De nieuwe Samsung Galaxy
Schrijf je in en krijg een exclusief aanbod

Op woensdag 1 februari 19:00 vind het Galaxy Unpacked event plaats. Wordt op deze dag de nieuwe Samsung Galaxy S series aangekondigd? Schrijf je in en ontvang binnen twee weken als bedankje een cadeau in je mailbox. Speciaal voor jou.

Let op, inschrijven kan alleen van 18 januari tot en met 31 januari 2023 

Schrjf je in en krijgt een extra cadeau

Let op, inschrijven kan alleen van 18 januari tot en met 31 januari 2023 

Als eerste op de hoogte worden gebracht over de nieuwe Galaxy S Series 2023? Schrijf je dan in!

 
 
Dan sturen we je een sms zodra bekend is wanneer de nieuwe Samsung te bestellen is.

Nieuwste Samsung Galaxy S Series: alle geruchten op een rij

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung krijgt het ieder keer weer voor elkaar om ons te verrassen met de release van indrukwekkende toestellen. Maar van al die toffe telefoons is er een serie die waanzinnig populair blijft, de S-serie. Inmiddels is de Samsung S22, die begin 2022 werd gelanceerd, klaar voor een opvolger.

De nieuwste Galaxy S Series van 2023 wordt volgens de geruchten binnenkort gelanceerd en zal smartphonegebruikers wederom omverblazen met innovatieve specificaties. Samsung brengt naar alle waarschijnlijkheid drie nieuwe telefoons op de markt: een standaard model, Galaxy Plus en Galaxy Ultra. Op deze pagina hebben we alle geruchten verzameld.

Wanneer is de nieuwe Samsung Galaxy S Series te koop?

Kan jij ook niet wachten totdat de nieuwste Samsung Galaxy S Series wordt gelanceerd? Dat snappen wij helemaal! Als we de geruchten moeten geloven zal de release van de opvolger van de Samsung S22 in januari of februari 2023 plaatsvinden. Volledige zekerheid hebben we natuurlijk niet, maar wat we wél zeker weten is dat de nieuwe Galaxy S absoluut het wachten waard is.

Bron: PhoneArena | https://www.phonearena.com/galaxy-s23-release-date-price-features-news

De belangrijkste specs op een rij

Als we de geruchten moeten geloven heeft de nieuwe Samsung serie een hoop toffe dingen te bieden. Het is nu nog speculatie, maar dit zijn naar verluid de meest noemenswaardige nieuwe features:

  • Drie verschillende modellen 
  • Nieuw design voor de Ultra 
  • Krachtige nieuwe chip 
  • Ultrasonische vingerafdrukscanner Bron:

Bron: https://www.androidplanet.nl/samsung/galaxy-s23/

Design en display: hoe komen de toestellen eruit te zien?

Met de komst van de nieuwste Samsung toestellen in 2023 wordt er natuurlijk altijd een vergelijking gemaakt met de serie van het jaar daarvoor. De verwachtingen zijn dat er geen grote veranderingen zullen zijn in het design van de nieuwe toestellen. Dat betekent dus wederom een prachtig, tijdloos design. Wel wordt er gespeculeerd dat de kleuren voor alledrie de toestellen hetzelfde zijn: beige, zwart, groen en licht roze. Ook voor de grootte van het display zullen er naar verwachting weinig veranderingen zijn. De geruchten gaan dat de display’s even groot zullen zijn als bij de S22 Series, maar dan wel met een nóg betere beeldkwaliteit.

Bron: Tech Advisor | https://www.techadvisor.com/article/783313/samsung-galaxy-s23.html

Galaxy S Series camera

Volgens meerdere bronnen staat ons een hoop te wachten als het op de camera’s van de nieuwste Samsung serie van 2023 aankomt. Vorig jaar was dit de grootste verbetering maar het ziet er naar uit dat ze dit met de komst van de opvolger van de Samsung S22 gaan overtreffen! Als we de geruchten moeten geloven is de nieuwe Galaxy S Series in ieder geval op het S Ultra toestel voorzien van een 200 MP hoofdcamera. Mogelijk de andere twee telefoons ook. Een ander gerucht is dat de selfiecamera van de nieuwe S Series van 10 MP naar 12 MP gaat.

