Glasvezel via het E-Fiber netwerk.

Glasvezel van Odido via het E-Fiber glasvezelnetwerk.

Odido is 1 van de grootste glasvezelaanbieders van Nederland. Odido Glasvezel is snel en superstabiel. En scherp geprijsd, want we zijn er voor iedereen die thuis de beste internetverbinding wil. We werken samen met onze partner E-Fiber om Glasvezel aan te leggen.

Heeft E-Fiber aangekondigd dat ze glasvezel in je wijk gaan aanleggen, of ligt het al in je straat? Dan krijg je Glasvezel in je buurt. Bestel Odido Glasvezel alvast vooruit met een fijne welkomstkorting.

Doe de glasvezelcheck.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

De aanleg van Glasvezel: zo werkt het.

De aanleg van Glasvezel in je straat doen we in 6 stappen.

 1. De planning.

  E-Fiber legt in je hele gemeente een glasvezelnetwerk aan. Buurt voor buurt, straat voor straat, huis voor huis. En dat kost tijd. Je gemeente is hiervoor verdeeld in kleinere gebieden met elk een eigen planning. Wanneer we in je straat aan de slag gaan, hangt af van de planning in je gemeente.

  Voor vragen hierover kan je het beste contact opnemen met de aannemer die het netwerk aanlegt. De contactgegevens vind je op de website van E-Fiber. Daar vind je ook de veelgestelde vragen over de aanleg van Glasvezel.

 2. We leggen glasvezelkabels in de grond.

  We leggen als eerst de kabels in de grond. Is binnen 1 dag geregeld: stoepje open, stoepje dicht. Je auto kan aan het eind van de dag gewoon weer voor de deur staan. Onze aannemer laat het je weten als je straat aan de beurt is. Zo weet je waar je aan toe bent.

 3. We bepalen samen waar de kabel je woning binnen komt.

  Heb je al een glasvezelabonnement afgesloten via E-Fiber? Dan komt er een monteur bij je langs om af te stemmen waar de glasvezelkabel je woning binnen gaat komen. Vaak is de meterkast hiervoor perfect.

 4. We leggen de kabels naar je huis.

  We trekken de glasvezelkabel van de straat naar de gevel van je woning. Tuin of oprit? Blijft mooi. Want we gaan gewoon onder de grond door. Een paar kleine gaatjes in je tuin of oprit zijn meestal genoeg om de glasvezelkabel met een grondraket onder je tuin door te schieten. Zo blijven je planten heel en hoeft je stoep niet helemaal open. En je hoeft er niet eens thuis voor te blijven. Wel zo fijn.

 5. We halen de kabel naar binnen.

  Tijd om je huis aan te sluiten. Onze monteur komt nog een laatste keer langs. Die monteert dan de glasvezel op de afgesproken plaats in je woning. Nu ben je bijna klaar voor supersnel internet.

 6. We installeren en activeren alles voor je.

  Je krijgt een e-mail van onze installatiepartner Guidion om een afspraak te maken met de monteur. Hebben jullie een afspraak gemaakt? Zet het installatiepakket klaar dat je van ons gekregen hebt. Kan de monteur meteen aan de slag met het installeren van je Glasvezel. Van aansluiting tot modem. Ben je zo weer online.

Veelgestelde vragen over E-Fiber.

Heb je een andere vraag over Odido Glasvezel via E-Fiber?

Kijk dan op de website van E-Fiber. Of bel ons op: 0800 2870728 (ma - za: 9-17.30 uur). 

We zijn er voor je.

Vragen? Vragen! Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.

Chat met Izzi.

Je wil het meteen regelen. Snappen we. Onze chatbot Izzi staat 24/7 voor je klaar.

De chatbot van Odido

Check onze app.

Bekijk je factuur, verhoog je internetsnelheid en regel wat je wil.

De app van Odido

Bel met Odido Service.

Bellen kan natuurlijk ook. Werkdagen 8-20 uur. Weekend 9-17.30 uur.

Ben je ondernemer? Stel je vraag aan Odido Business.