Samen ondernemen met onze partners.
zakenman en -vrouw in gesprek

We doen het samen.

We geloven in partnerships. Want samen kunnen we méér. Daarom werken we samen met verschillende ICT partners. Vakmensen, met elk hun eigen expertise en focus. Die snappen wat je werkelijke behoefte is en die je helpen om voorop te lopen.

Samen kunnen we méér.

En dat doen we al jaren. Samen creëren we een deskundig ecosysteem. Waarin we alles samenbrengen wat je nodig hebt. Op het gebied van hybride werken bijvoorbeeld. Daarin heeft de zorg hele andere wensen dan het bedrijfsleven. Dat weten we. Daarom leveren we maatwerk. En zoeken we samen met de juiste partner naar de connectiviteitsoplossing die het beste bij je bedrijf past.

Iot
Met of door onze partners.

We werken op verschillende manieren samen met ons uitgebreide partnernetwerk. Is je bedrijf klaar voor een digitale transformatie? Helpen we je mee. Bijvoorbeeld door een veilig en stabiel bedrijfsnetwerk op te zetten wat je zowel thuis als op kantoor kan benaderen. Of door het implementeren van een telefooncentrale in de Cloud. Dat doen we samen met onze partners. Maar Odido is en blijft je 1e aanspreekpunt. Heeft je bedrijf hele specifieke wensen? Dan implementeert 1 van onze specialistische partners de oplossing en leveren wij de connectiviteit. In dit geval is de partner je 1e aanspreekpunt. We zijn Odido Business. En we zijn er voor je. Samen met onze partners.

Veerle Erven Partnermanager
Word je onze nieuwe partner?

Digitaliseren doen we samen. Met ZZP’ers, MKB'ers en IT-managers.  Met ons partnernetwerk, en misschien ook wel met jou. Wil je samen met ons het verschil maken in de markt? En sluit je oplossing aan op de uitdagingen van onze digitale wereld? Neem dan contact op met onze Partner Success Manager Veerle Erven. We gaan graag met je in gesprek.

Met onze partners:

                   

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl