Veilig online werken
met onze bedrijfsnetwerken.

Het beste internet voor je medewerkers en al je vestigingen veilig met elkaar verbonden. Dat wil je. Met onze bedrijfsnetwerken voor mid- en grootzakelijke bedrijven kies je voor een bedrijf dat altijd en overal online is.

Vaste netwerken van Odido. Voor mid- en grootzakelijke bedrijven.

Zoek je een veilig bedrijfsnetwerk voor het hoofdkantoor en andere locaties van je bedrijf? Bij Odido Business regel je alles dat te maken heeft met bedrijfsnetwerken voor je zakelijke locaties. Zo sluit je razendsnel vast Zakelijk Internet af of gebruik je IP-VPN voor besloten communicatie, Cloud Connect voor een veilige cloudomgeving en Ethernet Connect voor een betrouwbaar besloten netwerk voor meerdere locaties. Dat alles kan je natuurlijk ook combineren. Profiteer van alle handige zakelijke functies van bedrijfsnetwerken en bepaal welke het best passen bij je bedrijf. We vertellen je er graag meer over.

pakketbezorger

Bedrijfsnetwerk van de toekomst

Mid hero-2023_06_B2B_39_G1G4

IP-VPN & Cloud Connect

Ethernet Connect

Met Ethernet Connect maak je schaalbare en voordelige koppelingen tussen al je vestigingen en datacenters. Een complete dienst die makkelijk integreert met je LAN-omgeving en waarmee je verschillende datastromen samenvoegt. Met hoge bandbreedtes tot wel 1 Gbit/s. Til je bedrijf naar een hoger niveau met Ethernet Connect. 

Bestaand netwerk vervangen.

Op zoek naar vervanging voor je huidige vaste verbindingen, Frame Relay, ATM of LAN Interconnect? Ook dan is zakelijk ethernet een uitstekend alternatief. Je krijgt een point-to-point (E-Line) verbinding met zeer hoge bandbreedtes die je makkelijk opschaalt.

Van verbinding tot beheer.

We leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor de bewaking én het beheer van je Ethernet VPN. Zo communiceren de Local Area Netwerken (LAN’s) op al je vestigingen veilig met elkaar als 1 gesloten netwerk. We bieden een uitgebreide Service Level Agreement (SLA), met de keuze uit diverse service-gradaties en aansluitopties.

DDoS Protection

Goed internet is essentieel voor je bedrijf. Het bedrijfsnetwerk van je bedrijf is dan ook ongetwijfeld een prioriteit en heb je goed geregeld. Maar kan je netwerk een DDoS-aanval aan? Daarbij overspoelen cybercriminelen je internetverbinding met dataverkeer, met als doel het netwerk plat te leggen. Gevolg: je website is niet meer te bezoeken. Ook je netwerksecurity kan onderuitgaan, met als risico dat malware of ransomware je bedrijf binnendringt. Met Odido DDoS Protection ben je beschermd tegen allerlei soorten DDoS-aanvallen.

Meer lezen over bedrijfsnetwerken.

Op ons zakelijk blog vind je veel nuttige informatie. Wil je weten hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst eruitziet of hoe andere bedrijven omgingen met cyberaanvallen? We schreven er al veel over.

Business Blog

Het bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Je bedrijfsvoering en bereikbaarheid worden met een goedwerkend bedrijfsnetwerk volledig geoptimaliseerd. Lees hier hoe je dit realiseert.

Business Blog

10 grote cyberaanvallen die voorkomen hadden kunnen worden.

Cyberaanvallen en cybersecurity? Lees hier over de grootste aanvallen van de afgelopen jaren - en de effecten ervan.

Business Blog

SD-WAN: het bedrijfsnetwerk voor de toekomst van je bedrijf.

In dit Business Blog artikel nemen we de slimme IT-oplossing SD-WAN onder de loep. Wat is het en welke voordelen heeft het voor jouw bedrijf?

IP-VPN

IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor datacommunicatie binnen je bedrijf. Met IP-VPN hebben medewerkers veilig, snel en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk. Denk hierbij aan Office applicaties, fileservers, bedrijfsspecifieke ERP- en communicatieomgeving en supply chain management toepassingen. Met een zakelijk VPN-netwerk zorg je voor een veilige communicatie-omgeving voor jezelf en alle medewerkers binnen je bedrijf.

We regelen alles voor je.

We leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor het beheer en het onderhoud van  je bedrijfsnetwerk. Of het nu via koper, glasvezel of radioverbinding loopt. Eventuele onderhoudscontracten krijg je erbij. Bovendien heb je altijd een vast aanspreekpunt bij wie je terecht kan met vragen en verzoeken.

Snel en makkelijk opschalen.

Open je nieuwe vestigingen? Of heb je meer bandbreedte nodig? Dan schaal je je IP-VPN snel, eenvoudig en onbeperkt op.

Cloud Connect

Op zoek naar de veiligste cloudopslag oplossing? Met Cloud Connect van Odido Business krijgt iedereen veilig en gegarandeerd toegang tot applicaties bij de meest gebruikte cloud providers. Ook heb je met Cloud Connect geen last meer van onvoorspelbare bandbreedte of latency. Dus ook geen onvoorziene kosten en veiligheidsrisico’s, maar gegarandeerd veilig transport van dataverkeer.

Vrouw met groene jas aan die op telefoon kijkt
Geschikt voor de meeste cloud providers.

Cloud Connect van Odido is compatibel met de meest gangbare Cloud Service Providers (CSP’s): 

  • Azure | Microsoft Azure ExpressRoute   

  • Microsoft 365 | Microsoft Azure ExpressRoute – O365   

  • AWS | Amazon Web Services (AWS) Direct Connect 

  • Google | Google Carrier Peering Layer3 

  • Salesforce | Salesforce Express Connect 

  • IBM | IBM Cloud Direct Link 

zakenvrouw en -man
Aanvullend op
IP-VPN.

Cloud Connect van Odido voegt gateway-functionaliteit toe aan je IP-VPN-verbinding. Reken op 1:1 bandbreedte van 50Mbit/s tot 1Gbit/s, afhankelijk van de cloudprovider die je gebruikt.

Vast Internet

Videobellen, supersnel bestanden up- en downloaden, back-ups maken in de cloud en gebruikmaken van handige add-ons. Met Vast Internet van Odido Business heb je als mid- of grootzakelijk bedrijf alle voordelen van een snel netwerk.

Met Vast Internet haal je razendsnel internet binnen én krijg je toegang tot handige add-ons zoals telefonie, alarmeringen en pinnen via glasvezel, VDSL, ADSL2+ of Radio-straalverbinding.


Betrouwbaar en snel.

Razendsnel glasvezel, DSL of radioverbinding. Het kan allemaal op ons netwerk. 


Makkelijk overstappen.

We helpen je met vragen, de overstap, installatie en het beheer. 


Zekerheid.

Kies voor de zekerheid van Vast Internet van Odido met hoge servicelevels en handige add-ons zoals IP PIN en IP Alarmtransport. 

Combineer Managed Telecom met één van onze andere oplossingen.

Mid hero-2023_06_B2B_39_G1G4

Cloud Telefonie

glasvezel

Vast Internet

Advies van onze experts.

Ton Geerts
Meer weten over deze oplossing?

Ton Geerts is senior business consultant en expert in continuïteit. Hij weet hoe het bedrijfsnetwerk van de toekomst voor je bedrijf en je mensen kan werken. En hoe je veilig en optimaal verbonden blijft. Ton gaat samen met jou op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Vragen? Stel ze aan Ton. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Veelgestelde vragen over bedrijfsnetwerken.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl