man-hangmat-gespiegeld
De antwoorden van Odido.
Want wie vragen stelt, moet ook met antwoorden komen.

1. Waarom zou niet iedereen mee kunnen doen met het digitale leven?

Digitale technologie is soms lastig te snappen. Dat is voor sommige mensen een drempel om mee te kunnen doen. We helpen om digitale ontwikkelingen begrijpelijk en toegankelijk te maken. Wel zo helder.

Smartphone workshops.

Hoe werkt een mobiele telefoon eigenlijk? Of een tablet? Voor sommigen gesneden koek, voor anderen soms een uitdaging. Daarom organiseren we door het hele land smartphone workshops.Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Fijn toch?

We helpen elkaar.

In onze online community met maar liefst 300.000 leden geven onze klanten advies aan elkaar. Je vragen zijn voor anderen vaak heel herkenbaar. Stel zelf een vraag of speur door de ruim 45.000 topics.

Mentale gezondheid van jongeren.

We ondersteunen verschillende initiatieven die de mentale gezondheid van jongeren bevorderen. Zo zijn we supporter van Join Us, een stichting die zich inzet om eenzaamheid onder jongeren te verminderen. Werken we samen met MIND Us om sociale weerbaarheid van jongeren te versterken. En we steunen de makers van de Feelee app. Daarmee krijgen jongeren inzicht in hun levensstijl, die van invloed kan zijn op hun mentale gezondheid. Lees hier meer over deze initiatieven.

2. Wanneer is een netwerk nou echt goed?

Op een netwerk moet je altijd kunnen rekenen. Daarom zijn we bij Odido nooit klaar. Wat zijn dan de pluspunten van ons netwerk? We zetten ze hier voor je op een rij.

Je krijgt verbindings- service.

Nooit van gehoord? Klopt, dit is ook nieuw. Bij Odido zijn we altijd bezig om ons netwerk te verbeteren en ons werk is nooit  af. Zo zorgen we dat je altijd een goede verbinding hebt. Heb je ergens in Nederland een keer minder bereik? Laat het ons weten, dan doen we er wat aan. Kwestie van bellen naar 0800-0092.

De beste video- streaming van de wereld.

Bij ons kan je eindeloos streamen zonder haperingen. Hoe veel, hoe vaak en met welke resolutie je ook video’s kijkt. Altijd en overal, voor ruim 6 miljoen klanten. Niet voor niets zijn we door Onderzoeksbureau OpenSignal uitgeroepen tot Global Winner in de categorie Mobile Video Experience. Met de beste videostreaming van de wereld. Voor minder doen we het niet.

Het groenste netwerk.

Onze hele infrastructuur draait op stroom die we zelf opwekken met zonne-energie. Zo weet je zeker dat je duurzaam appt en belt. Wij groen, jij groen. Mooi toch?

Grootste dekkingsgebied.

99% van de inwoners van Nederland woont in een dekkingsgebied van Odido. Daarmee hebben we volgens onderzoeksbureau OpenSignal het grootste dekkingsgebied van Nederland.

Gratis testen.

We weten wat we doen bij Odido. Maar het is veel belangrijker wat jij ervan vindt. Daarom mag je ons netwerk de eerste maand vrijblijvend proberen. Ben je toch niet tevreden? Dan zeg je je abonnement op. Kan gewoon.

3. Waarom zou Unlimited er niet voor iedereen kunnen zijn?

Onbeperkt data en bellen is bij Odido de nieuwe standaard. We vinden dat je altijd in verbinding moet kunnen zijn met de rest van de wereld. Wat voor bundel je ook hebt.

Unlimited keuze.

Bij ons is iedereen Unlimited. We hebben 4 verschillende mobiele Unlimited abonnementen. Tot wel 1Gbit/s. De enige vraag is: welk Unlimited abonnement past bij jou?

Gebruik je je data liever op je tablet, laptop of mobiele router? Daar hebben we het Data Only abonnement voor. Je kan kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Of je nu veel of weinig data verbruikt.

Ontdek Samen Unlimited.

Data delen? Hoeft niet meer. Bij Odido hebben we Samen Unlimited. Voor elk Samen Unlimited abonnement in je gezin, familie of vriendengroep betaal je maar € 20/mnd per abonnement.

Kies je Extra's.

Bij Odido hebben we leuke Extra’s. Kies uit Videoland, HBO Max, Skyshowtime, Amazon Prime, Podimo, Viaplay, Deezer en Visual Voicemail. Die kan je iedere maand aan- en uit zetten in de Odido app. Net zo makkelijk.

4. Waarom zou Glasvezel er niet voor iedereen zijn?

Snel internet voor thuis is onmisbaar voor je studie, werk en dagelijkse leven. We vinden dan ook dat het er voor iedereen moet zijn. Daarom zorgen we voor een razendsnelle glasvezelverbinding. Of je nou in de stad woont of ver daarbuiten. We zijn pas tevreden als elk plekje in Nederland razendsnel internet heeft.

Verrassend betaalbaar Glasvezel.

Wat ons betreft hoeft glasvezel helemaal niet duur te zijn. Kijk maar naar onze tarieven.

Odido is grootste aanbieder van Nederland.

Odido is de grootste aanbieder van Nederland. Al bijna 7 miljoen huishoudens genieten van ons glasvezelinternet. En we zijn pas tevreden als iedereen in Nederland toegang heeft tot Glasvezel.

Snel, sneller, snelst.

Glasvezel is natuurlijk al snel, met 1Gbit/s up-en downloadsnelheid. Wil je sneller dan supersnel Glasvezel? Op veel plekken kan je nu ook 2 Gbit/s of 8 Gbit/s krijgen. Voor de echte liefhebber.

5. Waarom hebben we het nooit over de nadelen van technologie?

We zijn dol op technologie en de ongekende mogelijkheden ervan. Maar we houden nog meer van mensen. Wanneer technologie mensen niet vooruit helpt, betekent dat werk voor ons. Ons digitale leven kan soms best stressvol zijn en ervoor zorgen dat we de wereld om ons heen vergeten. Leg je telefoon af en toe maar eens ondersteboven. Geef je duim rust. En die laptop kan wel even dicht. Andere dingen zijn ook belangrijk. Daarom stimuleren en activeren we heel Nederland tot meer bewegen en echt contact.

TeamNL-Logo-MidHero
We zijn trotse partner van TeamNL en 28 sportbonden.

Goed om te weten: bewegen en sporten, hoe je dat ook doet, is goed voor je lichaam en geest. In deze digitale wereld is dat belangrijker dan ooit. Als partner van TeamNL en maar liefst 28 sportbonden willen we onze droom waarmaken. Ons doel: in 2030 het sportiefste land zijn ter wereld.

6. Waarom zou service vaak zo onpersoonlijk zijn?

Je vraag of probleem verdient altijd aandacht. Die vind je bij ons op verschillende manieren. En natuurlijk ook in een echt gesprek. Daarom verstoppen we ons telefoonnummer niet. We hopen dat je ons belt, zodat we je kunnen helpen. Kijk, je kan onze afdeling Service gewoon bereiken op 0800-0092.

Je kan veel zelf regelen.

Vragen? Vragen! Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.

Service tot ver buiten kantooruren.

We zijn ook ’s avonds bereikbaar voor vragen en advies. Dat vinden we heel normaal.

Persoonlijke service in onze winkels.

Met ruim 120 Odido Shops is er altijd wel een bij jou in de buurt. En ze zijn bijna de hele week geopend.

Onze rekening is ook persoonlijk.

Wil je een keer later betalen omdat ’t nu even niet uitkomt? Kan gewoon.