Bron: Tech Advisor | https://www.techadvisor.com/article/783313/samsung-galaxy-s23.html

Overige noemenswaardige specs

Over de andere specificaties van de opvolger van de S22 wordt ook al druk gespeculeerd. Het gerucht gaat dat het de nieuwe Galaxy S Series een nieuwe chip krijgt, de Snapdragon 8 Gen 2. Dit zou de snelste processor van Android tot nu toe moeten worden, dus dat klinkt veelbelovend. Vermoedelijk zijn de toestellen voorzien van 8 GB tot 12 GB werkgeheugen en in ieder geval 128 en 256 GB aan opslagcapaciteit. 

Bron: Android Planet | https://www.androidplanet.nl/nieuws/specificaties-samsung-galaxy-s23-gerucht/

All-day batterijduur

De nieuwe Samsung Galaxy S Series krijgt volgens de geruchten voor twee van de drie toestellen een grotere batterijcapaciteit dan zijn voorganger. Dat zal betekenen dat de nieuwe Galaxy S een batterij krijgt van 4500 mAh en de Galaxy S Plus een batterij van 4.700 mAh. De capaciteit van de nieuwe Galaxy S Ultra blijft volgens bronnen hetzelfde als bij de S22 Ultra, namelijk 5.000 mAh. Meer dan genoeg power dus om je dag door te komen.

Bron: GalaxyClub | https://www.galaxyclub.nl/samsung/galaxy-s23/

De vertrouwde S-Pen

Net als bij de Samsung Galaxy S22 is de verwachting dat de nieuwste Ultra ook een opening in het design heeft voor een S-Pen. Dat betekent dat jij waar je ook bent aantekeningen en notities kunt maken. Maar ook voor het bedienen van je nieuwe telefoon en inzoomen kun je gebruik maken van de S-Pen. Ben je klaar? Dan berg je ‘m gewoon weer op in de onderzijde van de nieuwste Samsung Ultra 2023.

Bron: https://www.androidplanet.nl/samsung/galaxy-s23/

 

Android 13

Niet alleen de toestellen krijgen regelmatig een upgrade, hetzelfde geldt voor het Android besturingssysteem. De laatste versie is Android 13 en deze heeft verschillende toffe nieuwe features. Er zijn kleine aanpassingen gedaan aan het design, maar het meest noemenswaardige uit deze update is het feit dat je nóg meer personalisatiemogelijkheden hebt. Denk aan het meekleuren van app-icoontjes en meer standaard thema’s zodat je jouw telefoon in één keer volledig kunt aanpassen. Een andere belangrijke feature is dat je nu zelf de toegang kunt instellen voor apps. Nooit meer standaard je foto’s delen en notificaties ontvangen dus!

Nieuwste Samsungs van dit moment

Wil je niet wachten en direct de laatste Samsung telefoons van dit moment kopen? Dan zijn deze toestellen misschien wel iets voor jou. Allemaal voorzien van de laatste technische innovaties en geweldige specificaties. Uit de S Series zijn dit de Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Plus en de Samsung Galaxy S22 Ultra. Maar ook de Z Series heeft onlangs een upgrade gehad met de Samsung Galaxy Z Flip4 en de Samsung Galaxy Z Fold4. Liever de voordelige A Series? Kijk dan eens naar de Samsung Galaxy A53. Bekijk ze allemaal en ontdek welke telefoon het beste bij jou past.

FAQ Veelgestelde vragen over de nieuwe Samsung Galaxy S Series

Alle andere Samsung telefoons bij Odido