Ons netwerk in het buitenland.

Vaak in het buitenland voor je werk? Dan wil je bellen en internetten zoals je gewend bent. En vanuit Nederland bellen naar je collega’s in het buitenland. Snappen we. Daarom is er Internet Op Reis van Odido.

tablet

Dataroaming

In het buitenland maak je gebruik van een buitenlands netwerk. Om buiten Nederland te kunnen internetten moet je de optie dataroaming aanzetten in de instellingen van je telefoon. Lees meer over internet en bellen in het buitenland.

Roamen binnen de EU.

In de EU kan je gewoon bellen zoals in Nederland. Kost niks extra’s. Bij je abonnement heb je een vast aantal GB per maand om te gebruiken in de EU. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van alle landen die bij de EU horen. Zijn je GB's op? Koop dan een GB-aanvuller in Mijn Odido.

Roamen buiten de EU.

Buiten de EU kan je je internetbundel niet gebruiken. Je betaalt dan per MB. Hoeveel precies hangt af van de zone, die vind je onderaan deze pagina. Makkelijker is om buiten de EU Internet Op Reis te kopen. Dit is een tijdelijke databundel in verschillende maten, van 100 MB tot 2 GB. Jij kiest. Zo ben je waarschijnlijk voordeliger uit, en weet je precies waar je aan toe bent.

Hello Business abonnement.

Met onze Hello Business abonnementen bel je onbeperkt in Nederland, de EU en de VS.

Vanuit Nederland naar de EU bellen.

Bel je veel vanuit Nederland naar het buitenland? Neem een Hello Business Unlimited Premium abonnement. Bel je onbeperkt mee naar de EU en naar Zwitserland, Turkije en de VS. Handig.

Bekijk prijzen

Vanuit EU-landen naar Nederland bellen.

Ben je in een land binnen de EU? Dan bel je met al onze zakelijke abonnementen onbeperkt naar Nederlandse nummers. 

Bekijk abonnementen

Internetten buiten de EU met Internet Op Reis.

  1. Zet dataroaming aan.

    In het buitenland gebruik je Internet Op Reis. Krijg je vanzelf een sms’je over zodra je de grens over gaat. Zet eerst je dataroaming aan bij instellingen om Internet Op Reis te gebruiken. Het kan zijn dat dit standaard uitstaat.

  2. Koop Internet Op Reis.

    Je bestelt Internet Op Reis met de link in de sms. Of in Mijn Odido. We sturen je ook een sms als je 80% en 100% van je data verbruikt hebt. De kosten staan op je factuur.

  3. Internet erop los.

    Vanaf nu ben je online met Internet Op Reis. Check je verbruik in Mijn Odido. Wanneer de pas verbruikt is, stopt je internet automatisch. Activeer een nieuwe pas als je weer op internet wil.

Veelgestelde vragen over bellen en internetten in het buitenland.

 

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Dat krijg je in onze Shops. Kan je ook meteen je nieuwe telefoon ophalen.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app