Internet aansluiten: zelf of door de monteur.

Glasvezel

Heb je voor de 1e keer Glasvezel? Dan sturen we een monteur bij je langs die alles meteen aansluit. Handig. In de video hiernaast zie je vast wat hij doet.

Wanneer je al glasvezel had, kan je meestal zelf het modem installeren. Lees je in de mail van je bestelling.

Standaardinternet

Standaardinternet installeer je altijd zelf. Zo gedaan met dit stappenplan. Lukt het niet? We kijken graag met je mee. Soms sturen we dan ook een monteur langs. Wel zo fijn.

Wat voor aansluiting heb je?

Check Mijn Odido als je niet weet welke aansluiting je hebt.

Glasvezelaansluiting

Heb je een Odido abonnement met glasvezel besteld? Soms kan je het modem zelf aansluiten en soms komt er een monteur langs. Of er een monteur nodig is, lees je in de bevestigingsmail van je bestelling.

Nog nooit glasvezel gehad? Dan komt de monteur altijd langs om de installatie uit te voeren. De monteur hangt het modem op en zorgt voor een beveiligde draadloze verbinding.

Een abonnement met standaardinternet.

Als je een Odido abonnement met standaardinternet hebt besteld, kan je de installatie gewoon zelf doen. Kwestie van dit stappenplan volgen.

zakenvrouw en -man
Odido Installatiegarantie

Standaardinternet installeren kan je zelf met het installatiepakket. Lukt het niet? Dan is er de gratis Odido Installatiegarantie.

Ook bij sommige glasvezelabonnementen kan je het modem zelf aansluiten. Dit lees je in de bevestigingsmail van je bestelling.

We helpen je stap voor stap. Kom je er nog steeds niet uit? Dan sturen we een monteur die het voor je regelt. Wel zo fijn.

We zijn er voor je.

Vragen? Vragen! Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.

Chat met Izzi.

Je wil het meteen regelen. Snappen we. Onze chatbot Izzi staat 24/7 voor je klaar.

De chatbot van Odido

Check onze app.

Bekijk je factuur, verhoog je internetsnelheid en regel wat je wil.

De app van Odido

Bel met Odido Service.

Bellen kan natuurlijk ook. Werkdagen 8-20 uur. Weekend 9-17.30 uur.

Ben je ondernemer? Stel je vraag aan Odido Business.