Voordelige telefoonabonnementen voor je kind
vind je bij Odido.

Kinderen zijn steeds eerder in het bezit van een telefoon. Als ouder wil je graag een telefoonabonnement voor je kind waarbij je kind altijd bereikbaar is en kan bellen. Ook wil je onverwachte kosten zoveel mogelijk voorkomen. Een Sim Only abonnement voor je kind biedt jou als ouder dan ook de oplossing. Bij Odido is dit standaard Sim Only abonnement dat jij als ouder in beheer hebt. Ben je van plan om een mobiel abonnement voor je kind af te sluiten? Lees dan snel verder. We hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Sim Only abonnement
voor kinderen.

De eerste stappen van je kind in de wereld van mobiele telefonie kunnen spannend zijn voor jou als ouder. Maakt mijn kind per ongeluk geen extra kosten? Is hij of zij wel écht altijd bereikbaar? En heb ik eigenlijk wel toezicht op het verbruik als ik dat wens? Odido denkt met je mee. We geven je als ouder daarom de mogelijkheid om het Sim Only abonnement helemaal naar wens in te richten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Een kinderabonnement inrichten bij Odido werkt simpel. Je sluit eerst een Sim Only abonnement af waarbij je de looptijd, het aantal GB’s internet en belminuten kiest. Je hebt ook de mogelijkheid om voor het razendsnelle 5G netwerk te kiezen. De looptijd staat na het afsluiten van het abonnement vast. De andere voorkeuren kan je elke maand aanpassen. Kost je niks. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Voordelen van een kinderabonnement.

Het afsluiten van een speciaal kinderabonnement brengt veel voordelen met zich mee. Je kan dus zelf je wensen aangeven. Zo sluit het abonnement perfect aan op je behoeftes én op die van je kind. Ben je benieuwd welke voordelen we je nog meer bieden? We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

Elke maand aan te passen.

Het abonnement van je kind is elke maand aan te passen. Wil je de internetbundel verhogen of juist verlagen of switchen naar Unlimited? Geef je aanpassingen door en we zetten je abonnement om. Hiervoor betaal je dus geen extra kosten.

Geen extra kosten voor datagebruik.

Met een Sim Only abonnement voor je kind hoef je niet bang te zijn voor extra kosten voor datagebruik. Als de databundel op is, blijft je kind online tegen een lagere snelheid.

Altijd bereikbaar.

Het grote voordeel in vergelijking met Prepaid is dat je kind áltijd bereikbaar is. Je hebt altijd genoeg tegoed.

Inzicht in verbruik

Met de Odido App krijg je een overzicht van het verbruik van je kind. Gebruik dit overzicht bijvoorbeeld om samen met je kind de datalimieten te bekijken. Ook pas je op basis van deze cijfers makkelijk je abonnement aan.

Kinderabonnement afsluiten: zo doe je dat.

Je hebt de knoop doorgehakt en wil graag een kinderabonnement afsluiten. Hoe doe je dat precies? Hieronder vind je alle stappen die je doorloopt bij het afsluiten van een Sim Only abonnement voor je kind.

Odido Klantvoordeel.

Geef aan of je zelf al klant bent van Odido of dat er op je adres een abonnement is. Dat extra Klantvoordeel laat je niet liggen, toch? Mooi meegenomen.

Looptijd.

Bepaal de looptijd van het Sim Only abonnement. Je hebt bij Odido de keuze tussen 1 of 2 jaar. Elke maand kan je het abonnement voor je kind aanpassen. De looptijd staat wel vast.

Belminuten.

Mag je kind onbeperkt bellen of kies je liever voor 120 minuten per maand?

Internetbundel

Ook hier heb je veel vrijheid. 2 GB internet per maand, 10 GB of Unlimited data. We hebben het allemaal. Ook dit kan je later nog aanpassen.

4G of 5G?

Bij sommige internetbundels zit automatisch 5G, maar bij de wat lagere datalimieten is dat niet zo. Je kan natuurlijk wel voor 5G kiezen.

Extra tip

Wil je het kinderabonnement koppelen aan een voordelige telefoon van een topmerk? Kijk dan eens bij de iPhone 12.

Veelgestelde vragen over het telefoonabonnement van je kind.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido