Samsung A34 zakelijk kopen bij Odido Business

De nieuwe zakelijke Samsung A34 is een geweldig toestel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zo kun je voor een klein prijsje groots genieten van het topmerk Samsung. Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke telefoon? Ga dan voor de budgetvriendelijke Samsung A34. Wil je toch net wat meer uit je zakelijke telefoon halen? Bekijk dan eens de nieuwe Samsung A54.

Voor al je zakelijke toepassingen is de A34 geschikt. Of je nou wil videobellen met een belangrijke klant, foto’s wil maken van een congres of de vrijdagmiddagborrel wil vastleggen, met de nieuwe Samsung Galaxy A34 kun je het allemaal! Met de maar liefst 4 camera’s van deze zakelijke krachtpatser kun je met gemak alles vastleggen. Van foto’s van nieuwe producten tot video’s van congressen. De hoofdcamera beschikt over maar liefst 48 MP. Daarnaast heb je nog een 8 MP en een 5 MP camera. Tot slot wordt ook selfies schieten een eenvoudige klus met de 13 MP selfiecamera.

Deze nieuwe zakelijke telefoon is niet alleen budgetvriendelijk, maar heeft ook een batterijcapaciteit van maar liefst 5000 mAh. Zo kun je optimaal profiteren en zorgeloos gebruik maken van het 6,6-inch display. Bovendien zorgt de 120 Hz verversingssnelheid ervoor dat je naadloos meerdere zakelijke apps tegelijkertijd kunt bedienen. Ook heeft de smartphone een RAM geheugen van 6 of 8 GB en een opslagcapaciteit van 128 of 256 GB. De telefoon is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en oranje.

Op zoek naar de maximale mogelijkheden van Samsung? Bekijk ook eens de nieuwste Samsung S24 Ultra.

dvi-front-back_Samsung_A34_Lime_305x450
Samsung A34 specificaties
  • 6,6-inch display

  • 120 Hz verversingssnelheid

  • Vier camera's: 48 MP, 8 MP, 5 MP, 13 MP

  • 5000 mAh batterij

  • 6 of 8 GB RAM

  • 128 of 256 GB opslag

  • Kleuren: zilver, groen, paars, zwart

Bestel de Samsung A34 met voordelig zakelijk abonnement

Wil je een budgetvriendelijk toestel waarbij kwaliteit en prijs samenkomen? Ga dan voor de zakelijke Samsung A34 inclusief voordelig zakelijk abonnement! Maak direct gebruik van het beste netwerk van Nederland en pas maandelijks kosteloos je databundel aan. Zo betaal je nooit teveel en kun je flexibel blijven met je onderneming. Geen zakelijke klant? Natuurlijk kun je ook particulier voor de Samsung A34 kiezen.