Zakelijk Internet.
Nu de eerste 8 maanden € 25/mnd.

Hier kun je op rekenen:

  • Een vast IP-adres.

  • Gratis Internet Back-up.

  • Installatie door onze monteurs.

  • De aansluitkosten van € 125 zijn voor ons.

Afhankelijk van je postcode tot wel 1 Gbit/s uploaden en downloaden.

* Dit aanbod geldt als je een 2-jarig Zakelijk Internet abonnement hebt. Snelheid is afhankelijk van beschikbaarheid. Bekijk hier de voorwaarden van deze actie.

Zakelijk Internet van Odido Business.

Groot bedrijf of klein, dat maakt niet uit. Want betrouwbaar internet is voor iedereen belangrijk. Daarvoor is Zakelijk Internet. Extra betrouwbaar, zonder het moeilijk te maken. Hadden we al gezegd dat we razendsnel zijn? Test hier je internetsnelheid.

Daarom wil je Zakelijk Internet.

Bedrijven hebben andere wensen dan consumenten. Internet voor bedrijven is daarom nét iets anders op gebied van betrouwbaarheid, functionaliteit en gemak.


Extra betrouwbaar.

Nooit meer offline omdat internet niet werkt. Want met Internet Back-up heb je twee verbindingen. Accepteer je pinbetalingen? Dan geven wij die voorrang. Minder storing, snellere transacties.


Meer functionaliteit.

Specifiek voor zakelijke gebruikers: een vast IP-adres voor je eigen servers en beveiligingssystemen. En een online portal om meerdere locaties te beheren.


Zakelijk gemak.

We maken het makkelijk voor je: er komt een monteur langs voor je modem en extra wifipunten. Onze zakelijke klantenservice staat voor je klaar en facturen hebben een btw-specificatie.

Je postcode checken.

Wil je weten welke Internet pakketten van Odido Business we op je adres leveren?

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

pinapparaat
Pin Veilig
voor iedere ondernemer.

Of het nou gaat om gasten in je restaurant, patiënten in je praktijk of klanten in je winkel. Met PIN Veilig van Odido gaan alle pinbetalingen via onze gecertificeerde pinverbinding. Die is veilig en je hebt minder storingen. Je sluit Pin Veilig af voor € 5 per maand bovenop je Zakelijk Internet abonnement. Meteen even regelen?

Krijg extra voordeel als je meerdere abonnementen combineert
Elke maand korting met Klantvoordeel.

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Slim. Dan krijg je elke maand € 4,13 korting op je internet. En dat is niet alles. Je krijgt ook korting op je Odido Business of Hello Business mobiele abonnement. Mooi meegenomen.

Wifi Plus voor ondernemers
Wifi Plus

Met Wifi Plus heb je overal snelle zakelijke wifi. Of je nu een bedrijfspand met meerdere ruimtes hebt, of een thuiswerkplek op zolder. Om het makkelijk te maken richt onze monteur richt alles optimaal voor je in. Dit is nog gratis ook.

4G
Internet Back-up

Valt je internet ineens weg? Niks aan de hand. Met Internet Back-up gaat je modem automatisch over op het 4G-netwerk van Odido. Da’s handig.

Zo haal je alles uit je Zakelijk Internet.

In deze video leer je alles over Zakelijk Internet van Odido Business. En op ons blog vind je veel nuttige informatie voor ondernemers. Handig!

Business Blog

De voordelen van zakelijk vast internet voor jouw bedrijf.

In dit artikel ontdek je waarop je mag rekenen als je een zakelijk internetabonnement bij ons afneemt. 

Business Blog

4 wifi tips voor een betere verbinding op kantoor.

Haal jij alles uit je zakelijk wifi? In dit artikel delen we 4 internet tips om je wifi op kantoor optimaal te gebruiken.

Business Blog

Van ADSL tot VoIP: vast internet uitgelegd in 12 afkortingen.

Is jouw bedrijf op zoek naar een goede internetprovider? Door al die afkortingen kun je soms de weg kwijtraken. Met deze lijst helpen we je op weg.

ZZP

Internet voor ZZP’ers.

Online werken, vergaderen, mailen, downloaden: het kan niet zonder supersnel internet. Of je nu als zzp’er thuiswerkt of op kantoor. Met een Zakelijk Internet abonnement heb je echt snel internet op je zaak. En dat wil je.

kleinzakelijk

Internet voor (thuis)kantoren.

Heeft je bedrijf minder dan 20 werknemers? Dan is een Zakelijk Internet abonnement voor jou ideaal. Hiermee is je bedrijf altijd online dankzij een extra betrouwbare verbinding die ook razendsnel is. En we maken het makkelijk voor je: er komt een monteur bij je langs voor de installatie.

man
Internet voor
grote bedrijven.

Heeft je bedrijf meer dan 20 werknemers of heb je meerdere locaties? Kijk dan ook naar onze oplossingen voor bedrijfsnetwerken, hierover denken we graag met je mee.

Of je nu kiest voor een Zakelijk Internet abonnement of een Bedrijfsnetwerk op maat. Met internet van Odido Business heb je altijd veilig en supersnel internet op je zaak. Wel zo prettig.

Veelgestelde vragen over Zakelijk Internet.

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Dat krijg je in onze Shops. Kan je ook meteen je nieuwe telefoon ophalen.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app