Glasvezel installatiepakket.

Als je kiest voor glasvezelinternet van Odido krijg je een installatiepakket thuisgestuurd. Daar zit alles in wat je nodig hebt. Lees hier wat je krijgt en wat je ermee doet.

Glasvezel
Zyxel T56
Dit modem krijg je bij glasvezelinternet tot 2 Gbit/s.

Bij Glasvezel van Odido tot 2 Gbit/s krijg je een Zyxel T-56 modem. Bij dit modem krijg je een adapter en een UTP-kabel. Met de UTP-kabel verbind je het modem met het glasvezelnetwerk. Het modem heeft 1 USB-poort voor internet met een snelheid van 5 Gbit/s. En 4 ethernetpoorten voor Internet + TV. Het modem werkt met wifi 6. Superstabiele wifi dus, met een groot bereik. En je kan het modem ook nog verbinden met andere apparaten voor een extra sterk netwerk. Komt door de Easy Mesh technologie.

Dit zit er in de doos
Dit krijg je bij Odido TV.

Wil je ook Odido TV bij je glasvezelverbinding? Geef dat aan als je je abonnement bestelt. Kies voor draadloos tv-kijken of een Mediabox. Je kan maximaal 4 Mediaboxen bestellen. Die krijg je dan thuisgestuurd. Dit zit er in de doos:

  1. Mediabox

  2. Stekker voor de Mediabox

  3. Internetkabel

  4. HDMI-kabel

  5. Afstandsbediening

  6. Batterijen voor de afstandsbediening

Zyxel T-75 modem
Dit modem krijg je bij 8 Gbit/s glasvezelinternet.

Kies je voor 8 Gbit/s Glasvezel van Odido, dan krijg je het Zyxel T-75 modem. Dit modem is speciaal gemaakt voor glasvezelinternet met een hoge snelheid. De Zyxel T-75 heeft 1 USB-poort voor internet en 5 LAN-poorten: 1 LAN-poort voor 10 GB en 4 LAN-poorten voor 1 GB. Ook krijg je een adapter en UTP-kabel. Hiermee verbind je het modem met het glasvezelnetwerk. Het modem werkt met wifi 6. Echt snelle wifi dus, met een groot bereik. Komt door de meerdere antennes op de T-75.

Heb je toch niet overal in huis een sterk signaal? Dan breid je je abonnement uit met Wifi Plus en krijg je een supersnelle en stabiele internetverbinding via Glasvezel.

We regelen de glasvezelaansluiting voor je.

Met Glasvezel heb je supersnel en stabiel internet. Ook fijn: Glasvezel aanleggen doe je niet zelf. Er komt gewoon een monteur bij je langs. Die sluit je glasvezelinternet aan, doet een wificheck en gaat pas weg als alles werkt. Meer weten over het aansluiten en aanleggen van Glasvezel?

Maak een mesh-netwerk.

Met een mesh-netwerk heb je supersterke wifi in je hele huis. Want het is een netwerk van meerdere wifipunten, die draadloos met elkaar samenwerken. Het resultaat: sterker bereik. Hoef je op zolder niet meer te wisselen naar een ander wifinetwerk en valt je internet niet uit. Gewoon altijd goede wifi, zonder gedoe. Precies wat je wil.

oma en kind gamen op bank
Supersterke wifi in je hele huis.

Je wil natuurlijk goede wifi in je hele huis. Van je woonkamer tot je zolder. Geen punt met Wifi Plus van Odido. Je krijgt wifipunten waarmee je zelf zo’n mesh-netwerk maakt. Sluit de wifipunten makkelijk aan op het netwerk dat je al hebt. Andersom kan ook: als je al een mesh-netwerk hebt, blijf je dat gewoon gebruiken met het modem van Odido. Liever wat hulp? We kijken graag met je mee.

Veelgestelde vragen.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido