Connectiviteit
voor de zorg.

Zorgtechnologie ontwikkelt zich in een razend tempo. Steeds vaker zien we dat zorgtoepassingen integreren met onze wereld: de wereld van connectiviteit en communicatieoplossingen in de cloud. Hoe kun je hier als zorgprofessional het maximale uithalen?

Innovatieve oplossingen voor de zorgsector.

Techniek is een drijvende kracht achter vernieuwing en efficiëntie. Ook binnen de zorg. Voor medewerkers die locatie-onafhankelijk kunnen samenwerken, voor efficiëntere bedrijfsprocessen, en voor missie-kritische communicatie en bereikbaarheid. Alles zodat cliënten en patiënten nog persoonlijker, sneller en adequater geholpen kunnen worden. Maar waar begin je?

Odido helpt de zorg verder samen met partners.

Als oplossingen voor connectiviteit en cloud communicatie verbindt Odido zorgprofessionals én patiënten met de mogelijkheden van nu. De zorg vraagt om specifieke oplossingen. Daarom hebben wij samen met een aantal ICT-partners een ecosysteem ontwikkeld met specialistische zorgtoepassingen.

Onze cases.

man met baard en vrouw met prothese

Cloud Telefonie

Een nieuw communicatiebeleid bij Cello: 'Mobiel tenzij.'

oude vrouw met koptelefoon

Vcare

Flexibele zorgcommunicatie.

Twee verpleegkundige bekijken hun agenda op de laptop

Flash Smart Com

Met 1 druk op de knop overal in verbinding.

Airthings Wave Plus 2
Grip op de luchtkwaliteit.

Om de kwaliteit van zorg te verbeteren en efficiënter te maken, zijn slimme producten onmisbaar. Samen met Airthings ontwikkelde Odido een range aan sensoren die de luchtkwaliteit in kaart brengen. Deze meten bijvoorbeeld het CO2-gehalte, de luchtvochtigheid, vluchtige stoffen en fijnstof. Door de snelle en draadloze connectiviteit weet je precies wanneer het tijd is om te ventileren (en wanneer niet) of om de temperatuur bij te stellen.

Alle connectiviteitsoplossingen van Odido Business.

De juiste partner voor connectiviteit helpt je met een snelle en efficiënte IT-oplossing. Zodat de zorg voor patiënten altijd prioriteit kan blijven. Met de innovatiediensten van Odido nemen we veel werk uit handen, denk aan:

Advies van onze experts.

Ton Geerts
Meer weten over deze oplossing?

Ton Geerts is Sr. Business Consultant en expert in Continuïteit. Neem vrijblijvend contact op met vragen over hoe het Bedrijfsnetwerk van de Toekomst voor jouw bedrijf en je mensen kan werken.

Bel 085 - 200 68 60 of stuur een mail.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl