Microsoft
Teams Telefonie.

Chatten, online vergaderen, samenwerken en makkelijk bellen met klanten en collega’s in 1 omgeving. 

De toekomst van flexibel en hybride werken. Hogere productiviteit en lagere kosten met Teams Telefonie.

Flexibel en hybride werken, we doen het veel. Hierdoor communiceren we op andere plekken, tijden en op een ander tempo. We zitten bijvoorbeeld vaker in meetings, sturen meer e-mails en bellen veel. Dat betekent continu schakelen. Tussen onderwerpen, apps en apparaten. Medewerkers worden overladen met informatie en zijn vaak meer bezig met communiceren dan met creëren. Zo kan de productiviteit onder druk komen te staan.

Hiervoor is Teams Telefonie. Vanaf nu is bellen onderdeel van dezelfde omgeving waarin je chat, vergadert en samenwerkt. Zo kunnen je medewerkers fijner en overzichtelijker werken. En je kan het makkelijk zelf beheren. We vertellen er graag meer over.

man achter laptop
Efficiënt samenwerken
met Teams Telefonie.

Het verschil tussen bellen met een vast nummer, mobiel nummer en een Teams call bestaat niet meer. Met Teams Telefonie voeg je een telefoongesprek toe aan een Teams meeting, zonder onderbreking. Je medewerkers hebben 1 nummer waarop ze overal bereikbaar zijn. Op elk apparaat en elke app. Met 1 beschikbaarheidsstatus en 1 gespreksgeschiedenis. Wel zo handig.

Nog handiger: je kan bij elk gesprek de hulp van AI inschakelen. Bijvoorbeeld om je gesprek samen te vatten en actiepunten op te stellen. Zorgt voor nog meer productiviteit.

vrouw op bank
Minder kosten.

Door over te stappen op het telefoonsysteem van Teams bespaar je kosten op:  

  • Legacy telefooncentrales (PBX). Vanaf nu heb je 1 slimme telefoniecentrale van Microsoft: Teams Phone. 

  • Hardware en apparaten. Je hoeft er minder aan te schaffen en te beheren. 

  • Beheer. Want dit is veel makkelijker. Komt doordat je 1 Teams omgeving en minder specialistische kennis nodig hebt.   

Zo werkt Teams Telefonie.

We koppelen het Odido netwerk aan je Teams omgeving. De koppeling bestaat uit de telefooncentrale van Microsoft en onze telefoonnummers en belbundels voor vast en mobiel.

Teams Phone

Teams Phone is de slimme telefoniecentrale van Microsoft. Die is helemaal geïntegreerd in je Microsoft 365 omgeving en werkt in de cloud. Teams Telefoon neem je af als licentie per gebruiker.

Connectiviteit kiezen

Om te verbinden met het telefoonnetwerk (PSTN), kies je voor Direct Routing, Operator Connect of Teams Phone Mobile. De laatste 2 zijn het meest gebruiksvriendelijk en worden door Microsoft ondersteund.

Telefoonnummers en belbundels

Je koppelt makkelijk een zakelijk mobiel abonnement aan een Teams gebruiker. Voor vaste nummers kan je nummerblokken en belbundels kiezen die bij je passen.

Meer weten over Teams Telefonie?

Op onze Business Blog vind je veel handige informatie over Teams Telefonie voor bedrijven. Zo helpen we je om nog meer uit deze slimme tool te halen.

Business Blog

5 Microsoft Teams tips om productiever samen te werken.

Ben je benieuwd hoe je met Microsoft Teams productiever kan samenwerken met je team? Met deze 5 tips haal je nog meer uit je online vergadering.

E-book

Microsoft Teams voor admins.

Microsoft Teams heeft een nieuwe admin-omgeving met zich meegebracht. Deze ken je vast al goed. Maar wellicht staan er in dit e-book nog functies die je helpen in het beheer.

Business Blog

Odido en Microsoft bundelen krachten met Teams Telefonie.

Wat maakt Microsoft Teams Telefonie zo innovatief? Verschillende experts van Odido en Microsoft vertellen het je.

teams phone mobile
Teams Phone Mobile
Integreer mobiele telefonie in Teams.

In Teams bellen met mobiele nummers. Kan gewoon met Teams Phone Mobile, de officiële Microsoft oplossing om mobiele nummers in Teams Phone te integreren. Het fijne is: alle functionaliteiten zijn ingebouwd in Teams. Er zijn geen extra apps of plug-ins nodig. Ook heb je een beschikbaarheidsstatus, gedeelde gespreksgeschiedenis en kan je soepel schakelen tussen mobiele gesprekken en Teams meetings.

Operator Connect
Operator Connect
Koppel vaste telefonie nu nog makkelijker aan Teams.

Operator Connect is een nieuwe oplossing waarmee je vaste telefonie integreert met Microsoft Teams. Maar dan écht efficiënt, met alleen de functies die je nodig hebt. Beheren is makkelijk. En de implementatie is zo gedaan.   

We koppelen het Odido netwerk aan je Teams omgeving, waardoor je altijd belt met de beste kwaliteit. Via een betrouwbare en stabiele verbinding. Communicatie met klanten wordt beter, samenwerken met collega’s flexibeler.  

logo copilot
Werk nog slimmer met AI en Copilot.

Teams Phone werkt goed samen met Copilot van Microsoft. Hiermee kan je al je gesprekken laten samenvatten, actiepunten laten opstellen en meer. Zelfs gesprekken die via je mobiele nummer verlopen. Dit wil je.

Advies van onze experts.

Kelvin Anselmo
Meer weten over deze oplossing?

Kelvin Anselmo is senior business consultant en expert in slimmer werken. Hij weet alles over Teams Telefonie. Bijvoorbeeld hoe je medewerkers hiermee efficiënter kunnen samenwerken. Maar ook wat je allemaal kan met de Teams Telefonie App.

Vragen? Stel ze aan Kelvin. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Veelgestelde vragen over Teams Telefonie.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl