Het Odido Telefoonboekje

Het Telefoonboekje.

Het eerste boek dat het soms even wint van je telefoon.

Samen met bekende kinderboekenschrijver Marjon Hoffman en de CPNB hebben we speciaal voor basisschoolleerlingen van groep 6 t/m 8 het eerste leesboek in de vorm van een smartphone ontwikkeld.

Meer lezen?

Smartphones hebben veel voordelen, maar er zitten ook nadelen aan. Een van de schaduwzijden van de populariteit van de smartphone is dat schermgebruik stijgt als de kinderen ouder worden. Met het stijgen van de schermtijd daalt ook de leesvaardigheid en leestijd.

 Wij vinden het belangrijk dat kinderen wat vaker hun telefoon wegleggen en iets anders doen, een boek lezen bijvoorbeeld. Met het Telefoonboekje, in de vorm van een telefoon en met een verhaal in app-vorm, willen we kinderen de lol van lezen laten herontdekken. 

 Het kan ook zo.

Bibliotheek

Samen met het CPNB proberen we kinderen weer het plezier in lezen te laten ontdekken. Dus als je na het lezen van Het Telefoonboekje soms even een boek wil openslaan kun je hier gratis lid worden van de bieb.

Marjon Hoffman

Het Telefoonboekje is geschreven door kinderboekschrijfster Marjon Hoffman, bekend van onder andere de boekenreeks en TV serie De Regels Van Floor.

Overweldigend succes Telefoonboekje

Wegens overweldigend succes, zijn alle Telefoonboekjes op. Wil je toch graag meer boeken lezen? Dan kun je tot 18 jaar wel een gratis bibliotheekpas aanvragen.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido