Microsoft
Teams Telefonie.

Beheer in- en externe telefoongesprekken door vaste en mobiele telefonie te integreren in Microsoft Teams.

Je flexibele telefooncentrale in Teams. Bellen of gebeld worden door klanten of leveranciers via Microsoft Teams.

De wereld digitaliseert. Communiceren met klanten en leveranciers heeft daardoor een hele andere dimensie gekregen. Toch ontbrak er voor veel bedrijven nog 1 essentiële functionaliteit in Microsoft Teams: externe telefoongesprekken.

Integratie van mobiel en vast in Teams.

Zodat medewerkers de vrijheid hebben om overal telefonisch bereikbaar te zijn op het apparaat van hun keuze op het moment dat het hen uitkomt. Teams Telefonie van Odido zorgt hiervoor, met een integratie van mobiel en vast. Leuk om te weten: Odido is de enige in de markt met een vast-mobiel integratie vanuit Teams, in 1 geïntegreerde Office365 omgeving. We vertellen je er graag meer over.

man achter laptop
Efficiënt samenwerken
met Teams Telefonie.

In een wereld waar niet iedereen altijd op kantoor werkt, is het belangrijk dat je medewerkers efficiënt blijven samenwerken. Met Teams Telefonie voeg je volledige connectiviteit toe aan Microsoft Teams. Je krijgt hiermee het beste op het gebied van communicatie en een consistente ervaring op verschillende apparaten.

vrouw op bank
De voordelen.
  • Eén vertrouwde oplossing voor communiceren en samenwerken door het toevoegen van vaste en mobiele telefonie in Microsoft Teams.

  • Beheer je bereikbaarheid makkelijk via de app zodat je bijvoorbeeld niet meer gebeld wordt als je in een Teams meeting zit.

  • Dankzij de fallback optie op ons Odido platform, merk je er niks van als de wifi een keertje wegvalt. Je blijft goed bereikbaar.

  • Met onze snelle en vakkundige implementatie nemen we je veel uit handen. Zoals dagelijks beheer, monitoring en support.

Hoe werkt Teams Telefonie?

We koppelen het Odido telefonienetwerk en Microsoft Teams. Dat doen we via het het Microsoft Phone System. De koppeling bestaat uit een telefooncentrale, de integratie van vaste en mobiele telefonie en directe routering.

Telefoniecentrale

We koppelen het Odido netwerk aan het Microsoft Phone System. Met een direct routing tussen ons netwerk en Microsoft Teams, integreren we zo alle functies van de PBX (telefooncentrale) in je Microsoft 365 omgeving.

Vast & Mobiel Integratie

Om vaste en mobiele telefonie moeiteloos te integreren, gebruiken we ons vertrouwde platform van Odido.

Direct routing-verbinding

Een Microsoft-gecertificeerde SIP-trunk die gebruikt wordt om het telefoonverkeer van en naar het Microsoft Phone System te laten lopen.

Meer weten over Teams Telefonie?

Naadje van de kous weten? Op ons zakelijke blog vind je veel nuttige informatie over Teams Telefonie voor bedrijven.

Business Blog

5 Microsoft Teams tips om productiever samen te werken.

Wil jij met Microsoft Teams productiever met je team kunnen samenwerken? Deze 5 hacks gaan je daar zeker bij helpen.

Business Blog

VoIP telefooncentrale: 5 voordelen van een telefooncentrale in de cloud.

Je fysieke telefooncentrale naar een VoIP telefooncentrale migreren levert je vele voordelen op. We lichten er 5 voor je uit. 

Business Blog

Odido en Microsoft bundelen krachten met Teams Telefonie.

Wat maakt Microsoft Teams Telefonie zo innovatief? Drie experts leggen het je haarfijn uit.

mobiele telefoon
Teams Telefonie App

Met de handige Teams Telefonie App regel je makkelijk de belangrijkste instellingen voor zowel vaste als mobiele telefonie. Zo zorg je dat je nooit meer gestoord wordt als je bijvoorbeeld in een Teams meeting zit. Ook handig: als je uitbelt of gebeld wordt met je native dialer verandert je status in Microsoft Teams mee. Dit zorgt voor de juiste routering van je inkomende gesprekken. Bekijk wat er nog meer allemaal kan met de Teams Telefonie App.

vast op mobiel
Operator Connect
Koppel vaste telefonie nu nog makkelijker aan Teams.

Operator Connect is een nieuwe oplossing waarmee je vaste telefonie integreert met Microsoft Teams. Maar dan écht efficiënt, met alleen de functies die je nodig hebt. Beheren is makkelijk. En de implementatie is zo gedaan.   

We koppelen het Odido netwerk aan je Teams omgeving, waardoor je altijd belt met de beste kwaliteit. Via een betrouwbare en stabiele verbinding. Communicatie met klanten wordt beter, samenwerken met collega’s flexibeler.  

Met Operator Connect heb je alle voordelen van een geïntegreerde telefooncentrale, maar dan zonder hoge aanschafkosten en onderhoud.  

Advies van onze experts.

Kelvin Anselmo
Meer weten over deze oplossing?

Kelvin Anselmo is senior business consultant en expert in slimmer werken. Hij weet alles over Teams Telefonie. Bijvoorbeeld hoe je medewerkers hiermee efficiënter kunnen samenwerken. Maar ook wat je allemaal kan met de Teams Telefonie App.

Vragen? Stel ze aan Kelvin. Gewoon even bellen: 085-2006860. Mailen kan ook.

Veelgestelde vragen over Teams Telefonie.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat één van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar business.advies@odido.nl