Alle oplossingen.

Passende oplossingen voor jouw bedrijf.

De markt verandert en onze manier van werken gaat daarin mee. Dat vraagt om oplossingen die passen bij je bedrijf en je situatie. En die antwoord geven op de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Die oplossingen hebben we voor je.

Oplossingen voor slimmer werken.

Operator Connect

De integratie van vaste telefonie in Teams maakt communicatie met klanten en relaties beter, en samenwerken nog makkelijker. Operator Connect is snel te activeren in Teams en makkelijk in beheer.

Microsoft Teams Telefonie

Bellen of gebeld worden door klanten of leveranciers via ​​Microsoft Teams​.​ Zodat medewerkers altijd en overal ​​bereikbaar zijn, waar en wanneer ze willen. Op welk apparaat dan ook.​​

Cloud Telefonie

We hebben een complete communicatie- en samenwerkingsoplossing voor je medewerkers om effectief te werken. Thuis, op kantoor of onderweg.

Managed Telecom

Met Managed Telecom ontzorg je je eigen beheer- en supportorganisatie. En bied je je medewerkers een goede service en ondersteuning van hun mobiele dienst.

Internet of Things

Een parkeerplaats die naar je uitkijkt. ​Een brug die berichten verstuurt. Een boiler die met je meedenkt. ​Odido laat dingen voor je werken​.

Hello Business op Maat

Onbeperkt bellen, snel op- en afschakelen van nummers, internationale zonering: voor elk vraagstuk over Mobiele Telefonie hebben we een antwoord. Onze experts helpen je graag.

vrolijke man achter laptop
Microsoft Teams Telefonie
  • Vast-Mobiel integratie in Teams.

  • Flexibiliteit voor je medewerkers.

  • Maximaal bereikbaar voor je klanten.

  • Grip op kosten.

  • Snel en eenvoudig te implementeren.

Oplossingen voor continuïteit.

Back-up sim

De diensten van Odido werken via het Odido netwerk. Soms moeten we schakelen naar een alternatief mobiel netwerk. Bijvoorbeeld in lastig bereikbare gebieden of tijdens storingen. Zodat we ervoor zorgen dat je optimaal bereikbaar blijft. Dat doen we met Back-up sim.

Cloud Connect

Cloud Connect van Odido Business is de veiligste cloudopslag oplossing. Met veilig en gegarandeerd toegang tot applicaties bij de meest gebruikte cloud providers. Je hebt met Cloud Connect geen last meer van onvoorspelbare bandbreedte of latency, geen onvoorziene kosten en geen veiligheidsrisico’s. Cloud Connect betekent gegarandeerd veilig transport van dataverkeer.

Corporate Internet

Videobellen, supersnel bestanden up- en downloaden, back-ups maken in de cloud en gebruikmaken van handige add-ons. Met Vast Internet van Odido Business heb je als mid- of grootzakelijk bedrijf alle voordelen van een snel netwerk. Zodat je medewerkers niet belemmerd worden door traag internet.

DDoS

Met DDoS Protection bescherm je permanent je systemen, applicaties en internetaansluiting tegen DDoS-aanvallen. Ons platform signaleert deze aanvallen en komt automatisch in actie om ze te neutraliseren. Zo garandeer je de beschikbaarheid van je website, uptime van je netwerk én de vertrouwelijkheid van informatie.

Ethernet Connect

Maak schaalbare en voordelige koppelingen tussen al je vestigingen en datacenters met Ethernet Connect. Een complete dienst die je makkelijk integreert met je LAN-omgeving en waarmee je verschillende datastromen samenvoegt. Met hoge bandbreedtes tot wel 1 Gbit/s. Til je bedrijf naar een hoger niveau met Ethernet Connect.

IP-VPN

IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor datacommunicatie binnen je bedrijf. Met IP-VPN hebben je medewerkers veilig, snel en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk.

Next Gen Firewall

Je wil je systemen, netwerken, apparaten en data beschermen tegen cyberaanvallen. Met Next Gen Firewall heb je een compleet internetsecuritypakket om je bedrijfsnetwerk te beschermen tegen cybersecuritydreigingen.

