Alcatel Mifi Router MW70VK bij Odido Business

Ben jij de slechte wifi-verbinding helemaal zat? Met de Alcatel Mifi router heb je de mogelijkheid om op iedere locatie een draadloos netwerk op te zetten. Of dit nu bij jou thuis is om ook jouw thuiskantoor van een goede verbinding te voorzien of juist op kantoor zodat iedereen geniet van de snelle verbinding. De router maakt verbinding met het 4G netwerk van Odido Business, hiervoor heb je een simkaart met data nodig en een bundel. Je kunt het netwerk in Nederland, de hele EU en de VS gebruiken, dus ook als je op vakantie bent of vaak moet reizen voor je werk. Nooit meer een slechte verbinding! De Alcatel Mifi router is geschikt om maar liefst 15 apparaten tegelijk gebruik te laten maken van de 4G verbinding.

dvi-front_Alcatel_Mifi_Router_MW70VK
Specificaties Alcatel Mifi Router MW70VK

Op het scherm van de router is alle belangrijke informatie zichtbaar zoals de accuduur en de verbindingsstatus. Bovendien is de Alcatel Mifi router lekker compact met een afmeting van 85 x 55 x 118 mm. Download met een snelheid van 300 Mb/s en een LTE CAt 6 verbinding. De router heeft een batterijcapaciteit van 2150 mAh. Kortom: met de Alcatel Mifi Router MW70VK creëer je waar je ook bent, een razendsnelle wifi spot zodat je ten alle tijden kunt videobellen, mailen of documenten kunt delen.

Alcatel Mifi Router met zakelijk abonnement

Bij Odido Business is het mogelijk om de Alcatel Mifi Router te kopen met een zakelijk abonnement. Daarin bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor diverse bundels variërend van 1 GB tot 16 GB. Is dit voor jou niet voldoende? Laat je door niets tegenhouden met onbeperkt internet van de Unlimited abonnementen van Odido, de beste keuze voor een ondernemer.

Naast abonnementen voor routers bieden we bij Odido Business ook zakelijke abonnementen aan voor telefoons en zakelijke tablets. Hierbij maak je gebruik van het supersnelle 5G-netwerk en kun je jouw zakelijke abonnement maandelijks kosteloos aanpassen. Zo betaal je nooit te veel.

Veelgestelde vragen over de zakelijke Alcatel MW70VK Mifi Router