Opzeggen bij overlijden.

Allereerst gecondoleerd met het verlies van je dierbare. Dit is een zware, verdrietige periode waarin je waarschijnlijk veel moet regelen. We helpen je graag met het afhandelen van het Odido abonnement zodat je daar niet meer naar om hoeft te kijken. Je kan kiezen uit 3 opties voor het abonnement van de overledene.

Wat zijn je opties?

Optie 1

Het abonnement kosteloos laten stopzetten. Hierbij wordt het abonnement beëindigd en wordt het telefoonnummer onbruikbaar. We vragen niet om een extra betaling.

Optie 2

Het abonnement kosteloos op naam van iemand anders laten zetten. Hierbij wordt het abonnement op naam van jezelf (of iemand anders) gezet. Zo kun je verder gebruik maken van het abonnement en het telefoonnummer. Dit noemen we contractovername.

Optie 3

Het abonnement kosteloos omzetten naar Prepaid. Hierbij wordt het abonnement beëindigd maar kan het telefoonnummer in gebruik blijven. Je betaalt geen abonnementskosten.

Overlijden doorgeven.

Closure logo
Odido werkt samen met Closure.

Als er iemand is overleden, heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom werken we samen met Closure. Heb je de informatie doorgegeven voor het Odido abonnement, dan kan je met Closure meteen andere abonnementen en lidmaatschappen opzeggen. Heel makkelijk. En met de knop hieronder is het zo goed als gratis.

Goed om te weten.

Telefoon

Als de overledene een contract met telefoon had, komen de verplichtingen uit dit contract sowieso te vervallen. De telefoon hoeft ook niet teruggestuurd te worden.

Let op: als de overledene ook een toestelverzekering had, kunnen wij deze helaas niet opzeggen. Vergeet deze dus niet op te zeggen bij de betreffende verzekeringsmaatschappij.

Prepaid

Gaat het om een Prepaid-aansluiting, dan hoef je het overlijden niet te melden. Je mag zelf bepalen wat je met de telefoon en simkaart doet.

We zijn er voor je.

Vragen? Vragen! Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.

Chat met Izzi.

Onze chatbot Izzi staat 24/7 voor je klaar.

De chatbot van Odido

Check onze app.

Bekijk je factuur, verhoog je internetsnelheid en regel wat je wil.

De app van Odido

Bel met Odido Service.

Bellen kan natuurlijk ook. Ma t/m vrij 8-20 uur. Za 9-17.30 uur. Zo 12-17.30 uur.

Ben je ondernemer? Stel je vraag aan Odido Business.