Iedereen unlimited

Soms even niet.

Wij geloven dat het anders kan. Daarom kijken we niet weg voor de negatieve kanten van technologie. Dus hoe unlimited je data ook is, en hoe oneindig de mogelijkheden van je telefoon ook mogen zijn, leg ’m af en toe weg. Dan geniet je pas écht van de mensen om je heen.

Sam Appt
Het Telefoonboekje.

De leestijd van kinderen op de basisschool neemt flink af naarmate ze ouder worden. Tegelijkertijd neemt de schermtijd toe. Om deze kinderen vooral te stimuleren meer boeken te lezen en hun telefoon soms even weg te leggen, introduceren we 'Het Telefoonboekje'.

Telefoonuitjes.

Een etentje, samen koken of een andere activiteit is leuker zonder telefoon. Je hebt meer aandacht voor elkaar en geniet van wat er om je heen gebeurt. Daarom willen wij je er op relevante momenten aan herinneren je telefoon soms even uit te zetten. Dat doen we met De Telefoonuitjes.

Ga je uit eten met vrienden? Maak er een Telefoonuitje van. Een kleurplaat maken met je kleine? Maak er een Telefoonuitje van. Natuurlijk zullen we je hierbij helpen, dus kun je regelmatig nieuwe Telefoonuitjes verwachten die voor je klaar staan.

lachende man en vrouw
Zo heb je de leukste dag zonder telefoon.

De hele dag door whatsappen met je vrienden, even snel mailen naar een collega, muziek luisteren, foto’s maken … het is bijna net zo normaal als tandenpoetsen. Zit je vaker op je telefoon dan je eigenlijk wil? Het is ook fijn om hem soms even niet te gebruiken. Met deze 8 tips heb je de leukste dag. Zónder telefoon.

Minder Mobiel Manieren.

Af en toe wat minder op je mobiel. Dat wil iedereen wel, maar in de praktijk is dat vaak nog best lastig. Wij helpen elkaar en dus delen we graag onze Minder Mobiel Manieren.

Soms even niet
Verminder je telefoontijd met schermtijd apps.

Soms even niet je telefoon willen gebruiken? Altijd een goed idee. Want zeg nou zelf. Zonder telefoon erbij te pakken is die borrel, wandeling of activiteit samen veel leuker. Toch? een handig minder-op-je-mobiel maniertje is het gebruik van schermtijd apps. Die houden bij hoe vaak je welke app gebruikt.

Soms heb je meer data nodig dan je denkt. En soms even niet.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido