Veilig online werken
met onze bedrijfsnetwerken.

Het beste internet voor je medewerkers en al je vestigingen veilig met elkaar verbonden. Dat wil je. Met onze bedrijfsnetwerken voor mid- en grootzakelijke bedrijven kies je voor een bedrijf dat altijd en overal online is.

Bedrijfsnetwerken van Odido. Voor mid- en grootzakelijke bedrijven.

Zoek je een veilig bedrijfsnetwerk voor het hoofdkantoor en andere locaties van je bedrijf? Bij Odido regel je alles wat hiervoor nodig is. Zo kan je kiezen voor supersnel vast Zakelijk Internet, IP-VPN voor besloten communicatie, Cloud Connect voor een veilige cloudomgeving en Ethernet Connect voor een betrouwbaar besloten netwerk voor meerdere locaties. En je kan alles combineren. Bekijk alle handige zakelijke functies van bedrijfsnetwerken en welke het beste passen bij je bedrijf. We vertellen je er graag meer over.

pakketbezorger

Bedrijfsnetwerk van de toekomst

Mid hero-2023_06_B2B_39_G1G4

IP-VPN & Cloud Connect

Dit is Ethernet Connect

Met Ethernet Connect maak je schaalbare en voordelige koppelingen tussen al je vestigingen en datacenters. Een complete dienst die makkelijk integreert met je LAN-omgeving. En je kan verschillende datastromen combineren. Met hoge bandbreedtes tot wel 1 Gbit/s.

Bestaand netwerk vervangen.

Zakelijk Ethernet is ook handig als je de vaste verbindingen die je nu hebt, Frame Relay, ATM of LAN Interconnect wil vervangen. Je krijgt een point-to-point (E-Line) verbinding met hele hoge bandbreedtes. En die schaal je makkelijk op. 

Van verbinding tot beheer.

We leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor de bewaking en het beheer van je Ethernet VPN. Zo communiceren de Local Area Netwerken (LAN’s) op al je vestigingen veilig met elkaar als 1 gesloten netwerk. We bieden een uitgebreide Service Level Agreement (SLA). En je kan kiezen uit verschillende serviceniveaus en aansluitopties. 

DDoS Protection

Snel, bereikbaar en betrouwbaar bedrijfsinternet is heel belangrijk. Denk je het goed geregeld te hebben, vraag jezelf dan eens af: kan je netwerk een DDoS-aanval aan? Hierbij overspoelen cybercriminelen je internetverbinding met dataverkeer, om zo het netwerk plat te leggen. Mensen kunnen je website dan niet meer bezoeken. Ook je netwerkbeveiliging kan aangevallen worden, waardoor malware of ransomware je bedrijf binnendringen. Met Odido DDoS Protection ben je beschermd tegen allerlei soorten DDoS-aanvallen.

Meer lezen over bedrijfsnetwerken.

Op Business Blog vind je veel handige informatie voor ondernemers. Wil je weten hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst eruitziet? Of hoe andere bedrijven omgaan met cyberaanvallen? We vertellen er alles over.

Business Blog

Het bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Je bedrijfsvoering en bereikbaarheid worden met een goedwerkend bedrijfsnetwerk volledig geoptimaliseerd. Lees hier hoe je dit voor elkaar krijgt.

Business Blog

10 grote cyberaanvallen die voorkomen hadden kunnen worden.

Cyberaanvallen en cybersecurity: we vertellen over de grootste aanvallen van de afgelopen jaren en de effecten ervan.

Business Blog

SD-WAN: het bedrijfsnetwerk voor de toekomst van je bedrijf.

In dit blog hebben we het over de slimme IT-oplossing SD-WAN. Wat is het en welke voordelen heeft het voor je bedrijf?

Dit is IP-VPN.

IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor datacommunicatie binnen je bedrijf. Met IP-VPN hebben medewerkers snel, veilig en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk. Zoals Office applicaties, fileservers, een bedrijfsspecifieke ERP- en communicatieomgeving en supply chain management toepassingen. Met een zakelijk VPN-netwerk zorg je voor een veilige communicatie-omgeving voor jezelf en alle medewerkers binnen je bedrijf. 

We maken het makkelijk voor je.

We leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor het beheer en het onderhoud van je bedrijfsnetwerk. Of het nu via een koper-, glasvezel- of radioverbinding loopt. Zijn er onderhoudscontracten nodig, dan krijg je die erbij. En je hebt altijd een vast contactpersoon aan wie je vragen kan stellen. Wel zo fijn. 

Snel en makkelijk opschalen.

Open je nieuwe vestigingen? Of heb je meer bandbreedte nodig? Je IP-VPN opschalen kan gewoon. Snel, makkelijk en onbeperkt. 

Dit is Cloud Connect.

De veiligste cloudopslag oplossing, dat is Cloud Connect van Odido. Hiermee krijgt iedereen veilig en gegarandeerd toegang tot applicaties bij de meest gebruikte cloud providers. En met Cloud Connect heb je geen onvoorspelbare bandbreedte of latency meer. Ook geen onverwachte kosten en veiligheidsrisico’s. Wel altijd veilig transport van dataverkeer. 

Vrouw met groene jas aan die op telefoon kijkt
Geschikt voor de meeste cloud providers.

Cloud Connect van Odido gaat samen met de meeste Cloud Service Providers (CSP’s): 

  • Azure | Microsoft Azure ExpressRoute   

  • Microsoft 365 | Microsoft Azure ExpressRoute – O365   

  • AWS | Amazon Web Services (AWS) Direct Connect 

  • Google | Google Carrier Peering Layer3 

  • Salesforce | Salesforce Express Connect 

  • IBM | IBM Cloud Direct Link 

zakenvrouw en -man
Extra bij IP-VPN.

Cloud Connect van Odido voegt een gateway-functionaliteit toe aan je IP-VPN-verbinding. Reken op 1:1 bandbreedte van 50 Mbit/s tot 1 Gbit/s, afhankelijk van de cloud provider die je gebruikt.  

Vast Internet van Odido.

Videobellen, supersnel bestanden up- en downloaden en back-ups maken in de cloud. Maar ook gebruikmaken van handige add-ons, zoals telefonie, alarmeringen en pinnen via glasvezel, VDSL, ADSL2+ of Radio-straalverbinding. Met Vast Internet voor bedrijven heb je als mid- of grootzakelijk bedrijf alle voordelen van een snel netwerk. 


Betrouwbaar en snel.

Supersnel glasvezel, standaardinternet of een radioverbinding. Het kan allemaal op ons netwerk. 


Makkelijk overstappen.

We helpen je met vragen, de overstap, installatie en het beheer.  


Zekerheid.

Kies voor de zekerheid van Vast Internet van Odido. Met hoge servicelevels en handige add-ons, zoals IP-PIN en IP-Alarmtransport. 

Combineer Managed Telecom met 1 van onze andere oplossingen.

Mid hero-2023_06_B2B_39_G1G4

Cloud Telefonie

glasvezel

Vast Internet

Advies van onze experts.

Ton Geerts
Meer weten over deze oplossing?

Ton Geerts is senior business consultant en expert in continuïteit. Hij weet hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst voor je bedrijf en je mensen kan werken. En hoe je veilig en optimaal verbonden blijft. Ton gaat samen met jou op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Vragen? Stel ze aan Ton. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Veelgestelde vragen over bedrijfsnetwerken.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl