 06-nummer blijft zichtbaar voor degene die belt en gebeld wordt.

Continuïteit

Actueel inzicht in het dataverbruik, op individueel en groepsniveau.

Betrouwbare bedrijfsvoering

Optimale bereikbaarheid en continuïteit verhogen de beschikbaarheid van je bedrijfsvoering en daarmee ook de klanttevredenheid.

Snel schakelen

Er is een minimale onderbreking door snel te schakelen tussen netwerken wanneer de kwaliteit van de bestaande verbinding te laag wordt.

Advies van onze experts.

Eric Buckers
Meer weten over deze oplossing?

Eric Buckersis senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit. Hij weet alles over Telecom Beheer, Internet of Things, optimale mobiele bereikbaarheid en Flexibel Mobiel. Laat zijn eigen bereikbaarheid nou net zo flexibel zijn.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Combineer met 1 van onze andere oplossingen.

vrouw oranje pak

Cloud telefonie

vrouw op bank

Managed Telecom

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl