iPhone 13 Pro Max kopen bij Odido Business.

De nieuwe iPhone 13 Pro Max, meer pro dan ooit, is een sterk staaltje design en is dé ideale werktelefoon. Deze bliksemsnelle telefoon heeft het allemaal; snelheid, stijl en toffe features. Geen wonder dat je hiermee gemakkelijk werk en privé op één toestel kunt samenvoegen! Bestel de iPhone 13 Pro Max nu inclusief een zakelijk abonnement. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over deze nieuwe telefoon. Wil je de andere zakelijke iPhones uit deze serie ook bekijken? Check dan de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 mini.

Specificaties iPhone 13 Pro Max.

Ben je op zoek naar een werktelefoon waar je écht op kunt vertrouwen en voorzien is van de nieuwste en beste functies? Zoek dan niet verder! Met de iPhone 13 Pro Max kun jij elke dag opnieuw optimaal presteren. Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties voor je op een rijtje gezet.

iPhone 13 Pro Max met zakelijk abonnement.

Bij Odido Business kun je jouw zakelijke abonnement helemaal afstemmen op jouw wensen op de werkvloer. Of je nu graag onbeperkt wilt kunnen internetten en bellen met een Unlimited abonnement of juist maar een kleine bundel nodig hebt, bij Odido kan het allemaal! Kies jouw ideale abonnement dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren.

De iPhone 13 Pro Max is natuurlijk hartstikke geschikt voor 5G zodat jij zoveel als je wilt gebruik kunt maken van het bliksemsnelle 5G netwerk van Odido! Handig om te weten: het is mogelijk om jouw zakelijk abonnement iedere maand kosteloos aan te passen. Zo betaal je dus nooit teveel!

Veelgestelde vragen over de zakelijk iPhone 13 Pro Max.