Microsoft
Operator Connect.

Alle voordelen van een geïntegreerde telefooncentrale in Microsoft Teams, zonder hoge aanschafkosten en onderhoud.

Integreer eenvoudig je vaste telefonie in Microsoft Teams. En bel met de beste kwaliteit via het betrouwbare Odido netwerk.

Microsoft Teams is niet meer weg te denken uit ons werkende leven. Deze slimme tool maakt hybride werken namelijk makkelijker. Met Operator Connect integreer je nu ook je vaste telefonie in Teams. Maar dan écht efficiënt, met alleen de functies die je nodig hebt.

Integreer je vaste telefonie in Teams.

Medewerkers kunnen bellen en gebeld worden in de Microsoft Teams omgeving. Via een vast eigen- of een vast groepstelefoonnummer. We koppelen het Odido netwerk aan je Teams omgeving, waardoor je altijd belt via een zeer betrouwbare verbinding. En met de beste kwaliteit. Ervaar alle voordelen van een geïntegreerde telefooncentrale, maar dan zonder hoge aanschafkosten en onderhoud. Ook fijn: als je overstapt naar Odido Business neem je je zakelijke telefoonnummers gewoon mee. Dit regelen we voor je.

Benieuwd hoe we dat doen? We vertellen je alles over nummerbehoud bij een zakelijk abonnement.

Mid hero-2023_06_B2B_13_G1G3
Verhoogde productiviteit en efficiëntie
met Operator Connect.

De integratie van vaste telefonie in Teams maakt communicatie met klanten en relaties beter, en samenwerken met collega’s nog makkelijker. Want medewerkers zijn nu altijd en overal telefonisch bereikbaar. Op het apparaat van hun keuze, op het moment dat het hen uitkomt. Maar kunnen het ook aangeven wanneer ze niet gestoord willen worden. Als ze in een meeting zitten bijvoorbeeld. Dit zorgt voor meer efficiëntie en een hogere productiviteit. Microsoft Operator Connect is snel te activeren in Teams en makkelijk in beheer. Een externe beheerder is niet nodig.

Operator Connect
De voordelen.
  • 1 vertrouwde oplossing voor communiceren en samenwerken door de integratie van vaste telefonie in Microsoft Teams.

  • Snel te activeren in Teams en makkelijk in beheer. Je vaste nummers koppel je eenvoudig zelf aan gebruikers in het Teams Admin Center.

  • Zeer hoge gesprekskwaliteit via het stabiele en betrouwbare Odido netwerk.

  • Operator Connect draait volledig in de cloud. Dat betekent geen investeringskosten en geen onderhoudskosten.

Hoe werkt Operator Connect?

We koppelen het Odido netwerk en Microsoft Teams. Dat doen we via het Microsoft Phone System. De koppeling bestaat uit een Session Border Controller (SBC), de integratie van vaste telefonie en directe routering.

Betalen kan op 2 manieren. Met de bundel Pay As You Go betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, de belkosten per seconde. Of kies voor onze Unlimited bundel. Daarmee betaal je een vast bedrag per gebruiker, per maand om de belkosten af te kopen. Je betaalt altijd hetzelfde bedrag en krijgt nooit te maken met onverwachte kosten.

Telefoniecentrale

Een SBC in onze telefoniecentrale bewaakt de veilige toegang tot ons telefonienetwerk, dit zorgt ervoor dat telefoongesprekken naar de juiste plek worden gestuurd en dat gebruikers elkaar goed kunnen verstaan. 

Een veilige verbinding

Een Microsoft Azure Peering Service verbinding zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen het Odido netwerk en Microsoft. 

Integratie vaste telefonie 

Om vaste telefonie moeiteloos te integreren in Teams, gebruiken we ons vertrouwde platform van Odido. 

Benieuwd naar Operator Connect?

Wil je meer weten over Microsoft Operator Connect of het meteen aanvragen? Vul ons contactformulier in. Dan bellen we je zo snel mogelijk en vertellen we je er alles over.

Bedankt voor de interesse.

We hebben je aanvraag goed ontvangen en nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Veelgestelde vragen over Operator Connect.

Vragen?

Laat je gegevens achter zodat 1 van onze experts je kan helpen.

Neem contact op

Live demo?

Vraag dan een sessie aan in de Odido Innovatie Hub.

Inspiratiesessie

Direct contact.

Bel naar 085-2006860 of stuur een mail naar:

business.advies@odido.nl