Hello Business Op Maat

Precies wat je nodig hebt voor je bedrijf.

Met een zakelijk mobiel abonnement van Odido Business bel je altijd onbeperkt in Nederland en de EU. En kies je zelf hoeveel data je medewerkers nodig hebben. Unlimited, of een databundel van 0 tot en met 25 GB. Met tussenstappen van 1 GB. Heb je geen belbundel nodig, kies dan voor Data Only. Ook dat kan gewoon.

Veel flexibilteit en zekerheid met Hello Business Op Maat.

Met Hello Business Op Maat heb je veel flexibiliteit en zekerheid. Je hebt veel keuze in de looptijd van je contract, krijgt toegang tot onze 24/7 online self-service portal waarin je veel zaken zelf regelt op het moment dat het je uitkomt, en krijgt een vaste contactpersoon die met je meedenkt. Je kan kiezen voor 1 einddatum voor al je contracten. En verandert er iets in je bedrijf? Dan schaal je je contract makkelijk op of af. Je bundels aanpassen kan ook. Elke maand, naar boven en naar beneden. Zo is je abonnement net zo flexibel als je bedrijf.

Het kan ook zo.

Daarom wil je Hello Business Op Maat.

Veel meer datavrijheid.

Kies zelf hoeveel data die jij en je medewerkers nodig hebben. Onbeperkt of tussen de 0 tot en met 25 GB. Zo zit je altijd goed. Onbeperkt bellen doe je altijd. En op- en afschalen zit standaard in je contract.  

Een snel en stabiel netwerk.

We zijn er voor je. Met een betrouwbaar en stabiel mobiel netwerk met landelijke dekking. En met supersnel 5G internet tot wel 1Gbit/s. Precies wat je nodig hebt voor je bedrijf.

Meer landen in je bundel.

De EU, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk zitten standaard in elke bundel. Bij Plus en Premium voegen we Zwitserland, Turkije en de VS toe.

Slimme oplossingen.

Soepele integratie van verschillende IT-oplossingen. Zoals Teams Telefonie, Cloud Telefonie of Managed Telecom. Regelen we voor je.

Persoonlijke service.

Je vaste contactpersoon is er voor je. Een expert die je bedrijf goed kent, en met je meedenkt over de best mogelijke oplossingen.

Regel het zelf.

Regel het zelf in de 24/7 online high-end self-service portal. Bekijk en betaal facturen, (de)activeer sims, pas je abonnementen elke maand aan, en nog veel meer.

hoge snelheid
Kies de snelheid die past bij je gebruik.

Je kiest zelf op welke snelheid je gebruik maakt van ons netwerk. Van 10 Mbit/s tot 1Gbit/s. Welke snelheid het beste past bij je gebruik, hangt af van hoe je de mobiele internetverbinding voor je werk gebruikt. Hoe hoger de snelheid, hoe meer er kan. Zoals meerdere bedrijfsapplicaties tegelijk gebruiken en grote bestanden delen. Ook als je een hotspot maakt. Weet je niet welke snelheid je nodig hebt? Vind binnen een paar minuten het abonnement dat bij je past.

Volledig maatwerk.

Heeft je bedrijf behoefte aan volledig maatwerk? Ook dan zijn we er voor je. Want we geloven niet in 1 oplossing voor iedereen. Onze experts denken met je mee over de oplossing die het beste past bij je bedrijf. Of het nu gaat om slimmer werken, continuïteit of interactie. Zo is je bedrijf klaar voor de toekomst.   

We geloven niet in 1 oplossing voor iedereen.

Met data delen bijvoorbeeld. Daarmee krijg je een grote, gedeelde databundel waar al je collega’s samen data uit gebruiken. Het individuele dataverbruik wordt verdeeld op groepsniveau, en de bundel groeit mee met het aantal sims. Zo is er nooit te veel of te weinig beschikbaar. Je hebt altijd realtime inzicht in het dataverbruik op individueel- en groepsniveau. En met flexcaps kan je per gebruiker een limiet instellen voor datagebruik in binnen- en buitenland.  

Meer weten over een oplossing met volledig maatwerk? Neem contact met ons op. We zijn er voor je. 

Advies van onze experts.

Eric Buckers
Meer weten over deze oplossing?

Eric Buckers is senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit. Hij weet alles over Telecom Beheer, Internet of Things, optimale mobiele bereikbaarheid en Flexibel Mobiel. Laat zijn eigen bereikbaarheid nou net zo flexibel zijn.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Combineer met 1 van onze andere oplossingen.

Operator Connect

Teams Telefonie

vrouw oranje pak

Cloud telefonie

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl