Samsung Galaxy S24 Series
Alles over het design.

Samsung S24 Design: alles over het ontwerp van deze premium smartphone.

De Samsung Galaxy S24 Series is de nieuwste lijn binnen de S-Series van Samsung. Naast een verbeterde camera en andere toffe nieuwe features komt de S24 serie ook in een nieuw design. Zo kies je uit een aantal toffe nieuwe kleuren. En is de afwerking van het toestel nu nog mooier. Benieuwd naar het complete design van de S24 Series? We zetten alles voor je op een rij. Wel zo handig.

Galaxy S24 Series
Formaat en scherm van de S24 Series.

Het design van de Galaxy S24 serie is mooi strak, zoals we gewend zijn van Samsung. De randen zijn wel wat platter dan die van de Samsung S23. Een mooie feature is de Armor Aluminium behuizing van de Samsung S24 en Samsung S24 Plus. Dit zorgt er niet alleen voor dat je toestel een premium uitstraling heeft, maar maakt je toestel ook nog eens extra sterk. Wil je er een schepje bovenop doen? Ga dan voor de S24 Ultra. Dit toestel heeft een titanium behuizing, waardoor je toestel licht maar toch erg sterk is.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Formaat en scherm van de S24 Series.

Het scherm van de Galaxy S24 modellen is gemaakt van Gorilla Glass Victus 2. Hierdoor kunnen de toestellen heel goed tegen stoten en krassen. Daarnaast heeft het Dynamic AMOLED-display een 120 Hz verversingssnelheid. Zo geniet je altijd van een haarscherp, levendig en vloeiend beeld. Waar je ook bent. Bij de Galaxy S24 is het display 6,2 inch, bij de Galaxy S24 Plus 6,7 inch en bij de Samsung S24 Ultra zelfs 6,8 inch groot. Er zit altijd wel een formaat bij dat bij je past.

De mooiste kleuren voor je Samsung Galaxy S24.

Naast het kiezen voor welk Samsung S24 formaat bij je past, is de kleur van je nieuwe toestel natuurlijk ook belangrijk. Je moet ten slotte een paar jaar tegen deze kleur aankijken. We zetten alle kleuren voor je op een rij zodat de keuze makkelijker wordt. Wel zo fijn!

Samsung S24 en S24+ kleuren.

De Samsung Galaxy S24 en S24 Plus komen in de volgende kleuren:

  • Cobalt Violet (Violet)

  • Amber Yellow (Geel)

  • Onyx Black (Zwart)

  • Marble Grey (Grijs)

Samsung S24 Ultra kleuren.

De Samsung Galaxy S24 Ultra komt in de volgende kleuren:

  • Titanium Grey (Grijs)

  • Titanium Black (Zwart)

  • Titanium Violet (Violet)

  • Titanium Yellow (Geel)

Overige specificaties van de Galaxy S24 Series.

Enthousiast geworden over het design van deze Samsung telefoons? Mooi. We vertellen je graag nog meer over de specificaties van deze telefoons. Wat dacht je bijvoorbeeld van de camera’s of de batterij van de S24 Series? We leggen het je graag uit.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido