Samen innoveren.

Innoveren met Odido Business.

Ondernemen is dromen, durven, doen en blijven innoveren. Bijvoorbeeld met nieuwe technologie. We denken graag met je mee over wat er allemaal kan. Nu en in de toekomst. 

vrouw op bank
Laat je inspireren
in onze Innovatie Hub.

Geen ingewikkelde verhalen over enen en nullen, maar concrete voorbeelden die jou en je team laten zien wat er allemaal kan. Met altijd de uitdagingen van je bedrijf als uitgangspunt. De Odido Innovatie Hub is een inspirerende ruimte waar diensten en mensen samenkomen. Je ziet er onze oplossingen en probeert ze zelf. Je vindt onze hubs in stadion Galgenwaard van FC Utrecht en op het hoofdkantoor van Odido in Den Haag.  

man
Klaar voor de toekomst.
Met Odido Next.

Next is een strategisch programma waarin onze business consultants jullie behoefte aan digitalisering in kaart brengen. Samen met de verschillende stakeholders in je organisatie. Dat doen we in een aantal deepdive sessies. Zodat we snappen waar jullie heen willen en de juiste inventarisatie kunnen maken. Onze experts kennen de ontwikkelingen in de markt, de oplossingen van nu en van de toekomst én ze kennen ons partner ecosysteem. Ze maken complexe vraagstukken inzichtelijk in een adviesrapport met heldere doelen. Dat is de basis voor jouw digitaliseringsplan. 

Vrouw in de kas met haar tablet
Innoveren kan je leren.
Met ons Innovatie Lab.

Innovatie Lab is een kenniscentrum waar we samen werken aan innovatieve ideeën. En met samen bedoelen we ook echt samen: van kleine start-ups tot grote corporates en maatschappelijke organisaties. We helpen bedrijven met innoveren en digitaliseren. Allemaal vanuit verbinding. Met de mensen, en met technologie. Precies waar Odido goed in is. De bedrijven en organisaties waar we mee werken mogen ons netwerk gebruiken. En onze kennis. Want de experts van Odido helpen ook mee. Samen komen we verder.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl