Zakelijk Vast op Mobiel
Odido Business
Altijd en overal bereikbaar, met een zakelijk vast nummer op je mobiele telefoon.

De professionele uitstraling van een zakelijk vast nummer. Maar het gemak van bellen met je mobiele telefoon.

Met Zakelijk Vast op Mobiel heb je naast je 06-nummer een vast nummer op je mobiele telefoon. Dat is fijn. Want zo heb je de professionele uitstraling van een vast zakelijk nummer en ben je altijd en overal bereikbaar. 

Via de app op je telefoon stel je veel functies makkelijk zelf in. Zoals nummerweergave bij uitbellen en je persoonlijke beschikbaarheid. Zo heb je een complete telefooncentrale in je broekzak. In de handige self-service portal stel je belgroepen in. Maar ook de openingstijden van je bedrijf en een eigen welkomstbericht. En met de desktop app kan je bellen en gebeld worden via je laptop. 

vrouw met telefoon in atelier
Zo werkt Zakelijk Vast op Mobiel.

Zakelijk Vast op Mobiel is een bundel. Je voegt ‘m toe aan je zakelijke mobiele abonnement. Je kiest zelf je zakelijke vaste nummer. Kan een regionaal nummer zijn, zoals een 010 of 020-nummer, of een 085-nummer met een landelijke uitstraling. Als je al een vast telefoonnummer hebt, neem je dat met nummerbehoud gewoon mee.  

Bellen doe je via de belfunctie van je telefoon. Zo lopen al je gesprekken via het betrouwbare en stabiele mobiele netwerk van Odido. Om Zakelijk Vast op Mobiel te gebruiken, betaal je een vast bedrag per maand. Alle vaste en mobiele gesprekken gaan uit 1 bundel en komen dus op 1 factuur. 

Deze handige functies heeft Zakelijk Vast op Mobiel.

Zakelijk Vast op Mobiel heeft veel handige functies. Vertellen we je graag meer over. Kijk maar wat er allemaal kan. 

Vast bellen op je mobiel.

Met een vast nummer bellen en gebeld worden op je mobiele telefoon. Niet via een app, maar gewoon via de belfunctie van je telefoon. 

Bellen op je laptop.

Met een vast nummer bellen en gebeld worden op je laptop. Kan gewoon via de desktop app. Echt handig.

Belgroepen.

Je klanten bellen naar 1 vast telefoonnummer, maar de oproepen komen binnen bij verschillende collega’s. Zo ben je altijd goed bereikbaar.

Welkomstbericht.

Heet een beller welkom met een eigen welkomstbericht. Een bericht dat wordt afgespeeld voordat de telefoon overgaat bij de ontvanger.

Openingstijden.

Stel in op welke dagen én tijden een belgroep beschikbaar is. En wat er moet gebeuren buiten deze tijden: doorschakelen of de verbinding verbreken.

Doorschakelen.

Kan je een keer niet opnemen? Geen punt. Stel vooraf in naar welk nummer gesprekken worden doorgeschakeld als je zelf niet bereikbaar bent.

Doorverbinden.

Verbind een gesprek door naar je collega. En bepaal zelf of je dit vooraf laat weten.

Visual Voicemail.

Ontvang alle voicemailberichten van al je nummers op 1 plek. En luister ze af door op het bericht te tikken, in de volgorde die je wil.

Voicemail naar e-mail.

Ontvang voicemails als bijlage via e-mail. Kan je ze makkelijk bewaren. Handig. 

Privémodus.

Even vrij? Zet je telefoon in de privémodus. Dan gaan alle oproepen naar je zakelijke vaste nummer meteen naar je voicemail. Oproepen naar je mobiele nummer komen wel binnen. 

Privé en zakelijk scheiden.

Zie of iemand je op je zakelijke of je privénummer belt. Zo weet je hoe je moet opnemen. 

Bedrijfs-telefoonboek.

Bewaar alle belangrijke contacten van je bedrijf in het bedrijfstelefoonboek. Zie je ze ook terug in de contactenlijst op je mobiele telefoon.

WhatsApp Business.

Gebruik je vaste zakelijke nummer voor WhatsApp Business. Zo kunnen klanten makkelijk en snel contact met je opnemen én hou je zakelijke en privégesprekken gescheiden.

telefoon
Zo werkt de mobiele app.
Een complete telefooncentrale in je broekzak.

De mobiele app is er voor Android en iOS. Handig voor onderweg. Met de app heb je toegang tot een zakelijke contactenlijst. En je stelt er zelf deze handige functies mee in: Visual Voicemail, doorverbinden, nummerweergave, beschikbaarheid, doorschakelen, zakelijke en privémodus. Goed om te weten: je belt via de normale belfunctie van je telefoon, niet via de app. Je hebt de app dus ook niet nodig om gebeld te worden. 

lachende vrouw achter laptop
Zo werkt de desktop app.
Bellen en gebeld worden via de computer.

De desktop app is er voor Windows en MacOS. Je kan er mee bellen en gebeld worden via de computer. Heb je geen vaste telefoons meer nodig en je collega’s kiezen zelf waar ze willen werken. In de app vind je deze handige functies: chatfunctie, beschikbaarheidsfunctie en een doorschakelfunctie. En je maakt er zelf een contactenlijst. Zo ben je altijd bereikbaar op een manier die bij je past. 

man met laptop
Zo werkt de
Vast op Mobiel self-service portal.
Regel zelf de bereikbaarheid van je bedrijf.

In de online Vast Op Mobiel self-service portal beheer je zelf makkelijk alle medewerkersgegevens, telefoonnummers en belgroepen. Je voegt gegevens en telefoonnummers toe, past ze aan of verwijdert ze als je ze niet meer nodig hebt. Ook stel je er een eigen welkomstbericht of voicemailboodschap in, pas je de bereikbaarheid van je belgroepen aan en maak je een handig bedrijfstelefoonboek aan waar je alle belangrijke contacten van je bedrijf in opslaat.

Daarom wil je Zakelijk Vast op Mobiel.

Altijd goed bereikbaar.

Waar en wanneer je ook werkt. Met Zakelijk Vast op Mobiel ben je altijd en overal bereikbaar met een professioneel vast nummer.

Professionele uitstraling.

Met een zakelijk vast telefoonnummer maak je een professionele indruk op je klanten. Kies een regionaal of landelijk nummer. 

Makkelijk in gebruik.

Regel de bereikbaarheid van je bedrijf makkelijk zelf in de online portal. Dagelijkse instellingen pas je aan in de mobiele of desktop app.

Meerdere vaste nummers, geen hoge kosten.

Een complete telefooncentrale in je broekzak voor een vast laag bedrag per maand. Geef elke medewerker en elke belgroep een eigen telefoonnummer. Zonder extra kosten.

Zakelijk Vast op Mobiel bestellen.

Online bestellen.

  • Ga naar de Odido Online Shop.

  • Stel een mobiel abonnement samen. Sim Only of met toestel.

  • Kies bij 'Maak je bestelling compleet' voor Zakelijk Vast op Mobiel.

  • Rond je bestelling af.

Praat met onze experts.

Wil je meer weten over Zakelijk Vast op Mobiel? Of het meteen bestellen via de telefoon? Gewoon even bellen met onze accountmanagers. Je sluit Zakelijk Vast op Mobiel af samen met een zakelijk mobiel abonnement.

Werkdagen: 8-20 uur
Zaterdag: 10-15 uur

Veelgestelde vragen over Zakelijk Vast op Mobiel.

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Dat krijg je in onze Shops. Kan je ook meteen je nieuwe telefoon ophalen.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app