Circle to Search.

Omcirkel het, zoek het en vind het. Een nieuw manier van zoeken is hier.

test

Ontdek Samsung Galaxy AI.

Samsung trapt 2024 goed af. Met de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S24 verkondigen zij ook het nieuwe tijdperk van mobiele AI. Het tijdperk van Galaxy AI. Wat betekent dit en wat worden nu de écht handige AI-functies op de nieuwe Samsung Galaxy S24 telefoons? Wij leggen het je uit.

Omcircel het en vind het met Samsungs Circle to Search
Wat is Galaxy AI?

Het klinkt mooi, maar wat kun je nou eigenlijk met Galaxy AI? Met de Samsung S24 kun je straks zonder problemen bellen met iemand die een vreemde taal spreekt. De AI Live Translate Call maakt het mogelijk dat de gebruikers van de nieuwste Samsung Galaxy S24 binnenkort een persoonlijke vertaler hebben. Audio- en tekst vertalingen verschijnen in realtime tijdens gesprekken.

Zo word je nieuwe Samsung S24 een echte persoonlijke assistent die realtime gesproken teksten kan vertalen. Galaxy AI is ook beschikbaar gemaakt voor de Samsung Galaxy S23 Series, S23 FE, Galaxy Z Flip5 en Z Fold5, en de Galaxy Tab S9.

Samsung Galaxy S24 AI-functies.

Benieuwd naar de andere AI-functies van de Galaxy AI? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Circle to Search

Google openen en daar wat intypen? Dat is verleden tijd. Dingen opzoeken op je telefoon wordt nog makkelijker met Circle to Search. Heb je op Instagram een toffe jas, mascara of schoenen gezien? Klik en omcirkel het voorwerp om te zoeken naar meer informatie. Circle to search kun je direct gebruiken vanuit Instagram, WhatsApp of een webpagina.

ChatAssist

Ben je op reis en krijg je een bericht binnen in een vreemde taal in WhatsApp of Instagram DM? ChatAssist vertaalt in een paar seconden je berichten, zodat jij online verder kunt praten. Handig bij reserveringen van een restaurant, excursie, hotel of om af te spreken met nieuwe buitenlandse vrienden.

Tone Change

Moet je in een vreemde taal op een zakelijk bericht reageren voor je werk? Ook daar is een nieuwe functie voor op de Samsung Galaxy S24. Met Galaxy AI assistent Tone Change kun je de toon van je WhatsApp bericht aanpassen naar formeel of juist casual. Zeker als je een zakelijk bericht in het Engels moet schrijven kan het handig zijn dat er een extra assistent met je meedenkt. Zo weet je zeker dat je professioneel en zakelijk overkomt. 

De Galaxy S24 zakelijk bestellen? Dat kan.

NoteAssist

Maak je veel notities op je telefoon en kun je door de bomen het bos niet meer zien in je eigen notitie app? NoteAssist is je allerbeste persoonlijke assistent. Met slechts een paar kliks kun je jouw notities op orde brengen. Met de functie autoformat hebben al je notities dezelfde lay-out en opbouw. Ook kun je zo lange stukken tekst veranderen in een korte samenvatting. Handig toch?

PhotoAssist

Staat er iemand met z’n ogen dicht op de foto of loopt er net een voorbijganger langs terwijl je probeert een influencer-foto te maken voor de Eiffeltoren? Met de PhotoAssist functie bewerk je foto’s makkelijk en snel. Ja, ook als je geen professioneel fotograaf of editor bent. Met Object Eraser verplaats je personen of voorwerpen via de compositie-functie. Je hebt dus geen Photoshop of Afterlight app meer nodig om je foto’s te bewerken. Deze handige bewerk-functies staan nu standaard op je Samsung Galaxy S24 telefoon.

test
Galaxy AI
De toekomst voor ons allemaal.

We kunnen niet meer om AI heen. Dat wisten we natuurlijk al, maar Samsung laat je nu de revolutionaire innovaties van AI dagelijks ervaren op je mobiele telefoon. Met de nieuwe Samsung S24 Series laat Samsung al zijn nieuwe ontwikkelingen zien op het gebied van AI. Voor de mobiele ervaring van Galaxy AI maakt Samsung gebruik van on-device AI, dat zelf is ontwikkeld door het Zuid-Koreaanse bedrijf. Daarnaast werkt Samsung ook samen met de meest toonaangevende bedrijven in AI en biedt ook cloudgebaseerd AI aan.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido