Galaxy Watch6 en
Watch6 Classic: nu te koop.

Altijd verbonden, wat je ook doet. Ook zonder telefoon. 

Samsung Galaxy Watch: voor techneuten.

Het beste uit jezelf halen tijdens een work-out én geen bericht missen? Dan is een Galaxy Watch precies wat je wil. Met de handige smartwatches van Samsung heb je al je apps bij je. Ook zonder telefoon. Van WhatsApp en Spotify tot fitnessapps en info over je gezondheid. Nog geen smartwatch of toe aan een nieuwe? Kijk, die bestel je bij ons. Bekijk de verschillende Galaxy Watches en kies je favoriet. 

dvi-side-left_Samsung-Galaxy-Watch4_Classic-46mm_zwart_305x450
Galaxy Watch6
Gezondheidscoach om je pols.

Met de Galaxy smartwatch 6 heb je je eigen gezondheidscoach om je pols. Je ziet meteen hoe het gaat met je gezondheid en wat je slaapscore is. Bijvoorbeeld met de hartslagmonitor, ECG, bloeddrukmeting, bio-elektrische impedantieanalyse, zuurstofverzadiging en huidtemperatuurmeting. Dat helpt om je gezondheidsdoelen te halen.

dvi-side-left_Samsung-Galaxy-Watch4_Classic-46mm_zwart_305x450
Galaxy Watch6 Classic
Geweldig design en supergoede prestaties.

Het heldere, strakke en ronde scherm van de Samsung Watch 6 Classic is maar liefst 20% groter dan het oudere model. Kijkt fijn. De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 46mm is net iets groter dan de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 42mm. Wat heb je het liefst om je pols?

dvi-front_Samsung_Watch5_pink-gold_305x450
Galaxy Watch5
Kleurrijk en sportief.

Fit en gezond blijven door een smartwatch? Het kan. De Galaxy Watch 5 heeft de laatste technische functies en helpt je het beste uit jezelf te halen. Je ziet een bericht of oproep meteen binnenkomen, en je houdt ook je fitnessdoelen en je gezondheid bij. Mooi meegenomen. Het always-on display van 1.19-inch of 1.36-inch geeft je altijd de informatie die je zelf hebt ingesteld. Elk moment van de dag. Ook belangrijk: het sportieve design van de Galaxy Watch5 ziet het er heel goed uit.  

dvi-front_Samsung_Watch5_zwart_305x450
Galaxy Watch5 Pro

Een grote smartwatch voor maximaal gebruik: dat krijg je met de Galaxy Watch5 Pro. Geen ronddraaiende rand, maar een 1.35-inch always-on amoled-scherm. Altijd de tijd en handige widgets in beeld dus. En door het Sapphire Crystal glas is deze smartwatch nóg sterker, en beschermd tegen krassen. Met al die vernieuwende functies en de krachtige batterij heb je met deze Galaxy Watch5 Pro alles om je persoonlijke prestaties en verbeteringen bij te houden. Ook fijn: je gebruikt de Galaxy Watch ook als afstandsbediening of voor je smart home.  

Koppel Multisim aan je telefoon.

Log je in vanaf je computer? Kies dan 'Met computer'. Als je inlogt via je telefoon, kies dan 'Met telefoon'.

Odido Multisim.

Je record hardlopen verbreken, multitasken waar je ook bent, berichten beantwoorden vanaf je pols. En dat allemaal zonder telefoon. Het kan met Multisim. Een extra sim, speciaal voor je smartwatch, die je aan je abonnement koppelt. Zo kan je zonder telefoon de deur uit en blijf je toch overal verbonden. Ook fijn: alles staat duidelijk op 1 factuur.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Bel 0800-0092 of ga naar een Shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido