Office Essential wordt vernieuwd.

We hebben leuk nieuws: we werken hard aan een verbeterde versie van Office Essential. Met een nieuwe naam en meer mogelijkheden, tegen een lagere prijs. We vertellen je er snel alles over. Maar op deze pagina lees je alvast meer over wat je kan verwachten.

vast op mobiel

De professionele uitstraling van een zakelijk vast nummer. Maar het gemak van bellen met je mobiele telefoon.

Met Zakelijk Vast op Mobiel heb je naast je 06-nummer een vast nummer op je mobiele telefoon. Dat is fijn. Want zo heb je de professionele uitstraling van een vast zakelijk nummer en ben je altijd en overal bereikbaar. Precies wat je wil. Zakelijk Vast op Mobiel vervangt binnenkort Office Essential.

Daarom wil je Zakelijk Vast op Mobiel van Odido.

Met Zakelijk Vast op Mobiel gebruik je je vaste én mobiele nummer op je mobiele telefoon. Echt handig. Je kiest zelf je zakelijke vaste nummer. Kan een regionaal nummer zijn, zoals een 010 of 020-nummer, of een 085-nummer met een landelijke uitstraling. Bellen doe je via de belfunctie van je telefoon. Zo lopen al je gesprekken via het betrouwbare en stabiele mobiele netwerk van Odido. Om Zakelijk Vast op Mobiel te gebruiken, betaal je het vaste lage bedrag van € 6,50 per maand. En alle vaste en mobiele gesprekken gaan uit 1 bundel en komen dus op 1 factuur. Zo heb je geen extra kosten.

Daarom wil je Zakelijk Vast op Mobiel.

Altijd goed bereikbaar.

Waar en wanneer je ook werkt. Met Zakelijk Vast op Mobiel ben je altijd en overal bereikbaar met een professioneel vast nummer.

Professionele uitstraling.

Met een zakelijk vast telefoonnummer maak je een professionele indruk op je klanten. Kies een regionaal of landelijk nummer.

Makkelijk in gebruik.

Regel de bereikbaarheid van je bedrijf makkelijk zelf in de online portal. Dagelijkse instellingen pas je aan in de mobiele of desktop app.

Onbeperkt vaste nummers.

Een complete telefooncentrale in je broekzak voor het vaste lage bedrag van € 6,50 per per maand. Geef elke medewerker en elke belgroep een eigen telefoonnummer. Zonder extra kosten.

Deze handige functies heeft Zakelijk Vast op Mobiel.

Zakelijk Vast op Mobiel heeft veel handige functies. We vertellen er vast een paar.


Welkomstbericht

Heet een beller welkom met een eigen welkomstbericht. Een bericht dat wordt afgespeeld voordat de telefoon overgaat bij de ontvanger.


Belgroepen

Je klanten bellen naar 1 vast telefoonnummer, maar de oproepen komen binnen bij verschillende collega’s. Zo ben je altijd goed bereikbaar.


Doorschakelen

Kan je een keer niet opnemen? Geen punt. Stel vooraf in naar welk nummer gesprekken worden doorgeschakeld als je zelf niet bereikbaar bent.


Visual Voicemail

Ontvang alle voicemailberichten van al je nummers op 1 plek. En luister ze af door op het bericht te tikken, in de volgorde die je wil.


Zakelijke en privémodus

Zie of iemand je op je zakelijke of je privénummer belt. Handig. Zo weet je hoe je moet opnemen.


WhatsApp Business

Gebruik je vaste zakelijke nummer voor WhatsApp Business. Zo kunnen klanten makkelijk en snel contact met je opnemen én hou je zakelijke en privégesprekken gescheiden.

Regel zelf de bereikbaarheid van je bedrijf.

De mobiele app.

De mobiele app is er voor Android en iOS. Handig voor onderweg. Met de app heb je toegang tot een zakelijke contactenlijst. En je stelt er zelf handige functies mee in zoals:

 • Doorverbinden

 • Nummerweergave

 • Beschikbaarheid

 • Zakelijke en privémodus

De dekstop app.

De desktop app is er voor Windows en MacOS. Je kan er mee bellen en gebeld worden via de computer. In de app vind je deze handige functies:

 • Chatfunctie

 • Beschikbaarheidsfunctie

 • Doorschakelfunctie

 • Zakelijke contactenlijst

De self-service portal.

In de online Vast Op Mobiel self-service portal beheer je zelf makkelijk alle medewerkersgegevens, telefoonnummers en belgroepen. En je kan er:

 • Een welkomstbericht instellen.

 • Een voicemailboodschap instellen.

 • Een bedrijfstelefoonboek aanmaken.

Blijf op de hoogte.

Zakelijk Vast op Mobiel is binnenkort beschikbaar. Wil je precies weten wanneer je het kan bestellen? Vul ons contactformulier in. Dan nemen we contact met je op.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Bedrijfsgegevens *

Vul je postcode in zodat we snel en eenvoudig de juiste bedrijfsgegevens kunnen invullen.

Bedrijfsnaam:

Plaats:

Veelgestelde vragen over Zakelijk Vast op Mobiel .

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Voor persoonlijk advies en het direct ophalen van je nieuwe toestel.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app