OPPO 5G CPE Binnenrouter bij Odido Business

Wil jij rondom je huis of kantoor altijd gebruik kunnen maken van een snelle en stabiele internetverbinding? Met de OPPO 5G CPE T1 router weet je zeker dat dit het geval is. De router is verbonden met het 5G netwerk van Odido Business. Om dit te realiseren heb je een simkaart met data en een bundel nodig. Maar de 5G router van OPPO is ook backwards compatible en geschikt voor 4G LTE netwerken. Door heel Nederland, de EU en de VS kun je het netwerk gebruiken. Dus ook als je op vakantie bent of voor je werk veel moet reizen. Kortom: je geniet waar je ook bent, altijd van een goede verbinding voor jouw bedrijf.

Alle specificaties op een rij

OPPO 5G-router
OPPO 5G CPE T1a router
  • 3 ethernet poorten

  • 1 Gigabit LAN/WAN poort

  • 2 Gigabit LAN-poorten

  • O-Connect voor beheer op afstand

  • Bestel OPPO 5G CPE T1a

OPPO binnenrouter met zakelijk abonnement

Interesse in deze router? Bij Odido Business kun je de OPPO 5G CPE T1a kopen inclusief een zakelijk abonnement. Hierin heb je bovendien diverse mogelijkheden. Kies de bundel die het beste bij jou past, van 1 GB tot 16 GB. Maar als dat niet voldoende is, kun je ook kiezen voor Unlimited data zodat je geniet van onbeperkt internet.

Naast abonnementen voor routers bieden we bij Odido Business ook zakelijke abonnementen aan voor telefoons en tablets. Zo heb je al jouw zakelijke abonnementen op één plek en ben je altijd in de gelegenheid om deze maandelijks kosteloos aan te passen. Zo betaal je nooit te veel en geniet je als ondernemer op al jouw apparaten van ons supersnelle 5G-netwerk.

Veelgestelde vragen over de OPPO 5G CPE T1a Binnenrouter