Mogelijkheden

Waar vind ik mijn TV-inloggegevens, zoals mijn TV-pincode en TV-klantnummer?

Je TV-pincode en TV-klantnummer vind je makkelijk terug door in te loggen op Mijn Odido. Daarnaast vind je de TV-inloggegevens ook terug in de brieven die je eerder van ons hebt ontvangen. De TV-pincode vind je terug in de bevestigingsbrief en het TV-klantnummer in de brief bij het Installatiepakket.

Voor meer uitleg kan je de video bekijken of instructies lezen op deze pagina over TV-inloggegevens.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.

We zijn er voor je.

Vragen? Vragen! Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.