vrouw in kas met telefoon
Hallo. Wij zijn Odido Business.

Jouw partner voor glasvezel, mobiel en zakelijke oplossingen.

Nieuw… En ook weer niet. Want met meer dan 6 miljoen klanten zijn we behoorlijk ervaren. Toch beginnen we opnieuw. En wie nieuw is, vraagt zich dingen af. Zoals waarom digitale technologie niet over mensen zou kunnen gaan. We laten je zien dat telecom anders kan. Menselijker.

We laten je zien dat telecom anders kan.

We kijken met je mee naar hoe jouw bedrijf kan digitaliseren. En ook buiten kantoortijden staan we voor je klaar. Wij zorgen voor supersnel, stabiel glasvezel, zodat jij ongestoord kunt werken. Al onze abonnementen zijn Unlimited en er is er altijd 1 die bij je past.

We maken het makkelijker én zorgen dat het leuk blijft. Niks bijzonders. Vooral bijzonder dat het nog niet zo was.

Het kan ook zo.

De antwoorden van Odido Business. Want wie vragen stelt, moet ook met antwoorden komen.

Een mobiel netwerk waar je altijd op kan rekenen.

We hebben de grootste 5G-dekking van Nederland. 99% van de inwoners van Nederland woont of werkt in ons dekkingsgebied. Om te zorgen dat iedereen altijd en overal goed bereikbaar is én blijft, werken we constant aan ons netwerk. We plaatsen nieuwe zendmasten op plekken waar minder dekking is. En zorgen voor dekking in moeilijk bereikbare gebieden, zoals op zee. En dat allemaal op groene stroom. Mooi toch? 

Onbeperkt data en bellen voor iedereen.

Bij Odido vinden we dat je altijd in verbinding moet kunnen zijn met de rest van de wereld. Daarom is onbeperkt data en bellen bij ons de nieuwe standaard. We hebben niet 1, maar 4 verschillende mobiele Unlimited abonnementen. En met Samen Unlimited voeg je zoveel collega’s als je wil toe aan je mobiele abonnement. Voor maar € 20 per abonnement, per maand. Echt handig. 

Snel glasvezelinternet overal in Nederland.

Snel internet is onmisbaar voor je bedrijf. Daarom zorgen we voor een razendsnelle glasvezelverbinding waar je ook werkt. In de stad werkt of ver daarbuiten. Dat is fijn. Kan je altijd en overal videobellen zonder haperen, eindeloos webinars streamen en snel en veilig grote bestanden met elkaar delen. En dat verrassend betaalbaar.

Persoonlijke aandacht en service die bij je past.

Je vraag of probleem verdient altijd onze aandacht. Daarom zijn we er voor je. Met persoonlijke aandacht en service die bij je past. Of je nu ZZP’er bent, een MKB-bedrijf hebt of IT-manager bent voor een grote corporate. Regel je zaken zelf in onze app, kom langs in 1 van onze 119 Shops of bel ons. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend. Want je bedrijf gaat altijd door.

We houden van mensen.

We zijn dol op technologie en de ongekende mogelijkheden ervan, maar we houden nog meer van mensen. Als technologie niet bijdraagt aan het werkplezier van mensen, of aan slimmer en efficiënter werken, betekent dat werk voor ons. Het digitale leven kan soms best stressvol zijn. Daarom stimuleren we heel Nederland om meer te bewegen en echt contact te maken met elkaar. En zijn we trotse partner van TeamNL en 28 sportbonden.

Duurzamer, inclusiever, menselijker.

Digitale technologie is soms lastig te snappen. Dat kan een drempel zijn om mee te kunnen doen. Odido helpt om digitale ontwikkelingen begrijpelijk en toegankelijk te maken. We maken ons hard voor innovaties die de wereld beter maken. Zo brengen we start-ups en corporates bij elkaar in ons Innovatie Lab. En denken we samen na over hoe technologie kan bijdragen aan een duurzame, inclusieve leefomgeving waar iedereen mee kan doen. 

Welk zakelijk abonnement heb je nodig?

simkaart
Een zakelijk mobiel abonnement.

Met een zakelijk mobiel abonnement van Odido ben je altijd en overal goed bereikbaar. Op een manier die bij je past. Bel onbeperkt met klanten en collega’s, kies je zelf hoeveel data je nodig hebt en sluit met Samen Unlimited zoveel dezelfde abonnementen af als je wil. Handig, hebben al je medewerkers hetzelfde abonnement als jij, maar dan extra voordelig. Ook fijn: een zakelijk mobiel abonnement is flexibel. Heb je een maand wat meer of minder data nodig? Geen punt. Pas je gewoon aan in Mijn Odido.

zelfstandig ondernemer in atelier
Zakelijk Internet

Razendsnel stabiel Zakelijk Internet van Odido is videobellen zonder haperen. Snel en veilig grote bestanden delen en makkelijk samenwerken in de cloud. Komt met gratis Internet Back-up. Daarmee ben je altijd online, ook als de verbinding wegvalt. En met een Vast IP-adres. Daarmee heb je altijd veilige toegang tot je bedrijfsnetwerk. Precies wat je wil. Ook fijn: combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand korting op Zakelijk Internet. En op je zakelijke of privé mobiele abonnement. Noemen we Klantvoordeel.

*Dit aanbod is op basis van een 1-jarig Zakelijk Internet abonnement. Snelheid afhankelijk van beschikbaarheid.

twee mannen in gesprek
Onze oplossingen

Onze wereld wordt steeds digitaler. Net als ons werk. We integreren steeds meer digitale technologieën in onze bedrijfsvoering en hybride werken blijft. Zorg ervoor dat je bedrijf klaar is voor de toekomst. Daar helpen we je graag bij. Alleen, of samen met 1 van onze partners. Onze experts denken met je mee. Of je nu 100 medewerkers hebt of maar 1, bij Odido hebben we altijd de oplossing die bij aansluit op je behoefte. Zo helpen we je vooruit. En is je bedrijf klaar voor de toekomst.

Meer weten

Vragen?

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Gewoon even bellen.

Neem contact op

Persoonlijk advies.

Voor persoonlijk advies en het direct ophalen van je nieuwe toestel.

Shops

Download de Odido App.

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnementinstellingen.

Download de app