Samsung Galaxy S24 Series
Alles over de batterij.

Samsung S24 batterij: Meer kracht, minder opladen.

Hoe fijn is het om de hele dag op pad te kunnen zonder de batterij van je telefoon op te hoeven laden? Met de Samsung S24 Series hoef je niet bang te zijn voor een lege batterij gedurende de dag. De Samsung S24, Samsung S24 Plus en Samsung S24 Ultra zijn allemaal voorzien van een krachtige accu, waardoor je toestel de hele dag meegaat. We vertellen je graag alles over de Samsung S24 batterij.

Galaxy S24 Series
Samsung S24 en S24 Plus batterij capaciteit.

De batterij van de Samsung S24 is verbeterd ten opzichte van de Samsung S23. Waar deze eerst een capaciteit van 3.900 mAh heeft, is dit 4.000 mAh bij de S24. De Samsung S23 Plus heeft een batterij van 4.700 mAh en bij de Samsung S24 Plus is 4.900 mAh bij de. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je even geen oplader bij de hand hebt. Je telefoon gaat lekker lang mee. Is 'ie nu toch leeg? Geen probleem. Binnen 30 minuten is je telefoon weer opgeladen met de snellaadfunctie.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung S24 Ultra. Een echte krachtpatser.

De Samsung S24 Ultra doet er met zijn batterij nog een schepje bovenop. Met een batterij van maar liefst 5.000 mAh kun je echt de hele dag door appen, gamen en scrollen op je telefoon zonder dat deze leeg gaat. Dit is dezelfde batterijcapaciteit als zijn voorganger, de S23 Ultra. De S24 Ultra kan daarnaast in maar liefst 20 minuten helemaal worden opgeladen. Ideaal als je snel een volle accu nodig hebt.

De beste batterijduur tot nu toe
Efficiënte accu in de Samsung S24 Series.

Een telefoon kan nog zo’n grote accu hebben maar als de capaciteit niet goed gebruikt wordt, heb je nog niet veel aan een grote batterij. Met de S24 serie heb je hier geen last van. Door de nieuwe chips halen de telefoons op een efficiënte manier alles uit de batterij. Bijvoorbeeld door energiebesparende opties. Zo beschikt de S24 serie over een adaptive refresh rate. Hiermee wisselt de telefoon automatisch tussen een verversingssnelheid van 60 Hz of 120 Hz op basis van wat er nodig is. En daarmee gebruik je niet onnodig een hogere verversingssnelheid. Dit bespaart batterij. Daarnaast zorgt de Vapor Chamber ervoor dat je telefoon niet oververhit raakt. Handig.

Overige specificaties van de Galaxy S24 Series.

Enthousiast geworden over de krachtige batterij in deze Samsung telefoons? Mooi. We vertellen je graag over nog meer handige specificaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geweldige camera’s van de S24 Series? Of het prachtige design waarin de S24 wordt uitgebracht? We leggen het je graag uit.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido