Slim automatiseren.
Laat IoT voor je werken.

Met Internet of Things kan je meer.

Een afvalcontainer die zelf doorgeeft dat hij vol zit. Een armband die de verpleger een seintje geeft als een patiënt hulp nodig heeft. Of een machine die zelf nieuwe onderdelen bestelt als het nodig is. Handig, toch?

Met IoT praten apparaten en dingen met elkaar.

Allemaal voorbeelden van Internet of Things (IoT). Met IoT praten apparaten en dingen met elkaar. Doen ze met sensoren en internet. Zo geven ze info door over bijvoorbeeld temperatuur, beweging en nog veel meer, zonder dat daar een mens voor nodig is.

Kan je bijvoorbeeld je meetapparatuur aflezen op afstand. En voorkomen dat machines uitvallen. En je verzamelt ook nog eens interessante data. Daarmee kan je dan weer je nieuwste businessmodel bedenken. Kom maar op met de toekomst.

vrouw op step met smartwatch
Ons aanbod.

IoT Custom Connect is onze connectiviteitsoplossing op maat voor alle Internet of Things toepassingen waarvoor je een betrouwbare verbinding nodig hebt. Permanente roaming op 2G, 3G en 4G netwerken is inbegrepen op basis van Global SIMs (GSIM) voor maximale netwerkdekking. Met onze GSIM ben je voorbereid op de toekomst, want we kunnen ook 5G netwerken hierop voor je activeren.

IoT Custom Connect is vaak afgestemd op toepassingen waarbij 5.000 of meer connecties worden ingezet.

man met bril
Dekkingskaart

Is je buurt klaar voor Internet of Things van Odido? Dat check je makkelijk met de dekkingskaart. Vul je postcode of adres in en je weet meteen wat er kan.

man met telefoon
Innovatie Hub: kom verder.

Kom samen met je collega's nieuwe ideeën opdoen. Kijk wat de toekomst te bieden heeft en hoe andere bedrijven hun uitdagingen oppakken. Onze experts kennen de markt en de mogelijkheden. Die kennis delen ze graag om ook jouw bedrijf vooruit te helpen. Met concrete voorbeelden die jou en je team inspireren. Wat zijn jouw uitdagingen? En hoe sluiten onze oplossingen daarbij aan? Ontdek het in onze Innovatie Hub.

Meer lezen

Business Blog

Hoe Eneco en Odido warmtemeters met IoT slimmer maken.

Lees in deze use-case hoe Eneco en Odido partners zijn in het slimmer maken van warmtemeters.

Business Blog

Hoe Led Up met IoT slimmer en efficiënter haar zonnepanelen monitort.

Familiebedrijf Led-Up kan dankzij de IoT Easy Connect SIM’s van Odido eenvoudig en nauwkeurig data versturen en monitoren.

Business Blog

Hoe Crossyn autorijden slimmer en goedkoper wil maken met IoT.

Het analyseplatform voor data uit auto's stelt de gebruiker centraal. Wanneer heeft de automobilist behoefte aan een connected voertuig?

Advies van onze experts.

Eric Buckers
Meer weten over deze oplossing?

Eric Buckers is senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit. Hij weet alles over Telecom Beheer, Internet of Things, optimale mobiele bereikbaarheid en Flexibel Mobiel. Laat zijn eigen bereikbaarheid nou net zo flexibel zijn.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Bedankt voor de interesse!

We hebben je aanvraag goed ontvangen en nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Bedrijfsgegevens *

Vul je postcode in zodat we snel en eenvoudig de juiste bedrijfsgegevens kunnen invullen.

Bedrijfsnaam:

Plaats:

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl