De antwoorden van Odido.
Want wie vragen stelt, moet ook met antwoorden komen.

1. Wanneer is een netwerk nou echt goed?

Op een netwerk moet je altijd kunnen rekenen. Daarom zijn we bij Odido nooit klaar. De pluspunten van ons netwerk op een rij:

Je krijgt verbindingsgarantie.

Dit is een nieuw woord. En dat komt omdat we de eerste zijn die dit bieden. Bij Odido ben je altijd verzekerd van een goede verbinding. Heb je ergens in Nederland een keer minder bereik? Dan werken we er aan.

Beste videostreaming van de wereld.

Bij ons kan je eindeloos streamen zonder haperingen. Hoe veel, hoe vaak en met welke resolutie je ook video’s kijkt. Altijd en overal, voor meer dan 6 miljoen klanten. Voor minder doen we het niet. We zijn niet voor niets door Onderzoeksbureau OpenSignal uitgeroepen tot Global Winner, in de categorie Mobile Video Experience. Met de beste videostreaming van de wereld.

Het groenste netwerk.

Onze hele infrastructuur draait op stroom die we zelf hebben opgewekt met zonne-energie. Je kan dus duurzaam appen en bellen. Mooi toch?

Grootste dekkingsgebied.

99% van de inwoners van Nederland woont in het dekkingsgebied van Odido. Daarmee hebben we volgens onderzoeksbureau OpenSignal het grootste dekkingsgebied van Nederland.

Gratis uittesten.

We weten wat we doen bij Odido. Maar het is veel belangrijker wat jij ervan vindt. Daarom mag je ons netwerk de eerste maand vrijblijvend proberen. En ben je niet tevreden, dan zeg je je abonnement gewoon op.

2. Waarom is Unlimited er niet voor iedereen?

Onbeperkt data en bellen is bij Odido de nieuwe standaard. Want we vinden dat je altijd in verbinding moet kunnen zijn met de rest van de wereld. Wat voor bundel je ook hebt.

Unlimited keuze.

Bij Odido hebben we 4 verschillende mobiele Unlimited abonnementen. Tot wel 1 Gbit/s. De enige vraag is: welk Unlimited abonnement past bij jou?

Gebruik je je data liever op je tablet, laptop of mobiele router? Daar hebben we het Data Only abonnement voor. Je kan kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Of je nu veel of weinig data verbruikt.

Iedereen Unlimited, dus ook samen Unlimited.

Data delen? Dat hoeft niet meer. Bij Odido hebben we Samen Unlimited. Voor elk Samen Unlimited abonnement in je gezin, familie of vriendengroep betaal je maar € 20 per abonnement per maand.

Kies je Extra's.

Bij Odido hebben we leuke Extra’s. Kies uit Videoland, Podimo, Viaplay, Deezer en Visual Voicemail.

3. Waarom is Glasvezel er niet voor iedereen?

Snel Internet voor thuis is onmisbaar voor je studie, werk en dagelijkse leven. We vinden dan ook dat het er voor iedereen moet zijn. Daarom zorgen we voor een razendsnelle glasvezelverbinding. Of je nou in de stad woont of ver daarbuiten.

Wat ons betreft hoeft Glasvezel helemaal niet duur te zijn. Kijk maar naar onze tarieven.

Verrassend betaalbaar.

Wat ons betreft hoeft glasvezel helemaal niet duur te zijn. Kijk maar naar onze tarieven.

Odido wordt grootste aanbieder van Nederland.

We zijn hard op weg om Glasvezel aan meer dan 6 miljoen huishoudens aan te bieden. En we zijn pas tevreden als iedereen in Nederland het heeft.

Snel, sneller, snelst.

Glasvezel is natuurlijk al snel, met 1 Gbit/s up- en downloadsnelheid. We werken eraan om een nog snellere glasvezelverbinding te leveren. Voor de echte liefhebber.

4. Waarom is service vaak zo onpersoonlijk?

Je vraag of probleem verdient altijd onze aandacht. Die vind je bij ons op verschillende manieren. En natuurlijk ook in een echt gesprek. Daarom verstoppen we ons telefoonnummer niet. We hopen dat je ons belt, zodat we je kunnen helpen. Kijk, je kan onze afdeling Service gewoon bereiken op 0800-0092.

Je kan veel zelf regelen.

Vragen? Vragen! Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.

Service tot ver buiten kantooruren.

Odido is ook ’s avonds bereikbaar voor vragen en advies. Dat vinden we heel normaal.

Persoonlijke service in onze winkels.

Met ruim 120 Odido Shops is er altijd wel een bij jou in de buurt. En ze zijn bijna de hele week geopend.

Onze rekening is ook persoonlijk.

Wil je een keer later betalen omdat ’t nu even niet uitkomt? Bij Odido kan dat.

5. Waarom hebben we het nooit over de nadelen van technologie?

We zijn dol op technologie en de ongekende mogelijkheden ervan, maar we houden nog meer van mensen. Wanneer technologie daar niet aan bijdraagt, betekent dat werk voor ons. Ons digitale leven kan soms best stressvol zijn en ervoor zorgen dat we de echte wereld om ons heen vergeten. Daarom stimuleren en activeren we heel Nederland tot meer bewegen en echt contact.

TeamNL-Logo-MidHero
We zijn trotse partner van TeamNL en 28 sportbonden.

Goed om te weten: bewegen en sporten, hoe je dat ook doet, is goed voor je lichaam en geest. In deze digitale wereld is dat belangrijker dan ooit. Als partner van TeamNL en maar liefst 28 sportbonden willen we onze droom waarmaken. Ons doel: in 2030 het sportiefste land zijn ter wereld.

6. Waarom zou niet iedereen mee kunnen doen met het digitale leven?

Digitale technologie is soms lastig te snappen. Dat is een drempel om mee te kunnen doen. Odido helpt om digitale ontwikkelingen begrijpelijk en toegankelijk te maken.

Smartphone workshops voor ouderen.

Hoe werkt een mobiele telefoon eigenlijk? Voor jonge mensen gesneden koek, voor ouderen vaak een uitdaging. Daarom organiseert Odido speciale bijeenkomsten. Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken.

We helpen elkaar.

In de online community van Odido met maar liefst 300.000 leden geven onze klanten advies aan elkaar. Je vragen zijn voor anderen vaak heel herkenbaar. Stel zelf een vraag of speur door de ruim 45.000 topics.

Mentale gezondheid van jongeren.

We ondersteunen verschillende initiatieven die de mentale gezondheid van jongeren bevorderen. Zoals Join Us, een initiatief om eenzaamheid onder jongeren te verkleinen. We steunen de makers van de Feelee app. Met deze app krijgen jongeren inzicht in hun levensstijl, die van invloed kan zijn op hun mentale gezondheid.