SD-WAN

Met SD-WAN verbind je verschillende locaties en apparaten via 1 internetverbinding. Handig als je meerdere locaties hebt die je direct met elkaar wil verbinden zonder dat alle connecties via 1 centrale locatie lopen. Hierdoor dalen je kosten en verbeteren je netwerkprestaties.

vrouw in stoel
SD-WAN

Kies je voor SD-WAN van Odido Business? Dan bekijken onze experts samen met jou hoe SD-WAN het beste voor je werkt en zorgen we voor een soepele implementatie van het netwerk.  

Met Odido heb je 1 partner voor al je connectiviteit: vast, mobiel en unified communications (Cloud) voor de beste service. Een flexibele Network-as-a-Service (NaaS) dienst met een modulair prijsmodel zonder investeringen vooraf. Het SD-WAN platform is in eigen beheer van Odido, dus alle data blijven in Nederland. En dankzij de MLPS gateway is de transitie van IP-VPN naar SD-WAN heel makkelijk.

Oplossingen voor interactie.

Contact Center

Met het Odido Omnichannel Contact Center heb je een uitgebreide oplossing voor alles wat je nu of in de toekomst nodig hebt voor optimaal klantcontact. Omnichannel Contact Center draait helemaal in de cloud.

IVR

De IVR-dienst van Odido is ontworpen om vanuit de cloud je inkomend telefoonverkeer te stroomlijnen. Een functionaliteit die soms mist in je bestaande telefooncentrale of callcentersysteem. Dankzij het activeren van een IVR is een upgrade of een vervanging vaak niet of niet meteen nodig.

Roosterapplicatie

De Roosterapplicatie is speciaal ontwikkeld voor thuiszorgteams, on-call teams en teams met piketdiensten. Ofwel teams die 24/7 bereikbaar moeten zijn voor klanten. In de meeste gevallen gaat het om gesprekken die een hoge prioriteit hebben en waarvoor optimale bereikbaarheid essentieel is. Je kan de Roosterapplicatie ook koppelen aan je bestaande planning-pakket als je wil.

Iot
Innovatie Hub

Geen ingewikkelde verhalen over enen en nullen, maar concrete voorbeelden die jou en je team inspireren over wat er allemaal nu al kan. Met altijd de uitdagingen van je bedrijf als uitgangspunt. De Odido Innovatie Hubs bevinden zich in stadion Galgenwaard van FC Utrecht en op het hoofdkantoor van Odido. Inspirerende ruimtes waar diensten en mensen samenkomen. Je ziet er onze oplossingen en probeert ze zelf.

Advies van onze experts.

Slimmer Werken

Kelvin Anselmo

is senior business consultant en expert in slimmer werken. Hij weet alles over Teams Telefonie.

Vragen? Stel ze aan Kelvin. Gewoon even bellen: 085 - 200 68 60. Mailen kan ook.

Continuïteit

Marco de Bruin

is senior business consultant en expert in continuïteit. Hij weet alles over Enterprise Mobility Management en Device Beheer.

Vragen? Stel ze aan Marco. Gewoon even bellen: 085 - 200 68 60. Mailen kan ook.

Interactie

Rolf Kulk

is business consultant en expert in interactie. Hij helpt je om altijd en overal bereikbaar te zijn.

Vragen? Stel ze aan Rolf. Gewoon even bellen: 085 - 200 68 60. Mailen kan ook.

Slimmer Werken

Eric Buckers

is senior business consultant en expert in slimmer werken en continuïteit.

Vragen? Stel ze aan Eric. Gewoon even bellen: 085 - 200 68 60. Mailen kan ook.

Slimmer Werken

Deniz Ulusoy

is business consultant en expert in slimmer werken. Hij weet alles over (internet) telefonie en cloud oplossingen.

Vragen? Stel ze aan Deniz. Gewoon even bellen: 085 - 200 68 60. Mailen kan ook.

Continuïteit

Ton Geerts

is senior business consultant en expert in continuïteit. Hij weet alles over het bedrijfsnetwerk van de toekomst.

Vragen? Stel ze aan Ton. Gewoon even bellen: 085 - 200 68 60. Mailen kan ook.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl