Xiaomi Mi 11 lite kopen bij Odido

De Xiaomi Mi 11 lite is dé smartphone voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare smartphone die van alle gemakken is voorzien. Het Chinese Xiaomi is een absolute topspeler binnen de wereld van telefoons en nu klaar om Nederland te veroveren met kwalitatief indrukwekkende staaltjes techniek. De Xiaomi Mi 11 lite is een toffe smartphone met een ultieme prijs-kwaliteitverhouding die geschikt is voor gebruikers die graag beschikken over een groot display en die gebruik willen maken van het razendsnelle 5G netwerk. Het AMOLED-scherm meet namelijk 6.55 inch en de Qualcomm Snapdragon 780G processor zorgt voor de nodige snelheid. Daarnaast ben je met de 3 camera’s op de achterkant in staat om in elke situatie een haarscherpe foto of video te schieten. Sluit nu een bijpassend abonnement af en geniet van alles wat deze Xiaomi je te bieden heeft.


Nummerbehoud en terugsturen.

Met nummerbehoud.

Als je overstapt naar Odido, kan je gewoon je eigen nummer houden. Wel zo makkelijk. En het abonnement dat je nu hebt? Zeggen we voor je op. Hoef je niks voor te doen.

Makkelijk terugsturen.

Is je nieuwe telefoon toch niet helemaal wat je zoekt? Je stuurt je bestelling makkelijk terug binnen 14 dagen.

Extra korting.

Je mobiele abonnement combineren met een Internet en TV abonnement van Odido? Slim, want dan kan je extra korting krijgen.