Slim automatiseren.
Laat IoT voor je werken.

Internet of Things maakt meer mogelijk.

Van het meten van grondwaterstanden tot een slim horloge dat de bloeddruk van een patiënt meet en doorgeeft. Deze Internet of Things (IoT) voorbeelden laten zien dat apparaten met elkaar praten.

Met Internet of Things (IoT) praten apparaten met elkaar.

Ze geven info door over temperatuur, locatie en nog veel meer. Door die data kan je inzicht krijgen, betere beslissingen nemen of energie besparen. Maar ook een stap maken in de digitale transformatie van je bedrijf. En zelfs een nieuw businessmodel bedenken. Met IoT ben je klaar voor de toekomst.

vrouw op step met smartwatch
IoT: kansen en uitdagingen.

Als je IoT inzet in je bedrijf, kan dit de productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid vergroten. Maar het implementeren van IoT zorgt ook voor uitdagingen, zoals het beheer van de verbindingen, het SIM-management en de beveiliging. Ook gebruik je IoT op een andere manier en op andere plekken. Bijvoorbeeld in bewakingscamera’s, in personenauto’s voor storing en diagnose, en voor het tracken van goederen over het water of in de lucht. 

man met bril
IoT van Odido.

Managed IoT Connectivity is onze connectiviteitsoplossing op maat voor alle IoT-toepassingen waarvoor je een betrouwbare verbinding nodig hebt. Op elk netwerktype: van 2G tot 5G. Waar ook ter wereld, binnen of buiten. Want je bepaalt zelf waar je zakendoet. 

Managed IoT Connectivity is modulair opgebouwd. Zo sluit het altijd perfect aan op je IoT-toepassing. En het heeft een uitgebreide API. Hiermee integreer je IoT makkelijk in je eigen ICT-omgeving. Wel zo vertrouwd. Managed IoT Connectivity geeft je inzicht en controle over performance en kosten. Door een flexibel prijsmodel en duidelijke rapportages. Zo kan je kansen pakken. 

Innovatie Hub: kom verder.

Kom samen met je collega's nieuwe ideeën voor je IoT-toepassing opdoen. Kijk wat de toekomst te bieden heeft en hoe andere bedrijven hun uitdagingen oppakken. Onze experts kennen de markt en de mogelijkheden. Die kennis delen ze graag om je bedrijf vooruit te helpen. Met concrete voorbeelden die jou en je team inspireren. Ze kunnen zelfs een demo geven of een proof of concept opzetten.

Wat zijn je uitdagingen? En hoe kunnen onze oplossingen daarbij helpen? Ontdek het in onze Innovatie Hub.

Meer lezen over IoT.

Op ons Business Blog vind je veel handige informatie over IoT voor bedrijven. Zo helpen we je om nog meer uit deze oplossing te halen. 

E-book

Klantcase: Townmaking Institute

Samen kom je verder. Ontdek hoe Odido er samen met Townmaking Institute voor heeft gezorgd dat e-bikes veiliger worden, voor zowel rijders als passanten.

Business Blog

Hoe Crossyn autorijden slimmer wil maken met IoT.

Het analyseplatform voor data uit auto's stelt de gebruiker centraal. Wanneer heeft de automobilist behoefte aan een connected voertuig?

E-book

Innoveren met nieuwe technologie.

De technologische ontwikkelingen gaan snel. Cloud computing, AI, IoT etc. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij innoveren? Leer het van de expert.

Advies van onze experts.

Eric Buckers
Meer weten over deze oplossing?

Eric Buckers is senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit. Hij weet alles over Telecom Beheer, Internet of Things, optimale mobiele bereikbaarheid en Hello Business op Maat.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Bel me terug.

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze experts? Dat kan. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor de interesse!

We hebben je aanvraag goed ontvangen en nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl