Odido Glasvezel
Supersnel internet voor iedereen.
 • Supersnel en stabiel Glasvezel tot wel 8 Gbit/s.

 • Gratis aansluiten door een monteur.

 • Zit je al bij Odido of Ben? Dan kan je maandelijks extra voordeel krijgen.

Supersnel glasvezelinternet
voor iedereen.
Internet waar je nooit bij stil hoeft te staan.

We vinden dat Glasvezel er voor iedereen moet zijn. Daarom bieden we Glasvezel aan op zoveel mogelijk adressen in Nederland. We werken samen met partners, zoals Delta, en leggen met Open Dutch Fiber een glasvezelnetwerk aan. Bij Odido krijg je het snelste stabiele glasvezelinternet. En het is nog verrassend betaalbaar ook.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

De voordelen van Glasvezel.

Ongelofelijk snel.

Bij ons vind je een ruime keuze in snelheden. Tot wel 8 Gbit/s. Maar 2 Gbit/s of 1 Gbit/s kan ook. We zijn er echt voor iedereen. Je kiest zelf de snelheid die bij je past. En uploaden gaat even snel als downloaden. Fijn hoor.

Ongekend stabiel.

Met ons Glasvezel heb je altijd superstabiel internet. Of je nu alleen woont en gemiddeld streamt, of met huisgenoten die willen gamen, studeren, thuiswerken en ondernemen tegelijk. Het kan allemaal. Precies wat je wil.

Verrassend betaalbaar.

Glasvezel van Odido is superscherp geprijsd. Al een mobiel abonnement van Odido of Ben? Dan kan je elke maand € 5 extra korting krijgen. Mooi meegenomen.

Zo leggen we Glasvezel aan.

Ons glasvezelnetwerk is helemaal nieuw. De specialisten van Open Dutch Fiber leggen het netwerk stap voor stap aan en onderhouden het. Ze laten wanneer je straat aan de beurt is. Je kan bij Odido een abonnement afsluiten. We sluiten alles gratis voor je aan, en we zeggen je oude abonnement op. Hoef je daar zelf niet aan te denken.

man en vrouw op bank
Wat is het eigenlijk?

Hoe werkt ‘t nou, dat Glasvezel? Glasvezel bestaat uit haarfijne vezels van 2 soorten glas. Door die vezels wordt digitale informatie gestuurd met lichtsignalen. Of je nu online gamet, streamt of digitaal vergadert, alle data wordt verstuurd door een laserlicht dat heel snel aan- en uitschakelt. Denk aan het doorseinen van morsecodes met een zaklamp. Glasvezelinternet is dus letterlijk zo snel als het licht.

glasvezel
Glasvezel, kabel of koper?

Tot voor kort kon je in Nederland kiezen uit twee netwerken: het kabelnetwerk (COAX) en het kopernetwerk (DSL). Die netwerken liggen al jaren in de grond. De laatste tijd is een groot deel vervangen door een glasvezelnetwerk. Alleen het laatste stukje naar je huis meestal nog niet. Zo geniet je nog niet van de voordelen van 100% Glasvezel.

lachend kind die tegen de bank zit
Waarom Glasvezel?
Beter, duurzamer en sneller.

Glasvezel is duurzaam en veel minder gevoelig voor storingen dan oude netwerken die voor internet en tv worden gebruikt. Superstabiel dus. Omdat elk huis een eigen aansluiting heeft, gaat je snelheid niet omlaag als je buren ook online zijn. Glasvezel van Odido heeft dezelfde prijs of is zelfs goedkoper dan abonnementen van andere netwerken. Met sneller en beter internet. En een up- en downloadsnelheid tot wel 8 Gbit/s. Dat wil je.

Wat is gigabit – glasvezelinternet?

Met onze verschillende snelheden kan je alle kanten op. Net wat je wil. De hoogste snelheid is tot wel 8 Gbit/s. Dat geldt voor downloaden én uploaden. Perfect voor thuiskantoren, cloudwerkers en dataslurpers. Hoeft het niet zó snel? Met 2 Gbit/s of 1 Gbit/s kan je ook uitstekend video’s kijken en gamen op meerdere apparaten tegelijk. In haarscherpe 4k of 8k. Ontdek wat er kan op je adres met de postcodecheck en kies de snelheid die bij je past.

1 Gbit/s

Supersnel Glasvezel.
 • Voor kleinere gezinnen en gemiddelde thuiswerkers.
 • Stream en download video's in hoge resolutie op meerdere apparaten tegelijk.
 • Online gamen zonder haperingen.
Echt een goede keuze.

2 Gbit/s

Sneller dan snel Glasvezel.
 • Voor grotere gezinnen en die met oudere kinderen.
 • Video's kijken en online gamen op meerdere apparaten tegelijk, in 4k en 8k.
 • Supersnelle verbinding met de cloud.

8 Gbit/s

Het snelste Glasvezel.
 • Voor thuiskantoren, snelheidsduivels en echte dataslurpers.
 • Vloeiend grote bestanden uitwisselen met de cloud.
 • Moeiteloos buiten de deur verbinden met je thuisserver.

Zo werkt vooruitbestellen.

Als het glasvezelnetwerk nog wordt nog aangelegd, kan je Glasvezel alvast vooruitbestellen. Vinden we leuk, daarom krijg je korting. Stap nu over, dan krijg je de eerste 10 maanden Glasvezel voor maar € 30 per maand. Heb je Klantvoordeel? Dan zelfs voor maar € 25* per maand. Je abonnement gaat in als er Glasvezel beschikbaar is op je adres. Dan betaal je pas. We sluiten alles gratis voor je aan, en we zeggen je oude abonnement op. Hoef je daar zelf niet aan te denken.

* Getoonde aanbod is i.c.m. een 2-jarig internetabonnement. Na de eerste 10 mnd betaal je min. € 30/mnd (voor 100 Mbit/s). Getoonde verlaagde prijzen gelden zolang je deze met een mobiel abonnement op hetzelfde adres combineert in Klantvoordeel, het voordeelprogramma van Odido. Bekijk je persoonlijke aanbod via de postcodecheck.

Blijf op de hoogte en krijg korting.

Meer weten over de voordelen van Glasvezel van Odido? En wanneer er Glasvezel op je adres beschikbaar is? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niks.

Stuur mij updates voor mijn adres:

Optioneel

We gebruiken jouw gegevens alleen voor updates rond Glasvezel. Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden. Odido gaat zorgvuldig met je adresgegevens om. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

 • Mis geen nieuws of acties
 • Krijg als eerste toegang
 • 55.000 mensen gingen je voor

Liever wat hulp? We zijn er voor je.

Gewoon even bellen.

We helpen je om de beste keuze te maken. Gewoon even bellen: 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

We komen bij je langs.

Persoonlijk advies bij je thuis? Kan ook. Bel dan naar 070-2171585 (ma-vrij 9-18 uur).

Kom langs bij een Odido Shop.

Onze collega’s in de Odido Shops helpen je graag. Adressen en openingstijden vind je op Shops.

Veelgestelde vragen over het glasvezelnetwerk.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido